Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Alghero Sardinia útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Alghero Sardinia

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

36 056 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Alghero Sardinia

1 repülőtér

Budapest – Alghero Sardinia járatok

A feltüntetett információk 2016 májusban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Algheroba

Budapestről csak közvetett, egy vagy két átszállásos járatokkal repülhetünk el a szardíniai Algheroba. Az Alitalia, Air France, Lufthansa, KLM és a Ryanair légitársaságok biztosítanak közvetett légi összeköttetést Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (BUD) és Alghero Fertilia Repülőtér (AHO) között.

Terminál információk

A budapesti repülőtéren két egymásba nyíló terminál szolgálja ki az összes érkező és induló járatot. A légitársaságok check-in pultjait a terminálok felső szintjein találjuk. Az Alitalia, Air France, Lufthansa és a KLM járatai a 2A terminálról, a Ryanair gépei pedig a 2B terminálról indulnak. Jegyeinket azon a terminálon kell kezeltetni ami a repülőjegyünkön szerepel. Abban az esetben, ha még otthonról igénybe vettük az online check-in szolgáltatást, a kinyomtatott beszállókártyával szintén az adott légitársaság szerinti terminálra kell menni, amennyiben szeretnénk poggyászt is feladni. A biztonsági ellenőrzésen töltött időt lerövidíthetjük a gyorsító sáv használatával. A gyorsító sávra szóló jegyeket az indulási csarnokban elhelyezett automatákból vásárolhatjuk meg. A sávot az idős, kisgyerekes, várandós és mozgáskorlátozott utasok ingyenes vehetik igénybe. Az ellenőrzések után a tranzit területén üzletek, bárok és éttermek szolgáltatásait élvezhetjük. Minőségi italokat, delikátesz termékeket, parfümöket, kozmetikai cikkeket, dohányárut és divatkiegészítőket a Heinemann Duty Freeben és a Heinemann Accessoriesben, különleges magyar ajándéktárgyakat, hazai borokat és élelmiszereket a Memories of Hungaryban, a Herendben és a Hungarikum Wine & Fine Foodban vásárolhatunk. Ha már indulás előtt az olasz ízekre hangolódnánk, látogassunk el a Negroniba, ahol változatos pizzákat és tésztákat kóstolhatunk. A terminálon az olasz konyha mellett szemezgethetünk a görög és az ázsiai konyha ízeiből, valamint a gyorséttermek kínálataiból.

Kellemes és nyugodt környezetben, exkluzív szolgáltatások mellett várakozhatunk a Celebi Platinum, SkyCourt, Menzies és a MasterCard prémium várótermek egyikében. Még több kényeztetésben lehet részünk a Lian Day Spa szalonban, ahol frissítő vagy nyugtató thai masszázsok közül válogathatunk. A terminál minden szintjén, még a kilátóteraszon is, két órán keresztül ingyenes wifi szolgáltatás érhető el. A kilátóterasz minimális díj ellenében a nap 24 órájában látogatható.

Hasznos információk

A check-in pultok általában a járatok indulása előtt két órával nyitnak ki. Javasolt legkésőbb már ekkor a repülőtérre érkezni. Érdemes folyamatosan figyelemmel követni a járatinformációs kijelzőket, mivel nagyobb forgalom esetén a beszállókapuk száma változhat. A kapuk előtt számoljunk még egy gyors úti okmány és beszállókártya ellenőrzéssel.A repülőtér Budapest belvárosától 22 km-re fekszik, ahova a legegyszerűbben taxival vagy a miniBUD minibuszaival utazhatunk.

Mire számíthatunk Algheroban

A Földközi-tenger partján fekvő Algheroban forró száraz nyarak és enyhe telek vannak. Nyáron 30 fok feletti hőmérsékletek, télen pedig 10 fok körüli értékek a jellemzőek. A repülőtér Alghero központjától 10 km-re fekszik. A városba és a sziget különböző pontjaira egyszerűen utazhatunk az ARST buszjáratokkal. A legkényelmesebb megoldás, ha az érkezési csarnokban az egyik autókölcsönző cégtől autót bérelünk és azzal fedezzük fel a szigetet.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.