Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Orlando Florida - New York útvonalon!

Legjobb lastminute repülőjegy-ajánlatok

Spontán akar dönteni? Soha nincs túl késő utazást foglalni. Íme a mi válogatásunk a legjobb, New York úti célú lastminute járatokról…
Csak becsült legalacsonyabb árak, az elmúlt 14 napban talált árak alapján.

járatinformációk innen: Orlando Florida ide: New York

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

22 241 Ft

Közvetlen légitársaságok

9

Járatok a héten

324

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1521 kilométer

2ó 19p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

United

New York John F Kennedy, New York Newark Liberty Intl, New York LaGuardia és Stewart nemzetközi

4 repülőtér

Gyakran ismételt kérdések

New York 4 repülőtérrel rendelkezik: New York John F Kennedy, New York Newark Liberty Intl, New York LaGuardia és Stewart nemzetközi.
A Skyscanneren Orlando Florida indulású, New York úti célú járatra talált legjobb ár 22 241 Ft. Ezt a különböző üzemeltetők adatainak összesítésekor találtuk, mely egyúttal a hónap legolcsóbb árának is bizonyult.
2ó 19p az átlagos repülési idő Orlando Florida indulással, New York úti célig.
9 légitársaság van, melynek Orlando Florida indulással közvetlen járata van New York úti célhoz.
Heti 324, Orlando Florida indulású járat van New York úti célhoz december hónapban.

A feltüntetett információk 2016 januárban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Orlandóból New Yorkba

A Floridai Orlandóból a hét minden napján indulnak közvetlen járatok New Yorkba. Orlando Nemzetközi Repülőtérről (MOC) New York John F. Kennedy Repülőtérre (JFK) a Delta Air Lines és az American Airlines, New York Newark Liberty Nemzetközi Repülőtérre (EWR) az United Airlines, New York LaGuardia Repülőtérre (LGA) pedig a Delta Air Lines és az American Airlines biztosítanak közvetlen járatokat. Orlando másik két repteréről, az Orlando Sanford Nemzetközi Repülőtérről (SFB) és az Orlando Executive Repülőtérről (ORL) nem indulnak járatok New Yorkba.

Terminál információk

Az orlandói repülőtéren egy terminál szolgálja ki az összes érkező és induló járatot. A fő terminál két részre (A, B) tagolódik. Ehhez négy különálló terminálszárny csatlakozik, ahol a beszállókapuk is vannak. A főépület és a terminálszárnyak között ingyenes vonatok szállítják az utasokat. A New Yorkba induló Delta Air Lines, American Airlines és az United Airlines járatai a B részről indulnak. A légitársaságok utasfelvételi pultjait a terminál harmadik emeletén találjuk. Az ellenőrzések után a tranzit területén többféle üzlet, étterem és bár, valamint ATM automata, mobil és laptop töltő pontok, ingyenes wifi hálózat és prémium várótermek állnak rendelkezésre. Kozmetikai cikkeket, parfümöket, delikátesz élelmiszereket, édességeket, italokat és dohányárut a DFASS Duty Freeben, újságokat, magazinokat, kisebb ajándékokat és emléktárgyakat a Stellar News & Giftsben vásárolhatunk. Ha megéheztünk válogathatunk a jól ismert gyorséttermi láncok kínálataiból, vagy a helyi és nemzetközi konyha ételeiből. Kiváló steakeket és grill ételeket az Outback Steakhouseban és a Qdoba Mexican Grillben, kínai különlegességeket a Manchu Wokban, hamburgereket, friss salátákat a Wendy's-ben, különleges hot dog variációkat pedig a Nathan's Famous hot dogs-ban fogyaszthatunk.

Hasznos információk

Az Orlando Nemzetközi Repülőtér a belvárosától kb. 20 km-re fekszik. A repülőtérre az Orange Avenue-ről induló 11-es busszal, a Conway-ről induló 51-es busszal vagy taxival utazhatunk. A buszok a fő terminál A oldalán állnak meg. A repülőtérre ajánlatos három, minimum két órával a járatunk indulása előtt megérkezni és elkezdeni a jegykezelést. Magyar állampolgárok az USA területére csak vízummal és érvényes útlevéllel utazhatnak.

Mire számíthatunk New Yorkban

New York klímája igen szélsőséges, nyáron 35 fok feletti értékek, télen pedig gyakran jóval fagypont alatti hőmérsékletek és heves hóviharok is lehetnek. Orlando és New York között nincs időeltolódás. A John F. Kennedy Nemzetközi Repülőtér 31 km-re, a Newark Liberty Repülőtér 21 km-re fekszik a belvárostól. Mindkét repülőtérről a legegyszerűbben az éjjel-nappal közlekedő AirTrain szerelvényeivel juthatunk a városba. Az AirTrain-nel a repülőterekről New York nagyobb metró és busz állomásaira lehet eljutni, ahonnan továbbutazhatunk a város különböző pontjaira. A LaGuardia repülőtér 18 km-re fekszik a központtól. Innen a leggyorsabban a NYC Airporter buszokkal, valamint az M60-as, Q33-as, Q47-es, Q72-es és a Q48-as városi buszokkal utazhatunk a belvárosba. Természetesen mindhárom repülőtér előtt a taxik is rendelkezésünkre állnak.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.