Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Malaga útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Malaga

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

23 303 Ft

Közvetlen légitársaságok

2

Járatok a héten

5

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 2284 kilométer

3ó 30p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Red Wings

Malaga

1 repülőtér

Budapest-Malaga járatok

A feltüntetett információk 2015. júniusban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Malagába

Budapestről a spanyolországi Malagába egy légitársaság, a Wizz Air biztosít közvetlen, átszállás nélküli repülőjáratokat. Főszezonban, júniustól szeptember közepéig heti három alkalommal, kedden, csütörtökön és szombaton indulnak járatok. A szezonon kívül heti egyszer vagy kétszer biztosított a közvetlen légi összeköttetés a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről Malaga -Costa del Sol repülőtérre. Népszerűek az egy átszállással indított közvetett járatok is. Ilyen járatokat az Alitalia, TAP Portugal, Air France, Germanwings, Brussels Airlines, SWISS, Lufthansa és a Ryanair légitársaságok biztosítanak.

Terminál információ

A Malagába közvetlen járatokat indító Wizz Air fapados gépei a 2B terminálból indulnak. A felső, vagyis az indulási szinten találjuk a légitársaságok check-in pultjait, ahol a jegykezelés és a poggyász felvétel zajlik. Az itt található poggyászfóliázóban csomagjainkat biztonságosan vízhatlanná tehetjük. És ha kísérőinktől még nem akarunk elköszönni, az indulási csarnok baloldali sarkában található Flocaféban kellemesenüldögélhetünk egy finom kávé mellett.

A jegykezelés és az utasbiztonsági ellenőrzés után a tranzitba jutunk, ahol számos üzlet, étterem és kávézó várja az utasokat. A vámmentes Heinemann Duty Free üzletei parfümöket, delikátesz termékeket, kiváló magyar borokat, dohányárut és kiegészítőket kínálnak. Ha esetleg itt nem sikerült megtalálni a megfelelő ajándéktárgyat, akkor látogassunk el a Gift Point, Memories of Hungary, Herend, Freywille és a Swarovski pultjaihoz. Tradicionális magyar élelmiszereket és borokat a Hungaricum Wine & Fine Food üzletében, míg különleges kézműves bonbonokat a Szamos pultjánál találunk. A butikokon és üzleteken kívül, számos étteremben és kávézóban is eltölthetjük az időt. Ha megéheztünk, gyors harapnivalót a galériaszinten található gyorséttermek egyikében találunk vagy bisztrók színes kínálatai közül válogathatunk. Igazi magyaros ízeket a Gundel étteremben találunk.

A terminálon belül pénzváltót, ATM automaták, prémium várókat, masszázs szalont, de akár játszóteret is találunk. Ingyenes wifi szolgáltatás érhető el, amit két órán keresztül lehet igénybe venni ingyenesen. A terminál egész területén tilos a dohányzás, egyetlen kivétel a galéria szinten található The Terrace bár részben nyitott terasza.

Hasznos információk

A járat indulása előtt három, minimum két órával érdemes a repülőtérre érkezni. Spanyolországi beutazáshoz érvényes útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal kell rendelkezni. Indulás előtt javasolt utazási, baleset- és poggyászbiztosítást kötni és kiváltani az Európai Egészségbiztosítási Kártyát. Malaga közkedvelt tengerparti desztináció, így ha főszezonban szeretnénk ide utazni, érdemes jóval hamarabb lefoglalni a repülőjegyeinket.

Mire számíthatunk Malagában

Malagában a mediterrán éghajlatnak köszönhetően forró száraz nyár és enyhe tél van. A tenger vize júniustól októberig 20 °C körül mozog, ami igen kellemes a fürdőzéshez. Csapadékkal csak a hidegebb hónapokban, főleg novemberben lehet számolni. A spanyol kikötőváros ugyanabba az időzónába esik mint Magyarország, így nincs időeltolódás. A reptér 8km-re fekszik a várostól. Busszal vagy vonattal 10-15 perc alatt juthatunk a belvárosba. A legkényelmesebb választás, ha a T3 terminál előtt várakozó taxik egyikét választjuk. Míg tömegközlekedéssel körülbelül 2 €-ért, addig taxival 10-15 €-ért juthatunk a központba.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.