Térkép

Repülőjegy Amszterdamba

Amszterdam – a biciklik városa

Egy repülőjeggyel Amszterdamba elrepülhet Schipol repülőtérre, ami 4 méterrel a tengerszint alatt van, emlékeztetve arra, hogy a holland főváros küzd a felszínen maradni.

A repülőtérről csak 20 percbe telik eljutni a lenyűgöző Amszterdam szívébe vonattal, ami Hollandia legnagyobb és egyben legszebb városa. Ez a furcsa, színes város, sáfrány színű épületeivel Európa egyik legjelentősebb kulturális központja ami körülbelül 75 itt rendezett fesztivállal tagadhatatlan. Amszterdam kulturális mivoltja gyakran feledésbe merül a mértéktelen mennyiségű coffee shop-oknak köszönhetően. Több múzeummal négyzetméterenként mint bármely más város a világon, Amszterdam verhetetlen választás. Néhány ezek közül meglehetősen eltér a hagyományos múzeumok témájától, hiszen a Van Gogh kollekció az Anna Frank házon keresztül a sex történelme és a marihuána múzeumig itt minden megtalálható.

Ha ellátogat a Nachttheater Sugar Factory esti színházba, akkor megnézheti milyen az amikor az előadás a diszkózással párosul. Tökéletes azoknak az éjjeli baglyoknak akik egy morzsányi kultúrára vágynak az éjszakai életükben.

Biciklit is bérelhet; csak ragadja meg a fényképezőjét és biciklizzen el a csatornákig, útközben megállva egy kis süteményre és kávéra és csodálja meg az öreg kereskedői villák látványát és élvezze Jordaan macskaköves utcáinak és a Vondelparknak buja hangulatát. Amszterdam varázsa még évszázadok után is megbabonázó.

Hasonlítsa össze a legalacsonyabb repülőjegy árakat Amszterdamba Magyarországról. A Skyscanner teljesen ingyenesen összehasonlítja Önnek több mint 600 légitársaság és a vezető utazási irodák legolcsóbb repülőjegyeit, hogy biztosítsa Önnek a legjobb árakat.

Böngésszen az olcsó repülőjegy ajánlatok között vagy használja a keresési mezőt megadva az utazás dátumait, és hagyja, hogy a Skyscanner megkeresse Önnek a legolcsóbb repülőjegyeket Amszterdamba. A foglalás közvetlenül az utazási iroda avagy légitársaság weboldalán történik, így a Skyscanner nem számol fel semmilyen felárat vagy jutalékot. Keressen és foglaljon repülőjegyet Amszterdamba nyugodtan, a Skyscanner használata ingyenes!

Ha utazásának dátuma rugalmas, akkor megmutathatjuk a hónap legolcsóbb utazási dátumait. Ha pedig kalandozni van kedve, akkor kereshet a Skyscanner használatával választott indulási repülőtérről bárhová.

Rugalmas az úti célját illetően? Keressen rá közeli repülőterekre a nagyobb megtakarításért.

Repülőterek Amszterdam Schiphol közelében

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.