Az autókölcsönző társaságok felárat számíthatnak fel 25 év alatti vezető esetében, amelyet általában az autó átvételekor kell kifizetni. Egyes helyszíneken korhatár lehet érvényben. Foglalás előtt ellenőrizze az autókölcsönző társaság weboldalát.

Autókölcsönzés Milánó városában - Összehasonlítás a Skyscannerrel

###Autóbérlés Milánóban Milánó igazi kozmopolita nagyváros, ahol nincs hiány ugyan a történelmi emlékekből és látnivalókból, de mégis inkább a pezsgő nagyvárosi életéről ismert. A divat, az opera, a foci és a nagyívű éjszakai élet az, ami sokaknak először eszébe jut Milánóról. Akárhogy is, bérelt autóval is felfedezhetjük a város kézenfekvő és rejtett szépségeit. Ha ezt a verziót választjuk, akkor a környéken található természeti és kulturális szépségeket is könnyen és gyorsan elérhetjük, vagy ha épp üzleti úton járunk a városban, akkor időben betoppanhatunk a tárgyalásokra.

A város több pontján is működtetnek átvételi pontokat az autókölcsönzők. Repülővel érkezve kézenfekvő megoldás, ha a Milánó-Linatei Repülőtér közelében található átvételi helyek valamelyikén foglalunk le egy bérelt kocsit. Itt számos gépjármű típus között válogathatunk, a miniktől kezdve, a sportautókon és a családi autókon át egészen a minibuszokig és a luxuskocsikig. Némileg kisebb választékban találhatunk bérelt kocsikat Milánó többi átvevőpontján, érdemes közülük megemlíteni a Milano Centrale vasútállomást és a Sesto San Giovannit. Arra is lehetőségünk van, hogy a kocsit – ha nekünk így lenne kényelmesebb – másik átvételi ponton adjuk le, mint ahol átvettük. Számos neves és megbízható autókölcsönző is jelen van Milánóban, például az Avis, a Budget, a Firefly, az Europcar, a Goldcar és a Locauto.

A legtöbb nagyvároshoz hasonlóan Milánóban is könnyen dugóba keveredhetünk, és erre fokozott esélyünk van a csúcsforgalom idején. Reggel 8-9 körül, dél körül, és késő délután is nagyobb forgalomra számíthatunk. A városban villamosok is közlekednek, és sok bicikliút is található, így ezekre érdemes fokozottan odafigyelni. Ugyanakkor mindig érdemes körültekintően vezetni Milánóban, és felkészülni arra, hogy a temperamentumos olasz sofőrök bármikor képesek meglepetést okozni.

Ahol a világ más metropoliszaiban, úgy Milánóban sem mindig egyszerű megfelelő parkolóhelyet találni. Más olasz városokhoz hasonlóan is kijelöltek egy ZTL zónát (vagy más néven Area C), ami a Zona Traffico Limitato kifejezés rövidítése. Ezzel egyfajta forgalmi díjat szednek be hétköznap napközben környezetvédelmi céllal, Milánóban a Cerchia dei Bastioni központi terület az érintett. Még mielőtt gépjárművel behajtunk ebbe a zónába, meg kell vásárolnunk az 5 eurós jegyet, amire a parkolóórák mellett trafikokban és újságosoknál is lehetőségünk van. Régi dízel és benzines motoros autókkal tilos behajtani a körzetbe, hybrid és elektromos autók viszont ingyen is beléphetnek a zónába. Egyébként a város egyéb területein viszonylag sok parkolási lehetőség van, az árak eltérőek lehetnek, jellemzően 2 és 4 euró között mozognak (2015-ben). ###Inspirációk 4 keréken, avagy fedezzük fel Milánó környékét autóval Comó-i tó: Milánótól 50 km-re található a csodás fekvésű gleccsertó, ami Európa egyik legmélyebb tava. Nem véletlenül vásárolnak itt sorra villákat maguknak a világsztárok. Az Alpok hegyes csúcsai, a buja növényzet és a tó körül fekvő bájos települések egyedi hangulatot varázsolnak ide. Milánóból az A8-as, Varese felé tartó fizetős úton kell elhagyni a várost, majd az A9-es autópályán továbbhaladni a tó felé.

Monza: A bájos városka közelsége miatt egy félnapos kirándulásnak tökéletesen beleillik – főleg, ha az épített környezet szépségeiben szeretnénk gyönyörködni. Megkapó szépségű dóm, gyönyörű templomok és barokk palota is található itt – nem beszélve a palotához tartozó szépséges parkról. Szerencsés forgalom esetén fél órán belül elérhetjük a Milánótól mintegy 20 km-re, északi irányba fekvő várost.

Lugano: Laza egy óra vezetés, és máris Svájc egyik gyöngyszemében, Luganoban találjuk magunkat. A városban érdekesen elegyedik a svájci precizitás és a mediterrán, olaszos temperamentum. Mindezt pedig gyönyörű környezetben, hegyek között, egy csodás tó partján élhetjük át. Lugano mintegy 80 km-re fekszik Milánótól, északi irányba.

Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis
National Car

Autókölcsönzés a Skyscannerrel

Üdvözli Önt a Skyscanner átfogó autókölcsönzési keresője. Úti célok ezrei között keresünk és autókölcsönzők több ezer ajánlatát hasonlítjuk össze, hogy megtaláljuk önnek a tökéletes autót minél alacsonyabb áron. Igyekszünk utazási költségét minél inkább lefaragni, hogy Ön biztosan jókedvűen üljön az autójába. Jöjjön, vezessen velünk!

Ajánlatok ingyenes összehasonlítása

A Skyscannerrel megtalálja az interneten elérhető legalacsonyabb autókölcsönzési árakat. Ha megtalálta az Önnek tetsző autókölcsönzési ajánlatot, közvetlenül az autókölcsönző cég honlapjára irányítjuk, ahol elvégezheti a foglalást. Soha nem számítunk fel jutalékot, így Ön mindig a legjobb árat kapja.

Keressen a Skyscannerrel

Autót szeretne bérelni? Megtalálta a legjobb helyet. Bárhová szeretne menni, bármilyen autóra van szüksége, nálunk megtalálja hozzá a kulcsot. Egyszerűen adja meg az úti célját, az átvétel és a leadás dátumát, és mi megmutatjuk a vezető autókölcsönző cégek összes ajánlatát, Ön pedig másodpercek alatt összehasonlíthatja azokat és lefoglalhatja autóját.