Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Párizs - London útvonalon!

járatinformációk innen: Párizs ide: London

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

18 689 Ft

Közvetlen légitársaságok

8

Járatok a héten

172

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 326 kilométer

1ó 5p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Air France

London Heathrow, London Gatwick, London Stansted, London Luton és egyéb

6 repülőtér

A feltüntetett információk 2016 januárban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Párizsból Londonba

A francia fővárosból több légitársaság biztosít közvetlen járatokat Londonba. A Charles de Gaulle Repülőtérről (CDG) a British Airways és az Air France légitársaságok London Heathrow Repülőtérre (LHR), az EasyJet pedig London Gatwick Repülőtérre (LGW) és London Luton Repülőtérre (LTN) biztosítanak közvetlen járatokat. Párizs másik repteréről, az Orly Repülőtérről (ORY) a British Airways  London Heathrow Repülőtérre (LHR), az Air France és a CityJet  London City Repülőtérre (LCY) indítanak közvetlen járatokat.

Terminál információk

A Charles de Gaulle repülőtéren három terminál szolgálja ki az összes érkező és induló járatot. A Londonba induló British Airways járatai a 2A terminálról, az Air France és az EasyJet gépei a 2E terminálról indulnak. Mindkét terminálon számos üzlet, étterem, bár és kávézó kínálatai közül válogathatunk. Kisebb ajándékokat és emléktárgyakat az Air de Parisban és a Disneyland Parisban, szórakoztató elektronikai cikkeket a FNAC-ban, parfümöket, italokat és dohányárut a BuY Paris Duty Freeben vásárolhatunk. Könnyed francia falatokat és gourmet fogásokat az I Love Paris by Guy Martin, a Caviar House & Prunier Seafood Bar és a Fauchon éttermekben fogyaszthatunk.

Az Orly Repülőtéren két terminál, a déli (Sud) és a nyugati (Ouest) szolgálja ki az utasokat. A Londonba induló járatok a nyugati terminálról indulnak. A terminál első emeltén találjuk a légitársaságok check-in pultjait. A jegykezelést a pultokon kívül intézhetjük az önkiszolgáló jegykezelő automatákon, online formában vagy mobil applikáción keresztül is. A terminálon válogathatunk a vámmentes BuY Paris Duty Free kínálatából, divatos kollekciókat és kiegészítőket pedig a Hugo Boss, Mango, Tie Rack, Victoria's Secret és a Michael Kors üzletekben keresgélhetünk.

Hasznos információk

A Charles de Gaulle Repülőtér 23 km-re fekszik a belvárostól. A repülőtérre a TGV vonatokkal és a RER B vonalon közlekedő metróval, valamint a Roissybus, a 350-es és a 351-es buszokkal juthatunk el. A központtól 15 km-re fekvő Orly Repülőtérre az Orlyval vonatokkal, vagy az Orlybus és az Air France buszokkal utazhatunk. A repülőtérre ajánlatos a járat indulása előtt három, minimum két órával megérkezni és elkezdeni a jegykezelést. Magyar állampolgárok Párizsból Londonba érvényes személyi igazolvánnyal utazhatnak.

Mire számíthatunk Londonban

Londonban kellemesen meleg nyarak és enyhe telek vannak. Télen 5 fok körüli értékek, nyáron pedig 25 fok körüli hőmérsékletek a jellemzőek. Csapadékkal bármikor lehet számolni, ezért jó ha mindig van nálunk egy esernyő vagy egy esőkabát. Párizs és London között -1 órás időeltolódás van. A Heathrowról legegyszerűbben a Heathrow Express vonattal, vagy a Picadilly vonal metróival, a Gatwickről pedig a Gatwick Express vonattal utazhatunk a belvárosba. A Lutonra érkező utasok a városba jutáshoz választhatják az East Midlands és a First Capital Connect vonattársaságok járatait, vagy az easyBus és a Greenline 757-es buszokat. A belvárosban található City repülőtérről a DLR vonatok, valamint a 473-as és a 474-es buszok közlekednek.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.