Az autókölcsönző társaságok felárat számíthatnak fel 25 év alatti vezető esetében, amelyet általában az autó átvételekor kell kifizetni. Egyes helyszíneken korhatár lehet érvényben. Foglalás előtt ellenőrizze az autókölcsönző társaság weboldalát.

Autókölcsönzés Barcelona városában - Összehasonlítás a Skyscannerrel

###Autóbérlés Barcelonában Izgalmas és pezsgő metropolisz, ami a 20. század avantgarde művészetének jegyeit viseli építészetén. A kultúra és kreativitás mellett a hosszan elnyúló homokos strandok közelsége, égbe nyúló hegyek, és a pezsgő éjszakai élet is vonzó úti céllá teszi Barcelonát. Bérelt autóval pedig teljesen szabadon, és az igényeinknek megfelelő menetrend szerint fedezhetjük fel a nagy kiterjedésű várost és környékét – akár egy családi nyaralás, akár egy üzleti út miatt keressük fel a spanyol fővárost.

Sok igényes autókölcsönző ajánlata között válogathatunk Barcelonában, megtalálható köztük például a Goldcar Rental, ami a repülőtér és a vasútállomás közelében is kínál átvételi lehetőséget. Repülőtéri átvételi helyeket kínál még többek között a Firefly és az Avis is, ez például még a vasútállomás közelében, a Mas Blau üzleti negyedben, a Barcelona Diagonal-nál és a Tarrasa Hotel Don Candido-nál is kínál bérelhető autókat. Barcelona autókölcsönzői között érdemes még megemlíteni a Budget-et, amelytől akár 8 személyes autókat is bérelhetünk – reptéri vagy városközponti átvétellel. Ha repülővel érkezünk Barcelonába, akkor kézenfekvő megoldás a reptéri átvételt választani. Rengeteg lehetőségünk van a bérelt autók típusának kiválasztásában is a spanyol fővárosban. Mini, gazdaságos fogyasztású 2-3 személyes autókból, családi személygépkocsikból és luxus kategóriájú kocsikból sincs hiány.

Barcelonában erősen dívik a szieszta szokása, ami sok előnyös hatása mellett azt is eredményezi, hogy 4 csúcsforgalmi időszakkal is találkozhatunk. Reggel 9 óra körül, dél körül, délután 3-4 óra körül, de még 7-8 óra táján is könnyen dugóba keveredhetünk. A legcsendesebb időszak jellemzően délután 3 és 5 között van. Barcelonában és környékén érdemes mindig körültekintőnek lenni vezetés közben, a türelmetlen autóvezetők ás a nagy forróság is nehezítő körülménynek számít. Villamosok is közlekednek a városban, így rájuk is érdemes ügyelni.

Barcelonában és Spanyolországban az elől és hátul ülők számára is kötelező a biztonsági öv használata, 12 év alatti gyerekek pedig csak az első ülésen utazhatnak, speciális gyerekülésben.

Barcelona legnagyobb részén könnyű parkolóhelyet találni, ugyanis sok földalatti parkolóház van a városban – sok online térkép jelöli is egyébként ezek helyét. Sok nagyvároshoz hasonlóan Barcelonát is zónákra osztották, és ennek függvénye a parkolási díj összege. Jegy automatáknál válthatunk jegyet, és nem igazán érdemes ezzel rizikózni, ugyanis a fizetés nélkül parkolók autóit előszeretettel vontatják el. Tilos parkolni a sárga csíkokkal lefestett területeken. ###Inspirációk 4 keréken, avagy hova utazzunk Barcelonából bérelt kocsival? Sitges: Pálmafás tengerparti sétány, gyönyörű homokos tengerpart, hangulatos óváros, kellemes bárok és éttermek – kell ennél több a strandolás szerelmeseinek? Sitges mindezt hozza, és nem is kell túl messzire menni érte. A település Barcelonától 35 km-re található délre, így akár egy félnapos csobbanós-lazulós programnak is betervezhetjük az ideutazást.

Girona: Ha nem tudunk betelni Spanyolország történelmével és építészeti remekeivel, akkor a fővárostól mintegy 85 kilométerre, északra fekvő Girona ideális terep arra, hogy csillapítsuk az étvágyunkat. Folyó hangulatos hidacskával, színes épületek, Firenzére hajazó városképek, gyönyörű székesegyház is felfedezésre vár a történelmi atmoszférát árasztó városkában.

Andorra: Kicsit messzebb kell utaznunk Andorráért, ami mintegy 220 km-re fekszik Barcelonától. A törpeállam gyönyörű hegyekkel, völgyekkel és középkori épületekkel csavarja el látogatói fejét. Jellegzetes kőhidakat és a világ egyik legősibb parlamentjét is itt találjuk. A nyári és téli sportok szerelmesei is megtalálják Andorrában a számításukat, az elégetett kalóriákat pedig ütős húsételekkel és a gasztronómia egyéb remekeivel pótolhatjuk a törpeállam éttermeiben.

Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis
National Car

Autókölcsönzés a Skyscannerrel

Üdvözli Önt a Skyscanner átfogó autókölcsönzési keresője. Úti célok ezrei között keresünk és autókölcsönzők több ezer ajánlatát hasonlítjuk össze, hogy megtaláljuk önnek a tökéletes autót minél alacsonyabb áron. Igyekszünk utazási költségét minél inkább lefaragni, hogy Ön biztosan jókedvűen üljön az autójába. Jöjjön, vezessen velünk!

Ajánlatok ingyenes összehasonlítása

A Skyscannerrel megtalálja az interneten elérhető legalacsonyabb autókölcsönzési árakat. Ha megtalálta az Önnek tetsző autókölcsönzési ajánlatot, közvetlenül az autókölcsönző cég honlapjára irányítjuk, ahol elvégezheti a foglalást. Soha nem számítunk fel jutalékot, így Ön mindig a legjobb árat kapja.

Keressen a Skyscannerrel

Autót szeretne bérelni? Megtalálta a legjobb helyet. Bárhová szeretne menni, bármilyen autóra van szüksége, nálunk megtalálja hozzá a kulcsot. Egyszerűen adja meg az úti célját, az átvétel és a leadás dátumát, és mi megmutatjuk a vezető autókölcsönző cégek összes ajánlatát, Ön pedig másodpercek alatt összehasonlíthatja azokat és lefoglalhatja autóját.