Az autókölcsönző társaságok felárat számíthatnak fel 25 év alatti vezető esetében, amelyet általában az autó átvételekor kell kifizetni. Egyes helyszíneken korhatár lehet érvényben. Foglalás előtt ellenőrizze az autókölcsönző társaság weboldalát.

Autókölcsönzés Eindhoven városában - Összehasonlítás a Skyscannerrel

###Autóbérlés Eindhovenben Eindhoven pezsgése mindenkinek tartogat élményeket. A kortárs művészetek kedvelői igényes múzeumokban élhetik ki magukat, a technológia megszállottjai felfedezhetik az ősrégi izzólámpák titkait, a helyi skanzenben pedig a történelem titkaiba lehet egy kicsit belefeledkezni – és kipróbálni az ősi mesterségeket. A gyerekeknek pedig a helyi ökofarm jelentheti az utazás csúcsélményét. Akármilyen céllal is érkezzünk a városba, Eindhoven és környékének felfedezésére praktikus megoldást jelent egy bérelt autó.

Szerencsére sok alternatíva áll rendelkezésünkre, mivel Eindhoven egészen jól áll az igényes és megbízható autókölcsönzők kínálatából. A Budget, az Avis, az Europcar és a Greenmotion is működtet itt átvevőhelyeket. Bérelt autó átvételi pontokban sem szenved hiányt a város, a reptér és a vasútállomás közelében is foglalhatunk bérelt autót, ezek ideális megoldást jelentenek arra, ha rögtön megérkezésünktől fogva szeretnénk élvezni a bérelt autó kényelmét. Ha viszont nekünk úgy jobb, akkor belvárosi átvevőhelyet is találhatunk. A bérelt autó kínálat pedig igazán bőséges: sokféle típusú gépjármű közül is választhatunk, vannak például minik, kombik, egyterűek, terepjárók, minibuszok és luxus kocsik is.

Az Eindhovenben (és amúgy egész Hollandiában) történő vezetést megkönnyíti, hogy az utak állapota megfelelő, és a közúti jelzések is egészen jók. A holland sofőrök meglehetősen kiszámíthatóak, de azért, mint bárhol máshol a világban, itt is érdemes mindig figyelni az esetleges nem várt vezetői reakciókat. A csúcsforgalom idején torlódásokra számíthatunk. Ez reggel 8 és 9 óra környékén, illetve késő délután 5 és fél 7 tájékán szokott lenni. Ugyanakkor dugók szempontjából Eindhoven mégis a tolerálható esetek közé tartozik. Az utcai parkolás a hét minden napján reggel 9 és este 9 között fizetős, a maximális parkolási időtartam nincs meghatározva. Területtől függően a parkolási díj 1,2, illetve 2,2 euró óránként. Automatákból lehet parkolójegyet vásárolni. Parkolóházakban is van lehetőségünk leparkolni, és sok éjszakai parkolási lehetőség is van, jellemzően 10-17 euró közötti összegekért. (A cikkben szereplő adatok 2015-ben érvényesek!). ###Inspirációk 4 keréken, avagy fedezzük fel Eindhoven környékét bérelt autóval!

Beekse Bergen Safari Park: Gyalogosan, autóval vagy hajón is felfedezhetjük a park szépségeit, a gyerekek garantáltan imádni fogják! Zsiráfok, orrszarvúk, oroszlánok, elefántok és zebrák adják meg a fílinget Hollandia legnagyobb Afrika-stílusú parkjának. A parkban a ragadozó madarak életét bemutató különleges show-nak is részesei lehetünk, és az is lehet, hogy egyszer csak azon kapjunk magunkat, hogy éppen a mi kezünkön landol majd egy keselyű. Az élményekért ráadásul nem is kell messze menni: csak mintegy 30 perc vezetés Eindhovenből, és már ott is vagyunk a várostól 35 km-re fekvő látványosságnál. Az E25, majd az E312 utakon célszerű az odajutás.

Rotterdam: Az Euromast kilátótorony, a különleges Erasmusburg-híd, a Szent-Lőrinc templom, és a retro felhőkarcoló, a Witte Hui – hogy csak néhányat említsünk a város izgalmas nevezetességei közül. És ha már erre járunk, ne felejtsük el felkeresni a közeli Kinderdijk szélmalmait sem. A mintegy 110 km-re fekvő várost úgy jó 1 és negyed óra alatt érhetjük el.

Tilburg: A holland város mintegy 35 km-re fekszik Eindhoventől nyugati irányban. Külön kirándulást is megér, de útba ejthetjük Rotterdam felfedezése előtt, illetve után is. Tilburg ideális terep egy kellemes csavarásra, ahol az építészeti látványosságok felkutatása mellett egy kellemes éttermi gasztrokalandozást és némi vásárolgatást is beiktathatunk. És ha már erre járunk, felkereshetjük a közeli Fairytale Forest-et is, ahol a kicsik belecsöppenhetnek egy kis időre a mesék világába.

Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis
National Car

Autókölcsönzés a Skyscannerrel

Üdvözli Önt a Skyscanner átfogó autókölcsönzési keresője. Úti célok ezrei között keresünk és autókölcsönzők több ezer ajánlatát hasonlítjuk össze, hogy megtaláljuk önnek a tökéletes autót minél alacsonyabb áron. Igyekszünk utazási költségét minél inkább lefaragni, hogy Ön biztosan jókedvűen üljön az autójába. Jöjjön, vezessen velünk!

Ajánlatok ingyenes összehasonlítása

A Skyscannerrel megtalálja az interneten elérhető legalacsonyabb autókölcsönzési árakat. Ha megtalálta az Önnek tetsző autókölcsönzési ajánlatot, közvetlenül az autókölcsönző cég honlapjára irányítjuk, ahol elvégezheti a foglalást. Soha nem számítunk fel jutalékot, így Ön mindig a legjobb árat kapja.

Keressen a Skyscannerrel

Autót szeretne bérelni? Megtalálta a legjobb helyet. Bárhová szeretne menni, bármilyen autóra van szüksége, nálunk megtalálja hozzá a kulcsot. Egyszerűen adja meg az úti célját, az átvétel és a leadás dátumát, és mi megmutatjuk a vezető autókölcsönző cégek összes ajánlatát, Ön pedig másodpercek alatt összehasonlíthatja azokat és lefoglalhatja autóját.