Térkép

Repülőjegy London

Repülőjegy Londonba? Válogathat London összes repülőtere közül a Skyscannerrel, beleértve a Gatwick, Heathrow, Stansted, Luton és a City repülőtereket.

Látogassa meg London nevezetességeit! Az érdekfeszítő királyi életviteltől a Buckingham palotánál a Ritz-ben való előkelő teázásig London büszkén virít különböző kulturális és történelmi különlegességeivel. Látogassa meg a híres látványosságokat mint például a Tate Gallery, Nemzeti Galléria, Britt Múzeum, Madam Tussauds, és végül, de nem utolsósorban a nevezetes Természettudományi Múzeum (Natural History Museum). Mélyedjen el London hátborzongató múltjában a The Tower of London-nál vagy nézze meg a pompás koronázási ékszereket. Fedezze fel Soho kis utcácskáit vagy a Chinatown-t. Vesse bele magát a londoni előadó művészet javába a West End és a Covent Garden színházaiban.

Selfridges és a Harrods nagyszabású vásárlásra kínálnak lehetőséget, míg Camden Market és a Portobello Road tökéletes a bohém alkudozásra. Ügyeljen arra, hogy beleférjen az idejébe egy gyors harapnivaló ebédidőben a Brick Lane-en.

London túlcsordulásig telített a díjnyertes éttermekkel, különleges ételekkel szolgálva a világ minden szegmenséből. Mindig közel van egy koktélbár vagy egy hangulatos kávézó, ahonnan kényelmesen szemlélheti a nyüzsgő londoni életet. A páratlan luxust kedvelők számára a Mayfair és a Kensington szállodák bizonyára nem fognak csalódást okozni.

Ahogy Samuel Johnson mondta egyszer: "Ha az ember már belefáradt Londonba, akkor belefáradt az életbe, mert Londonban megvan minden, amit az élet nyújthat." Miért nem jön és nézi meg magának?

Keresse meg a legjobb repülőjegy ajánlatot Londonba!

Találja meg bárhová a legolcsóbb repülőjegyeket a Skyscanner használatával! Keressen és foglaljon le repülőjegyeket ingyen a világ légitársaságinak százai és úticéljainak ezrei közül.

A Skyscanner egyszerű, gyors, és ingyen használható! Hasonlítsa össze a londoni érkezésű fapados repülőjegyárakat, és foglalja le közvetlenül repülőjegyeit az ügynökségeknél és légitársaságoknál.

Ha utazásának dátuma rugalmas, akkor megmutathatjuk a hónap legolcsóbb utazási dátumait. Ha pedig kalandozni van kedve, akkor kereshet a Skyscanner használatával választott indulási repülőtérről bárhová.

Keressen a lenti járatajánlataink között, vagy használja a keresési mezőt az utazási dátumának megadásához, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a londoni érkezésű legolcsóbb repülőjegyet! Foglaljon le repülőjegyet Londonba bizalommal; a Skyscanner használata ingyenes és jutalékmentes!

Rugalmas az úti célját illetően? Keressen rá közeli repülőterekre a nagyobb megtakarításért.

Repülőterek London közelében

Gyakran ismételt kérdések

London 6 repülőtérrel rendelkezik: London Heathrow, London Gatwick, London Stansted, London Luton, London City és London Southend Mncpl.
A feltüntetett Gulf Air, Oman Air, Nouvelair, Norwegian, GOL Linhas Aéreas, BA Cityflyer, Tianjin Airlines és TUI mind rendelkezik közvetlen járattal London úti célhoz.
London repülővel való elérése tekintetében április a legolcsóbb hónap.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.