Berlin

2019. aug. 24.2019. aug. 25.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Berlin területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Pension Hostel StayComfort am Kurfürstendamm, Mondrian Suites Berlin am Checkpoint Charlie és Meininger Hotel Berlin East Side Gallery. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Berlin területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Berlin területén

86 Ft-tól
94 Ft-tól
139 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Berlin városáról?

9,8
Történelemrajongók
8,3
Művészet & Design kedvelők
8,1
Éjszakai élet rajongói
7,1
Hátizsákosok
6,8
Gasztroturisták
Tagi vélemények (651)
Ayşen Yetiş
Ayşen Yetiş
2019. 04. 23.

Berlin közepén nehéz lehet a város közepén járni, a látnivalók a város különböző részein láthatók, de a németek elhelyezkedése nagyszerű. A városban étkezési lehetőségek közül válogathatsz, beleértve az ízletes étterem kávézókat, és élvezheted a napokat a városnézéshez az 5 napig ígéretes palotában.

Alejandra Soto
Alejandra Soto
2019. 02. 17.

Ez teljesen elképesztő, izgalmas. Egy határozottan különleges város története. Egy kozmopolita város, itt könnyedén barátok. 100% ajánlott

Hannah  Male
Hannah Male
2019. 08. 14.

I didn’t spend a whole lot of time here, but the people were really friendly and transit was super easy to navigate!

Alberto Rodriguez Aguilera
Alberto Rodriguez Aguilera
2019. 08. 12.

Berlin, capital alemana, data del siglo XIII. Los elementos que recuerdan la turbulenta historia de la ciudad en el siglo XX incluyen el Monumento del Holocausto y los restos del Muro de Berlín con grafitis. Después de dividirse durante la Guerra Fría, la Puerta de Brandeburgo del siglo XVIII se convirtió en un símbolo de la reunificación. La ciudad es conocida por su ambiente artístico y los sitios geográficos modernos, como la Filarmónica de Berlín, construida en 1963, de color dorado y con un diseño de paneles que se desprenden de su techo.

GYIK

A legolcsóbb hónap január szokott lenni a maga 23 491 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Berlin városában a legdrágább tartózkodási hónap szeptember szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 42 711 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év augusztus hónapjában átlagosan 29 186 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Berlin városában az átlagos augusztus havi hőmérséklet 18,8 °C/65,8 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 23,9 °C/75,0 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga -2,2 °C/28,0 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Berlin városához a legközelebb eső repülőtér Berlin-Tegel (TXL) (8,51 km). További közeli repülőterek: Berlin Schönefeld (18,64 km)

Utazás tervezése ide: Németország