Térkép

Malaga repülőjegy

Malaga – Fojtsa napozásba bánatait!

Ha Malagába vesz repülőjegyet, akkor meglátogathatja a világ egyik legöregebb városát ahol a szubtrópusi klíma az európai legmelegebb teleket biztosítja az üdülni vágyók számára.

Sétáljon Malaga gyönyörű, festői és avarral ellepett macskaköves utcáin és próbálja ki a helyi specialitást, a Pescaito Frito-t (friss halak választéka) sétálása közben, majd öblítse le egy kis jóféle helyi vörösborral.

Ha Ön napozásra, tengerre, homokra és sangriára vágyik, akkor Malaga Önnek való! Ha inkább a kultúrát kedvelné, Malaga abban sem szűkölködik: látogassa meg az új Pablo Picasso múzeumot vagy a Kortárs Művészetek múzeumát, nem is beszélve a gyönyörű történelmi műemlékről az öreg város minden pontján.

Este hagyja, hogy Malaga csábjai egészen hajnalig kísérjék érzéki zenével, pompás eleséggel, borral és a simogató tengeri széllel, mind-mind fényűző felfrissülés a léleknek.

Keressen és foglaljon olcsó repülőjegyet Malagába nyugodtan, nincs semmilyen felár sem jutalék, a Skyscanner használata ingyenes!

A Skyscanner egy könnyen kezelhető és rugalmas repülőjegy, autóbérlés és szállás ár összehasonlító keresőmotor. Ha rugalmas utazását tekintve, akkor az egész hónapra, avagy akár az egész évre meg tudjuk Önnek mutatni a repülőjegy árakat. Nem tudja hova menjen? Mi megmutatjuk, hová tud repülni az Önhöz legközelebbi repülőtérről bárhová.

Rugalmas az úti célját illetően? Keressen rá közeli repülőterekre a nagyobb megtakarításért.

Repülőterek Málaga közelében

Gyakran ismételt kérdések

Málaga csak egy repülőtérrel rendelkezik: Málaga.
A feltüntetett Delta, Gulf Air, Transavia France, transavia, KLM, Danish Air Transport, Eurowings Europe és Kenya Airways mind rendelkezik közvetlen járattal Málaga úti célhoz.
Málaga repülővel való elérése tekintetében április a legolcsóbb hónap.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.