Toronto

2020. ápr. 4.2020. ápr. 5.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Toronto területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Downtown Home Inn Bed and Breakfast, One King West Hotel and Residence és Hampton Inn by Hilton Toronto Airport Corporate Centre. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Toronto területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Toronto területén

37 898 Ft-tól
39 882 Ft-tól
99 606 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Toronto városáról?

9,8
Gasztroturisták
9,8
Családos utazók
9,4
Kalandvágyó utazók
7,9
Éjszakai élet rajongói
7,8
Szabadtéri programok rajongói
Tagi vélemények (915)
Cristian  De la Cruz
Cristian De la Cruz
2019. 10. 05.

Szuper barátságos emberek, nagyszerű város, ahol sok tennivaló van, főleg nyáron

John Wright
John Wright
2019. 09. 18.

Visszavont város nagyszerű éttermekkel és bárokkal. A CN-torony megér egy utat a csúcsra. Nagyon élvezetes ülés a tó mellett egy sörrel este.

Leslie Mantilla
Leslie Mantilla
2019. 09. 13.

Nagyon csalódott vagyok, amikor tavaly szeptember 2-án jelentkeztem vissza Londonba repülésemre. Káosz volt! A sorok borzalmasak voltak. Az embereknek be kellett zsúfolódniuk a folyosón a check-in-öböl között, hogy a személyzet bejusson, és megmondta, hova menjünk. Szervezetesebbnek kell lenniük.

Stephanie Hughes
Stephanie HughesLehigh Acres
2017. 08. 02.

Rengeteg nagy családi látnivaló a belváros közelében: jégkorongcsarnok; akvárium; baseball- és igazán nagyszerű étel. Légy tudatában annak, hogy sok dolog és hely van föld alatt, és időnként disorientálódhat. Az ételek minden helyszínen mindig fantasztikusak voltak, és rengeteg vegán és GF, és rengeteg jó félelmetes egészséges választás volt.

GYIK

A legolcsóbb hónap február szokott lenni a maga 33 334 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Toronto városában a legdrágább tartózkodási hónap május szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 74 208 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 57 144 Ft körül alakult. Ez 1%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 56 384 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Toronto városában az átlagos március havi hőmérséklet 1,2 °C/34,2 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 26,0 °C/78,8 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -6,5 °C/20,3 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Toronto városához a legközelebb eső repülőtér Toronto City Centre (YTZ) (3,05 km). További közeli repülőterek: Toronto Pearson International (20,40 km) Toronto Buttonville (23,77 km) Hamilton (69,85 km)

Utazás tervezése ide: Kanada