Térkép

Párizs repülőjegy

Párizs – A romantika városa

Manapság könnyedén el lehet repülni Párizsba, akár Orly, Beauvais vagy Charles de Gaulle repülőtéri landolásról legyen szó és ezért nehéz is ellenállni Párizs megbabonázóan hívogató szavának.

Párizs minden romantikus lélek álma a macskaköves, büszkén kacskaringózó kis utcácskáival mint például a Montmartre és a Saint-Germain; látnivalókkal, mint a fenséges Sacre Coeur és a fülledt Seine, a piros kockás abroszok színpompájával és az ínyencségekkel megrakott cukrászda ablakokkal.

Párizs, a "fény városa", a páratlan Eiffel-toronnyal büszkélkedhet ami a legfényesebb csillag a párizsi éjszakában. Nézze meg a Nyugati pályaudvar tervezőjének ezen briliáns remekművét a Montparnasse-torony tetejéről, ahol akár egy kellemes vacsorát is eltölthet a legfelső emeleten levő Espace 56 étteremben, ahol az előétel a lélegzetelállító kilátás.

Élvezze Párizs egyéb nevezetességeit, mint például az Arc de Triomphe vagy a Notre Dame székesegyház. Avagy csodálja meg a múzeumok és művészeti galériák remekművekkel telezsúfolt falait, különösképpen a világhírű Louvre-ot.

Lakomázzon éjjel-nappal, a gazdag, ínyencen elkészített ételekből Michelin-csillagos éttermekben, avagy a legfrissebb piaci finomságokból. A tömérdek mennyiségű sajt, a bor és a kellemes sütemények biztos recept az igazi párizsi élmény megtapasztalására és a látogatása végéig biztosított széles mosolyhoz. Talán ez az, amin Mona Lisa mosolyog!

Keresse meg a legjobb repülőjegy ajánlatot Párizsba. Találja meg legolcsóbb repülőjegyet több száz különböző légitársaság és a legjobb utazási irodák ajánlataiból, mindezt egyetlen oldalon: Skyscanner repülőjegy keresés

A Skyscanner egyszerű, gyors, és ingyen használható! Hasonlítsa össze a fapados jegyárakat Párizsba, és foglalja le közvetlenül repülőjegyeit az ügynökségeknél és légitársaságoknál. Foglalja repülőjegyét Párizsba bizalommal; a Skyscanner ingyenes, nincs felár vagy járulék.

Ha utazásának dátuma rugalmas, akkor megmutathatjuk a hónap legolcsóbb utazási dátumait. Ha pedig kalandozni van kedve, akkor kereshet a Skyscanner használatával választott indulási repülőtérről bárhová.

Rugalmas az úti célját illetően? Keressen rá közeli repülőterekre a nagyobb megtakarításért.

Repülőterek Párizs közelében

Gyakran ismételt kérdések

Párizs 3 repülőtérrel rendelkezik: Párizs Charles de Gaulle, Párizs Orly és Párizs Beauvais Tille.
A feltüntetett Gulf Air, SkyUp Airlines, Transavia France, Oman Air, transavia, Nouvelair, Norwegian és GOL Linhas Aéreas mind rendelkezik közvetlen járattal Párizs úti célhoz.
Párizs repülővel való elérése tekintetében április a legolcsóbb hónap.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.