Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z New York - Toronto útvonalon!

járatinformációk innen: New York ide: Toronto

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

44 875 Ft

Közvetlen légitársaságok

12

Járatok a héten

372

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 562 kilométer

1ó 29p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Air Canada

Toronto Pearson International, Kitchener / Waterloo, Toronto City Centre és Hamilton

4 repülőtér

A feltüntetett információk 2016 januárban érvényesek

Járatot indító légitársaságok New Yorkból Torontóba

New York mindhárom repülőteréről átszállás nélkül utazhatunk Torontóba. New York John F. Kennedy Repülőtérről (JFK) Toronto Pearson Nemzetközi Repülőtérre (YYZ) közvetlen járatokat a hét minden napján az American Airlines, Air Canada, Delta, WestJet és a TAM légitársaságok biztosítanak. New York Newark Liberty Nemzetközi Repülőtérről (EWR) közvetlen járatokat az Air Canada és az United Airlines légitársaságok indítanak Toronto Pearson Nemzetközi Repülőtérre (YYZ). Szintén a Newark Libertyről közvetlen járatok indulnak Torontó másik repterére a Billy Bishop Toronto City Repülőtérre (YTZ). Ezeket a járatokat naponta többször a Porter Airlines légitársaság biztosítja. New York LaGuardia Repülőtér (LGA) és Toronto Pearson Nemzetközi Repülőtér (YYZ) között közvetlen légi összeköttetést az American Airlines, Air Canada, Delta, WestJet és az United Airlines légitársaságok biztosítanak.

Terminál információk

A John F. Kennedy Repülőtéren kilenc terminál van, amiből jelenleg hat üzemel. A Torontóba közvetlen járatokat indító American Airlines és a TAM járatai a 8-as terminálról, az Air Canada gépei a 7-esről, a Delta Air Lines járatai a 2-esről, a WestJet gépei pedig a 4-es terminálról indulnak.

A Newark Liberty Repülőtéren három terminál szolgálja ki az összes érkező és induló járatot. Az A terminálról indulnak az Air Canada, a B-ről a Porter Airlines, a C terminálról pedig az United Airlines torontói járatai.

A LaGuardia repülőtér négy terminállal üzemel. Az Air Canada és az United Airlines járatai az A terminálból, a Delta Air Lines és a WestJet gépei a D-ből, az American Airlines pedig a C terminálból indulnak.

Mindhárom repülőtéren minden megtalálható, ami kellemesebbé teszi az utazást, legyen az családi, kényelmi vagy üzleti szolgáltatás. A repülőtéri szolgáltatások mellett, rengetek hangulatos étterem, modern bár és kávézó, valamint világmárkákat és egyéb termékeket árusító üzletek állnak az utazók rendelkezésére.

Hasznos információk

A John F. Kennedy Repülőtér 31km-re, a Newark Liberty 21 km-re, a LaGuardia pedig 18 km-re fekszik New York belvárosától. A JFK és a Newark Liberty repülőterekre a leggyorsabban az AirTrain vonattal utazhatunk. Ha a LaGuardiara tömegközlekedéssel szeretnénk eljutni, választhatjuk a NYC Airporter buszokat vagy a városi buszokat. A repülőtérre ajánlatos a járat indulása előtt két órával megérkezni. Magyar állampolgárok érvényes útlevéllel vízum nélkül utazhatnak Kanadába. Azonban a vízummentesség legfeljebb hat hónapos időtartamra vonatkozik, turizmus, látogatás vagy üzleti tárgyalás céljából.

Mire számíthatunk Torontóban

Torontóban meleg, párás nyarak és hideg telek vannak. Nyáron általában 20 fok feletti hőmérsékletek, télen pedig fagypont alatti értékek a jellemzőek, de olykor -15 fokos hidegek és heves hóviharok is előfordulnak. A Pearson repülőtér 28 km-re fekszik Toronto belvárosától. A városba a Brampton Transit, MiWay, GO Transit és a TTC buszokkal vagy taxival utazhatunk. A Billy Bishop repülőtér a központtól mindössze 4 km-re, a Toronto-szigeteken fekszik. A városba az ingyenesen használható gyalogos aluljárón keresztül, komppal, a TTC buszokkal vagy taxival juthatunk.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.