Az utazás mindenkié

Ezért akadálymentesebbé tesszük a Skyscannert

Az utazás megnyitja előtted a világot. A felfedezés élményével és életre szóló emlékekkel gazdagít. Ezért tűztük magunk elé azt a célt, hogy mindenkinek egyszerű lehetőséget biztosítsunk utazásai tervezéséhez akkor is, ha bármilyen fogyatékossággal él.

Alább elmondjuk, mit értünk el eddig

Jobb online használati élmény

Tervezőink és mérnökeink a különböző felhasználók igényeit szem előtt tartva munkálkodnak azon, hogy alkalmazásunkat és weboldalunkat egyre többen tudják használni.

Elhivatott munkatársak

Az akadálymentességről nem tud egy valaki magányosan gondoskodni. Ezért építjük akadálymentesítési bajnokaink elkötelezett csapatát, akik teljes üzleti tevékenységünkre nézve gondoskodnak a vonatkozó kulcsfontosságú feladatokról.

A felhasználói igények kutatása

Ha meg akarjuk érteni a fogyatékossággal élők igényeit, a legjobb őket magukat megkérdezni – erről célzott kutatás és felhasználói tesztelés útján gondoskodunk.

Folyamatos oktatás

Rendszeres workshopjaink és képzéseink célja az akadálymentesség megteremtésével kapcsolatos tudás megszerzésén túl az érzékenyítés – hogy munkatársaink értsék meg a fogyatékossággal élő utazókat is.
Illusztráció, melyen különféle bőrszínű, nemű és különböző adottságokkal bíró emberek csoportja közösen építi fel a Skyscanner logóját.
Büszkék vagyunk rá, hogy a Valuable 500 tagja vagyunk
A Valuable 500

Akadálymentességi besorolás

Célunk, hogy az internetes tartalmak akadálymentességi irányelveit meghatározó Web Content Accessibility Guidelines 2.1 dokumentáció digitális akadálymentességi normáinak AA szintjét biztosíthassuk felhasználóinknak.

Kapcsolat

Ha bármilyen akadálymentességi problémát tapasztalsz a weboldalunk vagy az alkalmazás használata közben, jelezd nekünk.