Térkép

Nizza repülőjegy

Nizza

A Francia Riviéra a napozni vágyók paradicsoma. A Riviérán való tündöklésért csak egy valamit kell tenni: repülőjegyet foglalni Nizzába, a legélénkebb és legfényesebb városába a Dél-Francia partvidéknek.

A kultúra kedvelőinek bőségesen kedvez Nizza, az Orosz ortodox katedrálistól kezdve a Chagall és Matisse gyűjteményeken keresztül a régi templomok és római romokig itt minden megtalálható. A régi városrész telis-tele van romantikus kisutcákkal amik virágokkal és piacokkal vannak övezve, hogy kellemesen bódítsák az érzékeket.

A konyhaművészet kedvelői sem fognak csalódni! Nizzában a főzés szinte művészet, Michelin csillagos éttermekkel, elegáns kis bisztrókkal és otthonos Francia ételekkel itt mindenféle finomság fellelhető. A bárok és szórakozóhelyek a fő attrakciója a városnak a gazdagok számára akik szeretik a fényűzést.

Azok se fognak unatkozni akik nem szereti a fényűzést. Számtalan meg egy tevékenység várja a kalandozni vágyókat. Menjen kerékpárostúrára, vagy sétáljon a kanyargós hegyoldalakon. Mártózzon meg az azúrkék vízben, a tenger remek úszási lehetőséget biztosít, de ne feledjük, hogy Nizza strandjai nagy részben kavicsosak.

Hasonlítsa össze a legalacsonyabb repülőjegy árakat Nizzába Magyarországról. A Skyscanner teljesen ingyenesen összehasonlítja Önnek több mint 600 légitársaság és a vezető utazási irodák legolcsóbb repülőjegyeit, hogy biztosítsa Önnek a legjobb árakat.

Böngésszen az olcsó repülőjegy ajánlatok között vagy használja a keresési mezőt megadva az utazás dátumait, és hagyja, hogy a Skyscanner megkeresse Önnek a legolcsóbb repülőjegyeket Nizzába. A foglalás közvetlenül az utazási iroda avagy légitársaság weboldalán történik, így a Skyscanner nem számol fel semmilyen felárat vagy jutalékot. Keressen és foglaljon repülőjegyet Nizzába nyugodtan, a Skyscanner használata ingyenes!

Ha utazásának dátuma rugalmas, akkor megmutathatjuk a hónap legolcsóbb utazási dátumait. Ha pedig kalandozni van kedve, akkor kereshet a Skyscanner használatával választott indulási repülőtérről bárhová.

Rugalmas az úti célját illetően? Keressen rá közeli repülőterekre a nagyobb megtakarításért.

Repülőterek Nizza közelében

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.