Barcelona

2019. aug. 27.2019. aug. 28.

2 vendég - 1 szoba

Ár összesen – 1 éjszaka, 2 vendég, 1 szoba:
Minden adót és díjat beleértve, kivéve a helyi adókat, ha vannak ilyenek.
Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Barcelona területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Senator Barcelona Spa Hotel, Best Western Plus Hotel Alfa Aeropuerto és Hotel Balmoral. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Barcelona területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Barcelona területén

97 Ft-tól
114 Ft-tól
246 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Barcelona városáról?

9,8
Történelemrajongók
9,4
Gasztroturisták
8,4
Éjszakai élet rajongói
8,3
Szabadtéri programok rajongói
8,2
Művészet & Design kedvelők
Tagi vélemények (1570)
Lili Madarassy
Lili Madarassy
2019. 01. 05.

THIS TEXT IS FOR THE HUNGARIANS Remélem valaki ezt egyszer el is fogja olvasni, és nem feleslegesen írtam ezt :( Mi 5 napig voltunk 2 éve(2017) Barcelonában. A szállásunk a Ramblan volt, így a belvárosból tudtunk mindig elindulni felfedezni a várost. Szerintem ez egy jó dolog, mert minden közelebb van, mintha a külvárosból kéne bejárni. A szívem csücske az a város,és talán a kultúrája miatt szeretem ennyire. Van egy étterem amit ha ott vagy és magyar vagy,mindenféle képen ki kell próbálnod. Hungaryto a neve, egy magyar férfi csinálja, és isteni finom ott a kaja. A Sagrada Família is a kötelezően megnézendő dolgok közé tartozik, akkor is ha nem vagy vallásos. Egy gyönyörű templom, ami előtt, ha jó helyen állsz meg, akkor meg egy olyan pasassal is találkozhatsz, aki óriás buborékokat fúj. Ha a várost szeretnénk megnézni felülről, akkor 2 helyet is tudok ajánlani. Az egyik a Güell Park, a másik pedig a Monjuic hegy, ahonnan belátni majdnem az egész várost. Viszont azt is el kell mondani, hogy elég sok a tolvaj,és a gyerekrabló akikre szerencsére felhívták a figyelmünket, ezért én is leírom, hogy tájékoztassak mindenkit. Ha pedig nem beszélsz nyelveket, akkor se aggódj. Apukám nulla nyelvtudással vett magának Hot Dog-ot, szóval bármit meg lehet oldani ha mutogatsz

Karoll R
Karoll R
2019. 03. 17.

Nagyon szép Barcelona, a strandjainak látogatása jó választás nyáron, függetlenül attól, hogy egyedül, párként vagy családként látogasson el. Nekem is tetszett a La Rambla, a hétvégén jó hangulatú. A futballszurkolóknak pedig minden Camp Nou élményt megtehetik.

Luz Restrepo
Luz Restrepo
2019. 02. 16.

A szent család, a ramblas, a Sant Jose-i piac és sok hely. Barcelona Kozmopolita tőke. Mind a divat, mind az épületek tervezése. Szeretem

Mikhail Andrusik
Mikhail Andrusik
2019. 08. 12.

Впечатления незабываемые! Еда от самой простой очень вкусная! Красота архитектуры! Много солнца! Все вокруг не спешат и наслаждаются жизнью!

GYIK

A legolcsóbb hónap január szokott lenni a maga 26 426 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Barcelona városában a legdrágább tartózkodási hónap június szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 63 208 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év augusztus hónapjában átlagosan 39 639 Ft körül alakult. Ez 5%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 41 931 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Barcelona városában az átlagos augusztus havi hőmérséklet 24,8 °C/76,6 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 28,9 °C/84,0 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 5,3 °C/41,5 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Barcelona városához a legközelebb eső repülőtér Barcelona (BCN) (11,37 km).

Utazás tervezése ide: Spanyolország