Térkép

Emirates járatok

Az Emirates járataira készül repülőjegyet venni? Cikkünkből alaposabban is megismerheti az Emirates légitársaságot, és megtudhatja, milyen check-in lehetőségei vannak. Az Emirates poggyász méreteket és infókat is bemutatjuk, csakúgy, mint az ülőhely választásra vonatkozó szabályokat és sok más hasznos információt!

Nem véletlenül választották az Emiratest 2013-ban a világ legjobb légitársaságnak: a repülésbiztonságban, a kényelemben és az igénybe vehető szolgáltatások tekintetében is kiemelkedő teljesítményt nyújt. Az Emirates a legnagyobb légitársaság a Közel-Keleten, és Dubaj a központja. Az Emirates flotta több mint 230 repülőből áll, jelenleg több mint 80 ország több mint 150 célállomására indítanak járatokat. Hetente 1500-nál is több Emirates járat indul, a világ 6 kontinensére. Az Emirates légitársaság számára a társadalmi felelősségvállalás is kiemelt szempont, például egy közelmúltbeli kampányukkal a vadállatok illegális vadászata és kereskedelme ellen kampányoltak. Emellett a rászoruló gyerekeknek is nyújtanak támogatást, az orvosi, oktatási és étkezési költségek fedezésével. Az Emirates csak szélestörzsű repülőgépeket üzemeltet.

Miért érdemes az Emirates járataival repülnie?

Emirates check in

Az Emirates járatainál a check in nem csak a repülőtéren, hanem bárhol, a világhálón keresztül is megtörténhet. Az Emirates onlince check in-el így időt takaríthat meg. Az online check in során kiválaszthatja, hogy hová szeretne ülni a repülőgépen, és kinyomtathatja beszállókártyáját (vagy mobilos beszállókártyát kérhet). Az online check in legkorábban az utazás megkezdése előtt 48 órával, legkésőbb pedig 90 perccel lehetséges. Egyébként pedig a repülőtérre a gép indulása előtt legalább 90 perccel fontos kiérkezni, a biztonsági ellenőrzéseket legalább 60 perccel indulás előtt letudni, a beszállás az Emirates járatain 45 perccel az indulási előtt kezdődik, és 20 perccel a felszállás előtt zárják le a kaput. Az online check in az Emirates honlapján lehetséges, ha van foglalásunk valamely járatukra. Ha nincs még foglalása, könnyedén és pillanatok alatt kiválaszthatja az Ön számára ideális járatot a skyscanner.hu-n, plusz költségek nélkül!

Emirates poggyász információk – súlyhatárok és árak

Az Emiratesnek igen nagyvonalú a poggyász súlyhatárok tekintetében. Economy Class osztályon utazva is az ingyenesen szállítható poggyász mérete maximum 30 kg lehet, Business Class osztályon 40 kg, First Class-on utazva pedig akár 50 kg is lehet a poggyász súlya. 300 cm-nél nem lehet nagyobb egy csomag összmérete (szélesség + magasság + hossz), de ez a méret is járatonként változhat, így mindig előre tájékozódjunk a pontos súlyhatárokról!. Egyes célállomások esetén a fentiektől eltérő poggyász súlyhatárok érvényesek. Például az Észak-Amerika esetén az utasok kettő, maximum 23 kg-os poggyászt szállíthatnak Economy Class-on, Business Classon pedig 2 x 32 kg a súlyhatár – az Afrikába induló járatok esetén is ezek az Emirates poggyász súlyhatárok érvényesek.

Az Emirates kézipoggyász szabályok attól függenek, hogy melyik osztályon utazunk. Economy Class-on utazva egy kézipoggyászt vihet fel a gépre, ami nem lehet nehezebb 7 kg-nál, mérete pedig nem haladhatja meg az 55 x 38 x 20 cm-t. A First Class és Business Class osztályokon egy kézipoggyászt (aktatáskát) és egy kézitáskát vagy ruhatartó zsákot lehet felvinni a gépre. A kézipoggyász mérete nem lehet nagyobb mint 45 x 35 x 20 cm, a kézitáska legfeljebb 55 x 38 x 20 cm lehet, míg a ruhatartó zsák nem lehet vastagabb 20 cm-nél. Az egyes darabok súlya nem haladhatja meg a 7 kg-ot.

Ülőhelyek

Az Emirates légitársaság ülőhelyei igencsak kényelmesek, és ez az Economy osztályokon is így van! Az A380-as gépeken és a Boeing 777-esek egy részén ingyenes wifi van a fedélzeten, így repülés közben is élvezhetjük a világháló előnyeit. Zenehallgatás és filmnézés is belefér az utazásba, a speciális ambient világítás pedig segít alkalmazkodni az időzóna váltáshoz. Az Emirates gépeinek legexkluzívabb megoldása az első osztályok Private Suite-ja, ahol egy elkülönült, luxus kivitelű boxban lehet utazni, beépített minibárral, élvezve a privát kis mozit, és rögtönzött ággyá alakítva az extra kényelmes ülést. Az Economy Class osztályon utazva az Emirates weboldalán választhatjuk ki, hogy a repülőgép mely részén szeretnénk ülni utazásunk során.

Foglalás

Az Emirates járataira a legegyszerűbb az interneten keresztül foglalni! Hasonlítsa össze az Emirates légitársaság repülőjegy árait más légitársaságokéval! Skyscanneren, és válassza ki a lehető legolcsóbb jegyárat! A Skyscanner használata ingyenes! Az Önnek megfelelő járat kiválasztása után az adott légitársaság vagy utazási iroda weboldalára irányítjuk, minden járulékos költség nélkül. Utazzon Ön is a lehető legolcsóbban!

Emirates

4,5/5
11814 vélemény alapján

A szolgáltatókat a következőkkel kapcsolatos felhasználói visszajelzések alapján értékeljük: ármegbízhatóság, díjak, ügyfélszolgálat és a szolgáltatói weboldal használatának egyszerűsége.

Tudjon meg többet

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.