Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Antalya útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Antalya

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

40 675 Ft

Közvetlen légitársaságok

2

Járatok a héten

1

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1507 kilométer

2ó 20p

Antalya

1 repülőtér

Budapest – Antalya járatok

A feltüntetett információk 2015. júniusban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Antalyába

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről egy vagy két átszállással juthatunk el Antalya városába, a Turkish Airlines, Lufthansa, Brussels Airlines, Pegasus, KLM, Swiss, Airberlin vagy a Norwegian Airlines járataival. Átszállástól mentes légi útra Budapest-Antalya viszonylatban nincs lehetőség.

Terminál információk

Az Antalyaba tartó járatok légitársaságtól függően általában a 2A terminálról indulnak. Ez alól kivétel az Air Berlin és a Norwegian Airlines, melyek indulását a 2B terminálra szervezi a repülőtér. A check-in pultoknál ellenőrzik jegyeinket és úti okmányainkat, valamint poggyászainktól is itt válunk meg. Az utasbiztonsági ellenőrzés után a tranzitba érkezünk, ahol a SkyCourtban találkoznak az A és B terminál utasai.

A gyerekek a galérián található játszótéren tölthetik el vidáman a beszállásig az időt, míg a nagyok az út előtt kellemesen megkávézhatnak a Costában vagy a Cafe Ritazzában. Ha nem jutott időnk pénzt váltani, ezt a tranzit több pontján megtehetjük. A repülőtér egész területén használhatjuk a két órán keresztül biztosított ingyenes wifit. A Relay és Hub üzleteiben pedig olvasnivaló után nézhetünk.

Ha ennénk valamit, a nemzetközi és hazai konyha ajánlatai vagy a gyorséttermek ízletes szendvicsei közül válogathatunk. Ha pedig exkluzív körülmények között szeretnénk várakozni, akkor a Master Card és Skycourt Lounge, illetve a Celebi-Platinum Service váróiban tehetjük ezt meg. Szuvenírek beszerzéséhez mindenképpen nézzünk el a Szamos pultjához, a Memories of Hungary, Gift Point vagy Heinemann Duty Free üzleteibe. A divatról számos világmárkát forgalmazó butik gondoskodik.

Hasznos információk

A repülőtérre való kijutás tekintetében igénybe vehetjük a népszerű AirportShuttle-Minibusz 24 órás szolgáltatását, de a Kőbánya-Kispest metróvégállomásról induló 200E járattal is kényelmesen kiutazhatunk. Autóval a nappali csúcsidőszakban és a nyári turista szezonban fokozottabb forgalommal kell számolnunk. A repülőtéren, többféle parkoló közül válogathatunk. Természetesen, szolgáltatótól függetlenül, taxit is igénybe vehetünk.

Törökországi utunkhoz szükség lesz az útlevelünkre. A turisztikai vagy üzleti szándékkal való beutazás vízummentes. A beszálló kapuhoz való érkezés előtt, gyorsan haladó sorokban, még egy okmányellenőrzés vár ránk, ahol az e-útlevéllel rendelkezők külön sorban juthatnak át gyorsan az ellenőrzésen.

Mire számíthatunk Antalyában

Antalyába érkezve ne felejtsük óránkat egy órával előre állítani. A városra az igencsak enyhe telek, forró nyarak és a kevés csapadék jellemző. A tengerparton a nyári hőséget nagy mértékben enyhíti a tenger felől fújó könnyű szellő.

A repülőtér 10 km-re keletre fekszik a centrumtól. A város felé navigáláshoz használhatjuk a 600 számú autóbuszt, ami fél óránként indul és egy órás útra kell számítanunk. Ha szálláshelyünk a Lara Plaji vagy a Konyaalti Plaji strandokhoz esik közel, akkor a 800 buszra szálljunk fel. Ezen kívül még rendelkezésünkre áll a villamos is, ami az óvárosig visz és természetesen bérelt autónkkal vagy taxival is utazhatunk. Az országba érkezve viselkedésünkkel, öltözködésükkel tartsuk tiszteletben az iszlám hagyományait, valamint az egyéb helyi szokásokat.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.