Térkép

Róma repülőjegy

Római vakáció

A Rómába való repülés ma már nem a világ fővárosába juttatja el az embert, de kétségtelenül a világ egyik legromantikusabb és leghangulatosabb városába. Látogasson el a Vatikánba, ami a legkisebb állam a világon. Csodálja meg a gyönyörű kertek, templomok és bazilikák dekoratív pompáját. A Colosseum, a Pantheon és a Sixtus-kápolna monumentális megjelenése lenyűgöző. A számos múzeum és művészeti galéria szinte a szó szoros értelmében életre kelti a múltat.

Napjaink Rómájának izgalma nem csak a múltban rejlik, hanem a ma ott élő emberekben is. Ha az ember végignéz a sok eszpresszót lenyakaló kávézó tömegen, a számtalan tervezői napszemüvegen és a legújabb divat szerint felmaskarázott embereken, bizonyára érthető, hogy a híres kifejezés: „Ha Rómában vagy, tégy úgy, ahogy a rómaiak” mára már egész más értelmet nyert.

Gyönyörködjön a Piazza Navona hangulatában vagy élvezze a bohém stílusú Trastevere-t és merüljön el a finom borok, olasz konyha és a házi készítésű fagylalt világában. Egy római vakáció biztos, hogy mindig nyerő!

Használja a Skyscannert teljesen ingyen, hogy megtalálja az önnek legjobban megfelelő és a legolcsóbb jegyeket a repüléshez. Keressen több mint 600 légitársaság és utazási iroda ajánlatai között. A Skyscanner több mint 670,000 útvonalra elérhető repülőjegy árakat hasonlít össze, hogy megtalálja önnek a legkedvezőbb ajánlatot. Keressen és foglaljon olcsó repülőjegyet Rómába nyugodtan, nincs semmilyen felár sem jutalék, a Skyscanner használata ingyenes!

A Skyscanner egy könnyen kezelhető és rugalmas repülőjegy, autóbérlés és szállás ár összehasonlító keresőmotor. Ha rugalmas utazását tekintve, akkor az egész hónapra, avagy akár az egész évre meg tudjuk Önnek mutatni a repülőjegy árakat. Nem tudja hova menjen? Mi megmutatjuk, hová tud repülni az Önhöz legközelebbi repülőtérről bárhová.

Rugalmas az úti célját illetően? Keressen rá közeli repülőterekre a nagyobb megtakarításért.

Repülőterek Róma közelében

Gyakran ismételt kérdések

Róma 2 repülőtérrel rendelkezik: Róma Fiumicino és Róma Ciampino.
A feltüntetett Gulf Air, SkyUp Airlines, Oman Air, Transavia France, transavia, Nouvelair, Norwegian és GOL Linhas Aéreas mind rendelkezik közvetlen járattal Róma úti célhoz.
Róma repülővel való elérése tekintetében június a legolcsóbb hónap.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.