Az utazás szeretete tart minket össze

Sosem tétlenkedünk

A csapatunkat tehetséges, szenvedélyes emberek alkotják a világ minden táján. Nem rettenünk meg az újításoktól, a kísérletezgetéstől, és az utazással kapcsolatos legfőbb problémák elhárításával igyekszünk mindenki számára jobbá tenni az utazást.

A Trip.com csoport családjának tagjaként a Skyscanner önállóan működik, gyorsan növekszik, irodái pedig megtalálhatók Európában, Észak-Amerikában és Ázsiában is.

1000+

alkalmazott

50

nemzetiség

8 iroda

világszerte

A kultúránk

Minden egyes nap...

Igyekszünk a legjobbat tenni az emberekért és a bolygóért

Törekszünk az utazással kapcsolatos kihívások megoldására odafigyeléssel, támogatással és kutatással

Céltudatosak vagyunk – hosszú távú kapcsolatainkat ápoljuk, nem átmeneti sikereket hajszolunk

Segítünk másokat, hogy jobb és gyorsabb döntéseket hozhassanak, ha utazásra kerül a sor

Ismerd meg a változások élén álló csapatot

Moshe
Rafiah

Vezérigazgató

Moshe ügyvédnek tanult, ezenfelül nagyratörő focista is volt, de semmit sem ismer jobban az utazási technológia világánál. 2000-ben megalapította a Travelfusiont, így Moshe most mindkét cég vezérigazgatói szerepét betölti, és elköteleződött amellett, hogy a Skyscanner sikeresen teljesítse küldetését, és a globális átalakulás úttörőjeként modern és fenntartható utazást teremtsen.

Ruth
Chandler

Személyzeti igazgató

Ruth alapelve, hogy nagyszerű termékeket csak nagyszerű emberek tudnak előállítani, ezért csapatával együtt arra koncentrál, hogy európai, észak-amerikai és ázsiai irodáinkban segítse és fejlessze a Skyscanner több, mint 1000, csodás egyéniségből álló gárdáját, amelyet különböző kulturális közegből érkező és különböző világnézetű emberek alkotnak.

Joanna
Lord

Marketingigazgató

Három dolog létezik, amiért Joanna megszállottan rajong: a startupok, az online marketing és a kávé. Változatos pályafutása során mindig arra törekedett, hogy olyan tündöklő márkát építsen fel, amely hat az emberekre, szoros kapcsolatokat épít közöttünk, és nagyszerű dolgokra képes.

Stuart
Middleton

Kereskedelmi igazgató

A Skycannernél töltött több mint egy évtized alatt Stuart több feladatkört is ellátott. Most a kereskedelmi csapatot vezeti, az ő feladata gondoskodni arról, hogy minden utazó minden piacon a lehető legjobb árakhoz jusson.

George
Goodyer

Technológiai igazgató

A technológia nélkülözhetetlen abban, hogy páratlan utazási termékeket kínálhassunk. George vezeti mérnökeinket és tudósainkat, akik folyamatosan képzik magukat, és szakértelmükre támaszkodva segítenek minket abban, hogy betarthassuk az utazóknak tett ígéreteinket.

Kris
Beyens

Pénzügyi igazgató

Az eBay-nél és a GE-nél szerzett több, mint 20 éves tapasztalattal a háta mögött Kris jól tudja, hogy hogyan tudnak a népszerű cégek globálisan növekedni anélkül, hogy szem elől tévesztenék a céljukat. Pénzügyi igazgatóként Kris a számokra koncentrál, a Skyscannert minden egyes hónapban igénybe vevő 100 millió utassal kezdve.

Steven
Pang

Szenior termékfejlesztési alelnök

Steven akkor csatlakozott a csapathoz, amikor a Skyscanner megvásárolta az általa alapított kínai céget, hogy még több helyen legyen jelen a világban. Steven a Skyscanner új termékeinek és üzleti tevékenységeinek fejlesztésére koncentrál.

Piero
Sierra

Termékfejlesztési igazgató

Piero egész pályafutása arról szól, hogy világszínvonalú fogyasztói termékeket állít elő a piacon, és a Skyscannernél is töretlen lelkesedéssel és minőségben folytatja a munkáját: segít cégünknek, hogy olyan utazási cég legyen, amelynél az utas az első.

Rob
Miller

Jogi igazgató

Rob egy rendkívül tapasztalt technológiai jogi igazgató. Globális szinten ő felel a jogi, szabályozási és közönségszolgálati tevékenységünkért. És a Skyscannernek köszönhetően le tudja foglalni a repülőjáratait, hogy az Arsenalt mindenhova követhesse, akárhol játsszanak is.

Csatlakozz egy életre szóló kalandhoz

Csapatunkat olyan tehetséges, szenvedélyes emberek alkotják a világ minden táján, akik az utazás élményét mindenki számára jobbá akarják tenni. Csatlakoznál hozzánk?

Szabad pozíciók