Miért épp a Skyscanner?

Az egész világot el szeretnénk vinni neked. Azt akarjuk, hogy minden lehetőség a kezed ügyében legyen, az úti cél kiválasztásától kezdve a legjobb ár megkereséséig. Ezért koncentrálunk arra, hogy mindenkinek jobbá tegyük az utazást. Hogy a teljes tervezési és foglalási folyamatot megkönnyítsük, leegyszerűsítsük és élvezetessé tegyük, az elejétől a végéig. Hogy biztosan a maximumot hozd ki a pénzedből és az utazásodból. És hogy az iparágunk átláthatóbbá váljon, és kiérdemelje a bizalmadat.

Ez a szellemiség átsugárzik mindenen, amit teszünk. Mindig mögötted állunk, és büszkék vagyunk rá, hogy mi vagyunk a legmegbízhatóbbnak tartott utazáskereső weboldal a világon (jobb osztályzatokat kapunk az utasoktól, mint a Kayak, a Momondo, az Expedia és más hasonló szolgáltatók*).

Például a következő dolgokban nyilvánul meg, hogy nálunk mindig te vagy az első:

A legjobb árat kapod

1200 utazási cégnél nézzük meg az árakat, hogy neked ne kelljen. Ha feliratkozol az árértesítésekre, szólunk, ha megváltoznak egy téged érdeklő járat árai. Utána pedig eldöntheted, hogy veszel-e jegyet.

Korrektek az árak

Minden légitársaságnak az árait megmutatjuk a keresési eredményeid között – még akkor is, ha ebből nincs pénzbeli hasznunk. Sőt, ha a felhasználóink szerint a szolgáltatók helytelenül cselekszenek, töröljük őket a Skyscannerből.

Nincs más dolgod, mint hogy utazz (akár útközben is)

Közkedvelt appunk könnyen használható és nagyon hasznos: az egész utad megtervezésében segít. Kereshetsz repülőjáratot, szállást vagy kölcsönözhető autót (vagy akár mindhármat is), gyorsan láthatod a lehetőségeidet, folytathatod a tervezést onnan, ahol abbahagytad, és egy helyre mentheted az utad minden adatát.

Láthatod, hogy ki érdemes a bizalmadra

Az utazók értékelik a légitársaságok és az online utazási irodák szolgáltatásait a weboldalunkon, így könnyebben ki tudod választani közülük a legjobbakat. A szolgáltatóknak is elküldjük a visszajelzéseket, hogy ők is fejlődjenek, és kitűnő minőséget érjenek el.

Nincs kényszer

Sosem használjuk az adataidat arra, hogy megemeljük az árakat, vagy mesterséges keresletet generáljunk. Az az alapelvünk, hogy azt az árat kell látnod, amit ki kell fizetned – mi nem erőltetjük a foglalást. Nincsenek kellemetlen meglepetések, sem rejtett díjak.

Az egész világon kereshetsz. Akárhol vagy.

Hová menjek? Mikor? Végtelenek a lehetőségek. A „Bárhová” keresésünk havonta több mint 13 millió utazónak ad ötletet azzal, hogy megtalálja a legolcsóbb viteldíjakat a kiválasztott repülőtérről.

Keress szállást!

A szállásodon is megtakaríthatsz pénzt, akárcsak a repülőjegyeken. A legjobb nevű utazási cégekkel dolgozunk együtt, és a világ vezető szállodáinak speciális akcióit osztjuk meg felhasználóinkkal.

Vidáman vágj neki az útnak!

Ugyanolyan egyszerű nálunk autót kölcsönözni, mint repülőjegyet venni. Minden egyes ajánlatot kiértékelünk az üzemeanyaghasználatra vonatkozó feltételek, az átvételi hely és a biztosítás alapján, így lesz lehetőséged mérlegelni.

Szakértői tippek és trükkök

Már 2003 óta foglalkozunk azzal, hogy megtaláljuk a legjobb repülőjáratokat, és megosszuk ezt az ismeretet a felhasználókkal. Nálunk úgy válogatod össze a járatokat, ahogy szeretnéd, megteheted, hogy odaútra az egyik légitársaságot választod, visszaútra a másikat.

Utazz tiszta lelkiismerettel!

Figyeld „Zöldebb megoldások” címkénket – ez a kisebb szén-dioxid-kibocsátású járatokat jelöli. Már több mint 10 millió utasnak segítettünk abban, hogy a legkisebb kibocsátású járatokkal tegyék meg az útjukat.

A te adataid, a te döntésed

Sosem használjuk fel az adataidat arra, hogy elrejtsünk előled információkat, vagy félrevezessünk, és olyasmit foglalj, amit nem szerettél volna. A személyes adataid pedig a tieid – csak a tieid. Még többet szeretnél tudni erről? Olvasd el a cookie-szabályzatunkat és az adatvédelmi szabályzatunkat.

Mindig számíthatsz ránk

Az utazás nem mindig megy terv szerint, de mi mindent megteszünk, hogy helyrehozzuk a dolgokat. Segítőkész ügyfélszolgálati csapatunk a hét minden napján rendelkezésedre áll, és 29-féle nyelven nyújt szolgáltatást.