Az első lépések a fenn­tart­ha­tó­ság felé

A küldetésünk, amelyet kijelöltünk magunknak, hogy a modern és fenntartható utazás nemzetközi éllovasaivá váljunk. Épphogy csak elindultunk ezen az úton, de eltökéltek vagyunk, hogy pozitív változásokat vívjunk ki. Íme néhány újítást, amelyet bevezetünk.

Zöldebb lehetőségek

Jeleztétek, hogy szeretnétek tisztában lenni a járatok környezeti hatásaival. Kereséskor mostantól a „Zöldebb megoldások“ címke szerepel majd azon járatoknál, amelyek kevesebb szén-dioxidot bocsátanak ki. Tavaly már több mint 10 millió utazó választotta utazásaihoz a legalacsonyabb károsanyag-kibocsátású járatokat.

Utazz felelősen!

Az utazási ipar egy platformra hozása

A sussexi herceg vezette Utalizátor a legnagyobb turisztikai szereplőket tömöríti, mint amilyen a Trip.com Group, a TripAdvisor, a Booking.com és a Visa. Az összetartásunk alapja az utazás iránti közös szenvedélyünk és az a meggyőződésünk, hogy az utazás nemes célokat szolgálhat.

Az Utalizátor keretében világszerte igyekszünk biztosítani az úti célok és a helyi közösségek élhető jövőjét az elkövetkezendő generációk számára. Törekszünk a természeti kincsek megőrzésére, a túlzsúfolt úti célokra nehezedő teher könnyítésére és az utazásokkal összefüggő szén-dioxid-kibocsátás csökkentésére szolgáló érdemi lehetőségek feltárására.

Tisztában vagyunk a bolygónkkal és egymással szembeni felelősségünkkel – együtt a változás katalizátorai lehetünk.

Az Utalizátorról

Példát mutatunk

Ugyan európai, észak-amerikai és ázsiai irodahálózattal rendelkező nemzetközi cég vagyunk, csak akkor repülünk munkaügyben, ha feltétlenül szükséges, ellenkező esetben videokonferenciákat tartunk.

Ha mégis indokolt a repülés, akkor a SkyNRG-vel való együttműködésünk révén csökkentjük a környezetre gyakorolt hatást. A fenntartható repülőgép-üzemanyagok (SAF) gyártásában élen járó nemzetközi vállalat 75%-kal alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátást garantál.

Részletek a fenntartható üzemanyagról