Az utazás szeretete tart minket össze

Sosem tétlenkedünk

A csapatunkat tehetséges, szenvedélyes emberek alkotják a világ minden táján. Nem rettenünk meg az újításoktól, a kísérletezgetéstől, és az utazással kapcsolatos legfőbb problémák elhárításával igyekszünk mindenki számára jobbá tenni az utazást.

A Trip.com csoport családjának tagjaként a Skyscanner önállóan működik, gyorsan növekszik, irodái pedig megtalálhatók Európában, Észak-Amerikában és Ázsiában is.

1000+

alkalmazott

50

nemzetiség

8 iroda

világszerte

A kultúránk

Minden egyes nap...

Igyekszünk a legjobbat tenni az emberekért és a bolygóért

Törekszünk az utazással kapcsolatos kihívások megoldására odafigyeléssel, támogatással és kutatással

Céltudatosak vagyunk – hosszú távú kapcsolatainkat ápoljuk, nem átmeneti sikereket hajszolunk

Segítünk másokat, hogy jobb és gyorsabb döntéseket hozhassanak, ha utazásra kerül a sor

Ismerd meg a változások élén álló csapatot

Moshe
Rafiah

Vezérigazgató

Moshe ügyvédnek tanult, valamint tehetséges labdarúgóként is nagy álmokat dédelgetett, de semmihez nem ért jobban, mint az utazás technológiai világa. 2000-ben megalapította a Travelfusiont, így Moshe most mindkét cég vezérigazgatói szerepét betölti, és elköteleződött amellett, hogy a Skyscanner sikeresen teljesítse küldetését, és a globális átalakulás úttörőjeként modern és fenntartható utazást teremtsen.

Kris
Beyens

Pénzügyi és operatív igazgató

Az eBaynél és a GE-nél szerzett több mint 20 éves tapasztalattal a háta mögött Kris jól tudja, hogyan tudnak a népszerű cégek globálisan növekedni anélkül, hogy szem elől tévesztenék a céljukat. Operatív és pénzügyi igazgatóként Kris a működési kiválóságra és a számokra koncentrál, leginkább a Skyscannert minden egyes hónapban igénybe vevő 100 millió utazóra.

Rob
Miller

Jogi igazgató

Rob egy rendkívül tapasztalt technológiai jogi igazgató. Globális szinten ő felel a jogi, szabályozási és közönségszolgálati tevékenységünkért. És a Skyscannernek köszönhetően le tudja foglalni a repülőjáratait, hogy az Arsenalt mindenhova követhesse, akárhol játszanak is.

Stuart
Middleton

Kereskedelmi igazgató

A Skycannernél töltött több mint egy évtized alatt Stuart több feladatkört is ellátott. Most a kereskedelmi csapatot vezeti. Az ő feladata gondoskodni arról, hogy minden utazó minden piacon a lehető legjobb árakhoz jusson.

Kathleen
Urquhart

Tehetségkezelési igazgatóhelyettes

A Skyscanner sikeréhez elengedhetetlenek a dolgozóink – világszerte körülbelül 1000 ember. Kathleen vezeti a Skyscanner emberi erőforrásokért felelős részlegét, és gondoskodik arról, hogy csapataink világszínvonalú fejlesztést és támogatást kapjanak, függetlenül attól, hogy hol dolgoznak.

Piero
Sierra

Termelési igazgató

Piero egész pályafutása arról szól, hogy világszínvonalú fogyasztói termékeket állít elő, és a Skyscannernél is töretlen lelkesedéssel és minőségben folytatja a munkáját: segít, hogy olyan utazási cég legyünk, amelynél az utazók az elsők.

Laurance
Tracol

Pénzügyi alelnök

Laurence körülbelül 25 éves elektronikus kereskedelemi és technológiai tapasztalattal rendelkezik: korábban 12 évig az eBaynél tevékenykedett, egy ideig pénzügyi igazgatóhelyettesként. Szabadidejét vállalkozók és induló vállalkozások tanácsadójaként is tölti. Arra koncentrál, hogy a Skyscanner továbbra is nyereséges növekedést mutasson.

George
Goodyer

Technológiai igazgató

A technológia nélkülözhetetlen abban, hogy páratlan utazási termékeket kínálhassunk. George vezeti mérnökeinket és tudósainkat, akik folyamatosan képzik magukat, és szakértelmükre támaszkodva segítenek minket abban, hogy betarthassuk az utazóknak tett ígéreteinket.

Steven
Pang

Senior termelési alelnök

Steven akkor csatlakozott a csapathoz, amikor a Skyscanner megvásárolta az általa alapított kínai céget, hogy még több helyen jelen lehessen a világban. Steven a Skyscanner új termékeinek és üzleti tevékenységeinek fejlesztésére koncentrál.

Csatlakozz egy életre szóló kalandhoz

Csapatunkat olyan tehetséges, szenvedélyes emberek alkotják a világ minden táján, akik az utazás élményét mindenki számára jobbá akarják tenni. Csatlakoznál hozzánk?

Szabad pozíciók