Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Tirana útvonalon!

Legjobb lastminute repülőjegy-ajánlatok

Spontán akar dönteni? Soha nincs túl késő utazást foglalni. Íme a mi válogatásunk a legjobb, Tirana úti célú lastminute járatokról…
Csak becsült legalacsonyabb árak, az elmúlt 14 napban talált árak alapján.

Tirana úti célú közvetlen járatok

Megállás nélkül szeretne repülni Tirana úti célra? Segítünk megtalálni Önnek az ideális útvonalat.

  • ÁTLAGOS REPÜLÉSI IDŐ1ó 25p
  • LEGOLCSÓBB KÖZVETLEN RETÚR9778 Ft
  • ÁTLAGOS HETI JÁRATSZÁM4
KÖZVETLEN JÁRATÚ LÉGITÁRSASÁGOK
Wizz Air
Közvetlen járatok keresése

járatinformációk innen: Budapest ide: Tirana

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

9 778 Ft

Közvetlen légitársaság

1

Járatok a héten

3

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 670 kilométer

1ó 25p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Red Wings

Tirana

1 repülőtér

Gyakran ismételt kérdések

Tirana csak egy repülőtérrel rendelkezik: Tirana.
A Skyscanneren Budapest indulású, Tirana úti célú járatra talált legjobb ár 9 778 Ft. Ezt a különböző üzemeltetők adatainak összesítésekor találtuk, mely egyúttal a hónap legolcsóbb árának is bizonyult.
1ó 25p az átlagos repülési idő Budapest indulással, Tirana úti célig.
Egyetlen légitársaság van, melynek Budapest indulással közvetlen járata van Tirana úti célhoz.
Heti 3, Budapest indulású járat van Tirana úti célhoz február hónapban.

A cikkben szereplő információk 2015 szeptemberében aktuálisak biztosan

Járat információk a Budapest – Tirana vonalon

Közvetlen járatok nem indulnak a két város között, átszállással viszont többféle verzióban is repülhetünk a magyar főváros és Tirana között. Az Alitalia légitársaság gépeivel utazva az átszállás helye Róma, illetve 2 átszállásos verzió esetén Róma és Bari. A Turkish Airlines gépeivel utazva Isztambulban kell átszállni, az Aegean Airlines-al pedig Athénben. Az Austrian Airlines járataival az átszállás helye Bécs, míg a Lufthansával München. A gépek a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérről indulnak, majd átszállás után Tirana nemzetközi repülőterén landolnak, ami Albánia egyetlen nemzetközi repülőtere. A reptér Tiranától 11 km távolságra fekszik, északnyugati irányban.

Terminál információk

Az Alitalia, a Turkish Airlines, az Aegean Airlines és az Austrian Airlines légitársaságok gépei is a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér 2 A termináljáról szállnak fel, ami kellemes terep a várakozási idő eltöltésére. Exkluzív várótermek is igény szerint rendelkezésre állnak, ahol frissítők és nassok is az utasok rendelkezésére állnak, illetve aki üzleti ügyeket intézne a várakozás alatt, fénymásolót, fax-ot és számítógépeket is használhat. Az internetezés egyébként az egész 2 A terminál területén ingyenes, ha saját eszközeinkről rácsatlakozunk a reptéri wifi hálózatra. Ha a várakozás közben megéheznénk, akkor finom falatokkal is felszerelkezhetünk, a vendéglátó egységekben még bio finomságokat is vásárolhatunk. A terminálon működő újságárusnál vehetünk valami olvasnivalót az útra, és a ruhaboltokban, valamint játékboltban is nézelődhetünk, vásárolgathatunk.

Átszállás után a gépek Tirana nemzetközi repterének érkezési terminálján landolnak, ahonnan könnyen bejuthatunk a 11 km távolságra fekvő városba. A Rinas Express buszok praktikus megoldást jelentenek, az érkezési termináltól indulnak, és mintegy fél óra alatt eljuthatunk velük a városközpontba (a Nemzeti Múzeumhoz). A járatok reggel 6 és este 6 között indulnak óránként, az egy útra szóló jegy 250 albán lek. A taxi is praktikus megoldás, a sárga színű, piros logós taxikat szintén az érkezési terminál előtt találjuk. Az autóbérlés is működő lehetőség, és praktikus megoldás, ha a kiválasztott gépjármű típust előre, az interneten keresztül lefoglaljuk.

Hasznos információk

A budapesti Liszt Ferenc repülőtérre jó, ha két órával az indulás előtt kiérünk – így elkerülhetjük a fejvesztett rohanást, ha esetleg a jegykezelés, a poggyászfeladás, a kézi poggyász átvizsgálása elhúzódna. A várakozási időt internetezéssel, vásárlással és étkezéssel is eltölthetjük.

Magyar állampolgárok útlevéllel, vagy kártya formátumú személyi igazolvánnyal léphetnek be az országba, és fontos, hogy ez az Albániába történő beutazás időpontjához képest még minimum három hónapig érvényes legyen! Vízum nem szükségem, vízum nélkül egyszeri belépéssel legfeljebb 90 napig lehet az országban tartózkodni. Az ideiglenes személyi igazolványt nem fogadják el a hatóságok.

Infómorzsák Tiranáról

A hivatalos fizetőeszköz az albán lek. Tiranában összességében hasonló árakkal találkozhatunk, mint Budapesten. A városban viszonylag kevés pénzváltó működik, az utcai pénzváltást érdemes kerülni (nehogy pénzhamisítók áldozatává váljunk). Óraátállítással nem kell foglalkoznunk, mivel Budapest és Tirana ugyanabban az időzónában fekszik.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.