Berlin

2020. márc. 7.2020. márc. 8.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Berlin területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: IntercityHotel Berlin Brandenburg Airport, Hotel am Borsigturm és Relexa Hotel Stuttgarter Hof. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Berlin területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Berlin területén

32 246 Ft-tól
38 217 Ft-tól
57 325 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Berlin városáról?

9,8
Történelemrajongók
8,3
Éjszakai élet rajongói
8,0
Művészet & Design kedvelők
6,9
Hátizsákosok
6,9
Gasztroturisták
Tagi vélemények (810)
Francisco Javier  Romero Peña
Francisco Javier Romero Peña
2019. 12. 02.

A legjobban tetszett az, hogy mennyi történelem van az egyes sarkokban, és mi a város karácsonykor

Mieke West
Mieke West
2019. 09. 25.

Berlin gazdag történelemmel rendelkező város, ám ellentétben áll egy kortárs, modern légkör, amelyet ma jelenít meg! Remek hely a német konyha hitelességének és a kiváló modern művészet megtapasztalására. A történelem körül van, de a városnézés egy nagyszerű módja annak, hogy mélyrehatóbb információkat megtudjunk arról, hogy mi a város.

Ayşen Yetiş
Ayşen Yetiş
2019. 04. 23.

Berlin közepén nehéz lehet a város közepén járni, a látnivalók a város különböző részein láthatók, de a németek elhelyezkedése nagyszerű. A városban étkezési lehetőségek közül válogathatsz, beleértve az ízletes étterem kávézókat, és élvezheted a napokat a városnézéshez az 5 napig ígéretes palotában.

Alejandra Soto
Alejandra Soto
2019. 02. 17.

Ez teljesen elképesztő, izgalmas. Egy határozottan különleges város története. Egy kozmopolita város, itt könnyedén barátok. 100% ajánlott

GYIK

A legolcsóbb hónap február szokott lenni a maga 27 070 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Berlin városában a legdrágább tartózkodási hónap szeptember szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 38 217 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 31 847 Ft körül alakult. Ez 1%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 32 180 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Berlin városában az átlagos február havi hőmérséklet 0,5 °C/32,9 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 23,9 °C/75,0 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga -2,2 °C/28,0 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Berlin városához a legközelebb eső repülőtér Berlin-Tegel (TXL) (8,51 km). További közeli repülőterek: Berlin Schönefeld (18,64 km)

Utazás tervezése ide: Németország