Az autókölcsönző társaságok felárat számíthatnak fel 25 év alatti vezető esetében, amelyet általában az autó átvételekor kell kifizetni. Egyes helyszíneken korhatár lehet érvényben. Foglalás előtt ellenőrizze az autókölcsönző társaság weboldalát.

Autókölcsönzés Amszterdam városában - Összehasonlítás a Skyscannerrel

###Autóbérlés Amszterdamban A holland főváros sokszínűségével kapcsolatban nem merülhet fel kérdés. Színes épületek, öblök, hidak, látványos terek, csatornák és folyók adják a városkép alapját, az élményre pedig olyan nevezetességek tesznek rá, mint amilyen a Van Gogh Múzeum, a Királyi Palota vagy épp Anna Frank szülőháza. Gasztrokalandorok is szép élményeket szerezhetnek maguknak, mivel a világ konyháinak legjobb ízei elérhetők Amszterdamban. Bármilyen céllal érkezzünk is, a város és környékének felfedezéséhez ideális megoldást nyújt egy bérelt autó.

Amszterdamban több megbízható és igényes autókölcsönző is van, érdemes megemlíteni közülük a a Budgetet, az Avist, az Europcart, az Alamot, a Dollart és a Greenmotiont. Több átvevőhelyen is van lehetőségünk kocsit bérelni, illetve foglalni. Ha repülővel érkezünk, akkor jó ötlet valamely, az Amsterdam Schiphol Repülőtéren, vagy a közelében működő átvevőhelyről autót választani. Vonattal érkezve pedig a központi vasútállomás közelében működő átvételi pontok jelenthetik az optimális megoldást. Üzleti úton járók az Amstel Business Park közelében is foglalhatnak például autót. Arra is lehetőségünk van, hogy másik átvevőpontnál adjuk le az autót, mint ahol felvettük – ha nekünk így kényelmes. Amszterdamban sokféle típusú autó között válogathatunk, bérelhetünk például minit, kombit, szabadidőautót, crossovert, minibuszt és luxus autókban sincs hiány!

Amszterdamban rengeteg a biciklis, vezetés során mindenképpen figyeljünk oda rájuk! A városközpontban pedig a keskeny utak is nehézséget okozhatnak. Autót 18 éves kor felett szabad vezetni, a kocsiban telefonálni pedig csak kihangosító eszközzel lehet. A biztonsági övet az első és a hátsó üléseken utazóknak is be kell kötniük. A buszokra és a villamosokra is érdemes kiemelten odafigyelni, legtöbbször elsőbbséget élveznek. Ahogy az a nagyvárosokban lenni szokott, úgy Amszterdamban is könnyen dugóba keveredhetünk, erre az útkarbantartási munkálatok idején és persze a napi csúcsforgalomban van a legnagyobb esélyünk. Ami itt hétköznaponként reggel 7 és 9, illetve délután 4 és fél 7 között van.

A belvárosban nehéz parkolóhelyet találni, és nem mellesleg elég drága is – a piros zónában 5 euró óránként (2015-ös adat, ahogy a cikkben szereplő többi információ is!). Ahogy távolodunk a centrumtól, úgy csökken a parkolási díj. A narancs zónában 4, a zöld zónában 3, a kék zónában 2,4, a lila zónában pedig 1,4 euróért parkolhatunk óránként. ###Inspirációk 4 keréken, avagy fedezzük fel Amszterdam környékét bérelt autóval!

Hága: Kocsival mintegy 1 óra utazás déli irányba, az E19, A44 és N44 utakon keresztül, és máris Hágában vagyunk. A Madurodamban sétálgatva Hollandia neves épületeit szemrevételezhetjük mini kiadásban, de Hága többi látnivalója is jó eséllyel kedvünkre való lesz: a királyi rezidencia, a korábbi hercegi palota és a Szent Jakab-templom is emlékezetes élményt okoz – csakúgy mint az izgalmas múzeumok sokasága.

Hoge Veluwe Nemzeti Park: Hollandia elsősorban nem természeti szépségeiről ismert, de a természet és a kirándulás szerelmesei számára is tartogat azért élményeket. Egyik ilyen az Amszterdamtól dél-keleti irányban 85 km-re fekvő nemzeti park, ahol változatos tájakon tehetünk hosszabb-rövidebb túrákat. Emelkedőkre és lejtőkre ne nagyon számítsunk, de a tavak, patakok és a sivatagos részek is kellemes élményt adnak a kirándulóknak.

Walibi World vidámpark: Gyerekekkel utazóknak nagy élményt ad a legnagyobb holland vidámpark felkeresése, ami Amszterdamból mintegy 1 órás utazással kereshető fel. Hajmeresztő hullámvasutakon és egyéb attrakciókon növelhetjük itt adrenalinszintünket.

Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis
National Car

Autókölcsönzés a Skyscannerrel

Üdvözli Önt a Skyscanner átfogó autókölcsönzési keresője. Úti célok ezrei között keresünk és autókölcsönzők több ezer ajánlatát hasonlítjuk össze, hogy megtaláljuk önnek a tökéletes autót minél alacsonyabb áron. Igyekszünk utazási költségét minél inkább lefaragni, hogy Ön biztosan jókedvűen üljön az autójába. Jöjjön, vezessen velünk!

Ajánlatok ingyenes összehasonlítása

A Skyscannerrel megtalálja az interneten elérhető legalacsonyabb autókölcsönzési árakat. Ha megtalálta az Önnek tetsző autókölcsönzési ajánlatot, közvetlenül az autókölcsönző cég honlapjára irányítjuk, ahol elvégezheti a foglalást. Soha nem számítunk fel jutalékot, így Ön mindig a legjobb árat kapja.

Keressen a Skyscannerrel

Autót szeretne bérelni? Megtalálta a legjobb helyet. Bárhová szeretne menni, bármilyen autóra van szüksége, nálunk megtalálja hozzá a kulcsot. Egyszerűen adja meg az úti célját, az átvétel és a leadás dátumát, és mi megmutatjuk a vezető autókölcsönző cégek összes ajánlatát, Ön pedig másodpercek alatt összehasonlíthatja azokat és lefoglalhatja autóját.