A turisztikai cég, ahol te vagy az első

Utazz, ahogy te szeretnél

A 2003-as cégalapításkor elhatároztuk, hogy újszerűen közelítjük meg a dolgokat. Egyetlen helyen szerettük volna tálalni az összes repülőjáratot, egyszerű alternatívát kínálva azokkal a weboldalakkal szemben, amelyek bonyolultságukkal rontják az utazás élményét.

A járatkereső-platformból mára globális utazásszervezővé nőttük ki magunkat. Büszkék vagyunk rá, hogy havonta több mint 100 millióan használják világszerte az alkalmazásunkat és a weboldalunkat utazásuk megtervezéséhez.

Szeretnénk, ha álomszerű lenne az útjuk, és mindannyian megtalálnák a tökéletes járatot, szállodát vagy kölcsönautót, ezért mindent megteszünk, hogy megkönnyítsük a dolgukat.

De nincs megállás.

A küldetésünk, hogy a modern és fenntartható utazás nemzetközi éllovasaivá váljunk

Így látjuk mi a modern utazást

Az utazás maga a szabadság. Épp ezért magától értetődő, hogy az utazás tervezésének és a foglalásoknak gördülékenyen kell mennie.

Tisztában vagyunk vele, hogy a legjobb árakat keresitek, és döntéseitekben a legnagyobb rugalmasságra vágytok. Ennek fényében mindig keményen dolgozunk, hogy az alkalmazás és a weboldal abszolút átlátható és gyors legyen.

Rajtad áll, hova utazol, mikor utazol, és mindezt egyetlen helyen, mégis több ezer weboldal legjobb ajánlatai között szemezgetve döntheted el. Ráadásul abban is segítünk, hogy megtaláld az utazási szokásaidnak és a költségkeretednek leginkább megfelelő utat.

Rugalmas vagy? Keress a „Bárhova“ kategóriában, ahol a legjobb ár-érték arányú ajánlatokat gyűjtöttük össze. Már megvan az úti cél? Állíts be árértesítést, és tájékoztatunk, ha változnak a díjak.

És ha már eldöntötted, mikor és hova mennél, akkor pár kattintással le is foglalhatod az utat a több 30 nyelven elérhető alkalmazásban vagy weboldalon.

Így látjuk a fenntartható utazást

Az utazás az egyik legüdítőbb dolog a világon. Szeretnénk, ha minden generáció megismerhetné ezt az érzést.

Mi minden lehetőséget bemutatunk, neked csak annyi a dolgod, hogy kiválaszd az ideálisat. Ebbe beleértendő a „Zöldebb megoldások“ címke is, amely az alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátású repülőjáratokat jelöli, és amelynek bevezetése óta már több mint 10 millió utazó dönthetett a kisebb környezetszennyezéssel járó járatok mellett.

Ez csak a kezdet, de komolyan vesszük a fenntarthatóság kérdését, és tartjuk magunkat ígéreteinkhez. A Skyscannernél kizárólag fenntartható repülőgép-üzemanyagokkal (SAF) működő járatokon utazunk, így ellensúlyozva az utazásaink környezetre gyakorolt hatását. A csapatunk olyan lehetőségek felkutatásán dolgozik, amelyekkel az utazók és az úti célok számára is előnyös módon fedezhető fel a világ.

Azt is tudjuk azonban, hogy egyedül nem nézhetünk szembe ezzel a kihívással. Ezért hoztuk létre az Utalizátort Sussex hercegének és az iparág kulcsszereplőinek támogatásával. Mi, akik mindent megteszünk azért, hogy a következő generációk is felfedezhessék a világot, együtt vagyunk a változás katalizátorai.

És ez még nem minden

Az a célunk, hogy megváltoztassuk a világ utazási szokásait.

Eddigi eredményeink

2003

Az utazásszervezés örökre megváltozik, amikor három jó barát összeül, és azon kezd ötletelni, hogyan hozhatna létre egy egyszerű járat-összehasonlító felületet. Megszületik a Skyscanner.

2006

Bemutatkozik a „Keresés bárhova“ szolgáltatásunk, amellyel az utazók a legolcsóbb úti célok közt szemezgethetnek.

2009

Globálisan jelen vagyunk – a weboldalunk 30 nyelven érhető el.

2011

Elindul az alkalmazásunk, amellyel még könnyebben foglalhatók utak menet közben is.

2012

Az utazók tájékoztatásának jegyében létrehozzuk az árértesítéseket, amelyekkel azonnal értesülhetnek a repülőjegyárak változásáról.

2013

A járatkeresés mellett már az autókölcsönzésben is segítünk.

2014

Ezután nyitunk a szállodák felé, így a felhasználók összeállíthatják a tökéletes utazást.

2016

Egy 1,4 miliárd fontos tranzakció keretében felvásárol minket a Ctrip (jelenleg Trip.com csoport). Ez minden idők legnagyobb utazástechnológiai cégvásárlása Európában.

2018

A fogyasztók érdekeinek érvényesítéséért küzdő Which? szerint a legjobb járat-összehasonlító szolgáltatást nyújtjuk.

2019

Felhasználóink száma eléri a havi 100 milliót, és egyben bejelentjük a küldetésünket, miszerint a modern és fenntartható utazás nemzetközi éllovasaivá szeretnénk válni.

A te világod.
Segítünk felfedezni.

Repülőjáratok

Indulj rövid pihenésre vagy felejthetetlennek ígérkező kalandra, nálunk több millió járat közül találhatod meg a legkedvezőbbet. Nincsenek rejtett díjak. Nincsenek rejtett költségek.

Az intelligens keresőszűrők, például az átszállások száma vagy az indulás időpontja segíthetnek belőni a tökéletes járatot. Rengeteg tippel és trükkel is szolgálhatunk, amelyekkel még többet takaríthatsz meg.

Keress járatot

Szállodák

Eljutni az úti célig egy dolog. Azért vagyunk, hogy a megfelelő szállást lefoglalva lezárhasd az utazás szervezését – világszerte több millió szoba közül válogathatsz, az alacsonyabb árkategóriától a luxusig.

A legnagyobb szereplők ajánlatait bogarászhatod át. És mivel egyedi megállapodást kötöttünk a világ legnagyobb szállodaláncaival, még többet takaríthatsz meg.

Keress szobát

Autókölcsönzés

Nálunk gyerekjáték a keresés, az összehasonlítás, majd a tökéletes autó lefoglalása. A családbarát szabadidőautóktól a luxuskabriókig bármilyen autóra remek ajánlatot kaphatsz.

Minden egyes ajánlatot kiértékelünk az üzemeanyaghasználatra vonatkozó feltételek, az átvételi hely és a biztosítás alapján, így lesz lehetőséged mérlegelni.

Keress járművet

Új külső és me­ré­szebb jövőkép

Hiszünk benne, hogy az utazás képes minket megváltoztatni. Mi pedig képesek vagyunk megváltoztatni az utazást.

Újdonságok