Térkép

Repülőjegy Amszterdamba

Amszterdam – a biciklik városa

Egy repülőjeggyel Amszterdamba elrepülhet Schipol repülőtérre, ami 4 méterrel a tengerszint alatt van, emlékeztetve arra, hogy a holland főváros küzd a felszínen maradni.

A repülőtérről csak 20 percbe telik eljutni a lenyűgöző Amszterdam szívébe vonattal, ami Hollandia legnagyobb és egyben legszebb városa. Ez a furcsa, színes város, sáfrány színű épületeivel Európa egyik legjelentősebb kulturális központja ami körülbelül 75 itt rendezett fesztivállal tagadhatatlan. Amszterdam kulturális mivoltja gyakran feledésbe merül a mértéktelen mennyiségű coffee shop-oknak köszönhetően. Több múzeummal négyzetméterenként mint bármely más város a világon, Amszterdam verhetetlen választás. Néhány ezek közül meglehetősen eltér a hagyományos múzeumok témájától, hiszen a Van Gogh kollekció az Anna Frank házon keresztül a sex történelme és a marihuána múzeumig itt minden megtalálható.

Ha ellátogat a Nachttheater Sugar Factory esti színházba, akkor megnézheti milyen az amikor az előadás a diszkózással párosul. Tökéletes azoknak az éjjeli baglyoknak akik egy morzsányi kultúrára vágynak az éjszakai életükben.

Biciklit is bérelhet; csak ragadja meg a fényképezőjét és biciklizzen el a csatornákig, útközben megállva egy kis süteményre és kávéra és csodálja meg az öreg kereskedői villák látványát és élvezze Jordaan macskaköves utcáinak és a Vondelparknak buja hangulatát. Amszterdam varázsa még évszázadok után is megbabonázó.

Hasonlítsa össze a legalacsonyabb repülőjegy árakat Amszterdamba Magyarországról. A Skyscanner teljesen ingyenesen összehasonlítja Önnek több mint 600 légitársaság és a vezető utazási irodák legolcsóbb repülőjegyeit, hogy biztosítsa Önnek a legjobb árakat.

Böngésszen az olcsó repülőjegy ajánlatok között vagy használja a keresési mezőt megadva az utazás dátumait, és hagyja, hogy a Skyscanner megkeresse Önnek a legolcsóbb repülőjegyeket Amszterdamba. A foglalás közvetlenül az utazási iroda avagy légitársaság weboldalán történik, így a Skyscanner nem számol fel semmilyen felárat vagy jutalékot. Keressen és foglaljon repülőjegyet Amszterdamba nyugodtan, a Skyscanner használata ingyenes!

Ha utazásának dátuma rugalmas, akkor megmutathatjuk a hónap legolcsóbb utazási dátumait. Ha pedig kalandozni van kedve, akkor kereshet a Skyscanner használatával választott indulási repülőtérről bárhová.

Rugalmas az úti célját illetően? Keressen rá közeli repülőterekre a nagyobb megtakarításért.

Repülőterek Amszterdam Schiphol közelében

Gyakran ismételt kérdések

Amszterdam csak egy repülőtérrel rendelkezik: Amszterdam Schiphol.
A feltüntetett Gulf Air, Transavia France, Oman Air, transavia, GOL Linhas Aéreas, Norwegian, BA Cityflyer és Azul Airlines mind rendelkezik közvetlen járattal Amszterdam Schiphol úti célhoz.
Amszterdam Schiphol repülővel való elérése tekintetében szeptember a legolcsóbb hónap.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.