Nizza

2020. ápr. 14.2020. ápr. 15.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Nizza területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hotel Wilson, Hotel Grimaldi by HappyCulture és Hotel Azurea. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Nizza területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Nizza területén

43 015 Ft-tól
46 324 Ft-tól
43 429 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Nizza városáról?

9,8
Szabadtéri programok rajongói
9,6
Luxusutazók
9,6
Művészet & Design kedvelők
9,5
Gasztroturisták
9,1
Történelemrajongók
Tagi vélemények (261)
Nida  Adalı
Nida Adalı
2019. 03. 12.

Nagyon ajánlom a gyönyörű tengerpartot, a természet tengeri művészetét. Sőt, meglátogathatja a francia rivierasini-t egyetlen jegygel.

Bárbara García
Bárbara García
2019. 01. 17.

Csak szeretem. Amit a legjobban szeretem, minden nap a strandot látom. Nizzai emberek élvezik az életüket a Côte-on

Alberto Rodriguez Aguilera
Alberto Rodriguez Aguilera
2019. 08. 08.

Niza, capital del departamento Alpes Marítimos en la Riviera Francesa, se ubica en las costas pedregosas de Baie des Anges. La ciudad, que fue fundada por los griegos y más tarde un lugar de retiro para la elite europea del siglo XIX, también ha atraído durante mucho tiempo a artistas. El antiguo residente, Henri Matisse, se conmemora con una colección de pinturas de toda su carrera en el Museo Matisse. El Museo Marc Chagall incluye algunas de las principales obras de inspiración religiosa del artista que da origen a su nombre.

Majean Griffith
Majean GriffithLondon
2018. 09. 07.

I loved Nice so much I visited twice! The perfect location to explore the South of France and the home of the Cannes Festival. It's especially great for sea views and lazy beach days.

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 34 743 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Nizza városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 52 942 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 39 293 Ft körül alakult. Ez 7%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 42 223 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Nizza városában az átlagos április havi hőmérséklet 13,6 °C/56,4 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 28,0 °C/82,4 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 5,4 °C/41,7 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Nizza városához a legközelebb eső repülőtér Nizza (NCE) (5,27 km). További közeli repülőterek: Monte Carlo (12,83 km)

Utazás tervezése ide: Franciaország