Az utazás szeretete tart minket össze

Sosem tétlenkedünk

A csapatunkat tehetséges, szenvedélyes emberek alkotják a világ minden táján. Nem rettenünk meg az újításoktól, a kísérletezgetéstől, és igyekszünk kihúzni az utazással kapcsolatos legfőbb problémák méregfogát.

A Trip.com Group családjának tagjaként a Skyscanner önállóan működik, gyorsan növekszik, irodái pedig megtalálhatók Európában, Észak-Amerikában és Ázsiában is.

1000+

alkalmazott

50

nemzetiség

10 iroda

világszerte

A kultúránk

Minden egyes nap...

Igyekszünk a legjobbat tenni az emberekért és bolygóért

Törekszünk az utazással kapcsolatos kihívások megoldására odafigyeléssel, támogatással és kutatással

Céltudatosak vagyunk – hosszú távú kapcsolatainkat ápoljuk, nem átmeneti sikereket hajszolunk

Segítünk másokat, hogy jobb és gyorsabb döntéseket hozhassanak, ha utazásra kerül a sor

Ismerd meg a változások élén álló csapatot

Bryan

Bryan
Dove

Vezérigazgató

Bryan az Egyesült Államokban született, jelenleg az Egyesült Királyságban él (de megfordul Kanadában, Indiában, Thaiföldön és Kínában is), így van némi fogalma az utazásról. 2015-ben csatlakozott a Skyscanner csapatához, előtte a Microsoftnál, az Amazonnál és a Skype-nál töltött be kulcspozíciókat. A cég tevékenységének minden területét ő irányítja – a termékért, a műszaki tervezésért, az adattudományért, a dizájnért és az infrastruktúráért felelős csapatot is beleértve. 2018 óta a cég vezérigazgatója.

Ruth

Ruth
Chandler

Személyzeti igazgató

Ruth alapelve, hogy nagyszerű termékeket csak nagyszerű emberek tudnak előállítani, ezért csapatával együtt arra koncentrál, hogy európai, észak-amerikai és ázsiai irodáinkban segítse és fejlessze a Skyscanner több mint 1000 fős gárdáját, amelyet különböző kulturális közegből érkező és különböző világnézetű emberek alkotnak.

Joanna

Joanna
Lord

Marketingigazgató

Három dolog létezik, amiért Joanna megszállottan rajong: a startupok, az online marketing és a kávé. Változatos pályafutása során mindig arra törekedett, hogy olyan tündöklő márkát építsen fel, amely hat az emberekre, szoros kapcsolatokat épít közöttünk, és nagyszerű dolgokra képes.

Stuart

Stuart
Middleton

Kereskedelmi igazgató

A Skycannernél töltött több mint egy évtized alatt Stuart több feladatkört is ellátott. Most a kereskedelmi csapatot vezeti, az ő feladata gondoskodni arról, hogy minden utazó minden piacon a lehető legjobb árakhoz jusson.

George

George
Goodyer

Technológiai igazgató

A technológia nélkülözhetetlen abban, hogy páratlan utazási termékeket kínálhassunk. George vezeti mérnökeinket és tudósainkat, akik folyamatosan képzik magukat, és szakértelmükre támaszkodva segítenek minket abban, hogy betarthassuk az utazóknak tett ígéreteinket.

Colin

Colin
McLellan

Pénzügyi igazgató

A pozíció betöltése előtt Colin a Skyscanner japán irodájának vezérigazgatója volt, és amikor a Ctrip (mai nevét Trip.com Group) 2016-ban felvásárolta a Skyscannert, a pénzügyi átmenet gördülékenységéért felelt, illetve hozzájárult az alkalmazottainknak szóló részvényprogram kidolgozásához.

Steven

Steven
Pang

Termékmenedzsmentért felelős alelnök

Steven akkor csatlakozott a csapathoz, amikor a Skyscanner megvásárolta az általa alapított kínai céget, hogy még több helyen legyen jelen a világban. Steven a Skyscanner új termékeinek és üzleti tevékenységeinek fejlesztésére koncentrál.

Filip

Filip
Filipov

Stratégiai alelnök

Filip számos termékterületet vezetett a Skyscannernél, a kínálati oldali b2b-termékeinktől a hirdetéseken át a szállodákig. Jelenleg azzal tölti a munkaidejét, hogy a Skyscanner jövőjéről gondolkodik: új üzleti és növekedési lehetőségeket keres.

Piero

Piero
Sierra

Termékmenedzsmentért felelős alelnök

Piero egész pályafutása során világszínvonalú fogyasztói termékekkel állt elő a piacon, és a Skyscannernél is töretlen lelkesedéssel és minőségben folytatja a munkáját: segít cégüknek, hogy olyan utazási cég legyen, amelynél az utas az első.

Rob

Rob
Miller

Vezető jogtanácsos és vállalati titkár

Rob komoly tapasztalatokkal büszkélkedhet a gyorsan növekvő, eredeti szolgáltatásaikat új közönségekre szabó cégek jogi és szabálykövetési csapatának vezetése és fejlesztése terén.

Gareth

Gareth
Williams

Társalapító és elnök

Gareth két barátjával együtt alapította meg a Skyscannert 2003-ban, az volt a céljuk, hogy egyszerűen lehessen összehasonlítani a repülőjegyek árát. Akkoriban ez mindössze egy Excel-táblázatot jelentett, és bár a Skyscanner rég kinőtte Gareth vendégszobáját, a cél változatlan: megkönnyíteni az utazást mindenkinek.

Csatlakozz egy életre szóló kalandhoz

Csapatunkat olyan tehetséges, szenvedélyes emberek alkotják a világ minden táján, akik az utazás élményét mindenki számára jobbá akarják tenni. Csatlakoznál hozzánk?

Szabad pozíciók