Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Lamezia Terme útvonalon!

Legjobb lastminute repülőjegy-ajánlatok

Spontán akar dönteni? Soha nincs túl késő utazást foglalni. Íme a mi válogatásunk a legjobb, Lamezia Terme úti célú lastminute járatokról…
Csak becsült legalacsonyabb árak, az elmúlt 14 napban talált árak alapján.

járatinformációk innen: Budapest ide: Lamezia Terme

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

20 752 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 979 kilométer

4ó 40p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Alitalia

Lamezia Terme

1 repülőtér

Gyakran ismételt kérdések

Lamezia Terme csak egy repülőtérrel rendelkezik: Lamezia Terme.
A Skyscanneren Budapest indulású, Lamezia Terme úti célú járatra talált legjobb ár 20 752 Ft. Ezt a különböző üzemeltetők adatainak összesítésekor találtuk, mely egyúttal a hónap legolcsóbb árának is bizonyult.
4ó 40p az átlagos repülési idő Budapest indulással, Lamezia Terme úti célig.
Nincs légitársaság, melynek Budapest indulással közvetlen járata van Lamezia Terme úti célhoz.

A cikkben szereplő információk 2015 decemberében aktuálisak

Nem indulnak közvetlen járatok a magyar fővárosból az olaszországi Lamezia Terme repülőterére, átszállással viszont többféle verzióban is utazhatunk. Egy átszállásos utazási variációra az Alitalia légitársaság gépeivel van lehetőségünk, ekkor az átszállás helye Róma Fiumicino repülőtere lesz. Több, két átszállásos verzió is szóba jöhet. Például az Air France járataival előbb Párizsban, majd Rómában kell átszállnunk; míg a TAP Portugallal először Lisszabonban, és ezután Rómában. Az Aeroflot járataival először Moszkvában, majd Rómában kell átszállnunk. A gépek a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérről indulnak, és átszállás után Lamezia Terme nemzetközi repterén landolnak.

Az Alitalia és az Air France és a TAP Portugal járatai a Liszt Ferenc repülőtér 2 A termináljáról szállnak fel, míg az Aeroflot járatok a 2 B-ről indulnak. A budapesti reptér mindkét terminálján lehetőségünk nyílik egy kis gasztrokalandozásra. A 2 A terminálon például friss alapanyagokból készült szendvicsekkel, bio finomságokkal, levesekkel és helyi, autentikus ételekkel is csillapíthatjuk éhségünket. A 2 B terminálon pedig sütemények, szendvicsek, saláták, bagettek és tészták is szerepelnek a kínálatban. Még egyedi, a saját ízlésünknek leginkább megfelelő tésztát is készítenek nekünk, ha épp erre vágynánk. Vásárlási lehetőségek is bőségesen akadnak a Liszt Ferenc reptér termináljain. A 2 A üzleteiben vásárolhatunk például szuveníreket, a zene világához kapcsolódó ajándékokat, játékokat, könyveket, ajándékokat, trendi ruhákat és fehérneműket is kaphatunk. A 2 B terminál vámmentes üzletében kedvező áron juthatunk hozzá például a legnevesebb parfümházak illataihoz, csúcsminőségű kiegészítőkhöz, desszertekhez, borokhoz és jóféle magyar libamájhoz is. A 2 B-n működő újságosnál pedig magazinokat és napilapokat is bőséggel találunk. Mindkét terminálon találunk pénzváltót és bank automatát, a 2 A-n pedig egy posta is teret enged a reptéri ügyintézésnek. Utazás előtt izgalmas program lehet a Kilátóterasz felkeresése (ami a 2 A terminál indulási csarnokának 3. emeletén található), ahonnan nagyszerű kilátás nyílik a közlekedő repülőgépekre.

A járatok a Lamezia Terme nemzetközi repülőtérenek terminálján landolnak. A reptér a régió központjában található, és továbbutazhatunk innen bérelt autóval, taxival és busszal is. Ha vonattal utaznánk, akkor taxival vagy busszal előbb el kell jutnunk Lamezia Terme központi vasútállomására.

Az Olaszországba történő beutazáshoz érvényes útlevél vagy személyi igazolvány szükséges. A személyi lehet akár ideiglenes is. Ha kiskorú, illetve fiatalkorú egyedül utazik be az országba, akkor legyen nála egy angol és olasz nyelvű, közjegyző előtt tett nyilatkozat arról, hogy a szülők beleegyezésével van az országban, mivel a hatóságok ezt esetenként ellenőrizhetik. A budapesti repülőtérre 2 órával a járat indulása előtt érkezzünk ki! Jegykezelés után adjuk fel a poggyászunkat, majd következik a biztonsági ellenőrzés. Ezt követően a tranzitban még ehetünk, vagy vásárolhatunk valamit a beszállásig hátralévő időben.

Infómorzsák Lamezia Terméről

A két ország ugyanabba az időzónába esik, így landoláskor nem kell az óraátállítással foglalkoznunk. Lamezia Termében legtöbbször melegebb időjárási körülmények fogadnak, ugyanis itt mediterrán éghajlat uralkodik. A legtöbb eső decemberben és januáron esik, nyaranta pedig időnként akár 40 Celsius fok fölé is emelkedhet a hőmérséklet. A boltok élelmiszerárai Lamezia Termében mintegy 20-30%-al is magasabbak lehetnek, mint Budapesten, az éttermek áraiban még ennél is nagyobb lehet a különbség.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.