Térkép

New york repülőjegy

New York nem csak az egyik legnépszerűbb és legizgalmasabb amerikai célpont, hanem az egyik legegyszerűbben elérhető is. Hasonlítsa össze a legkedvezőbb repülőjegy árakat New Yorkba a Skyscannerrel!

Mindenkori kedvencek, mint a Szabadság-szobor, a Brooklyn Bridge, a Times Square és az Empire State Building is kötelező az első alkalommal látogatóknak, de a lista itt nem ér véget. Páratlan múzeumok, galériák, bevásárlóközpontok amik kisebb város méretűek, buja zöld parkok, előadó-művészet és a végtelen kulináris élvezetek és még sok más várja a New York-ba látogatókat. Megnézhet egy Broadway előadást vagy kiszemelhet néhány hírességet! Feltétlenül látogassa meg a MET-et (Metropolitan Museum of Art) vagy akár korcsolyázhat is a Central Parkban karácsonykor – a lehetőségek végtelenek!

Miért nem keres olcsó repülőjegyet New Yorkba még ma és merül el a New York-i kultúrában? Porolja le a görkorcsolyáját, ragadjon meg egy kis harapnivalót és élvezze baráti társaságában New York-ot, a várost amely ténylegesen sohasem alszik.

Hasonlítsa össze a legalacsonyabb repülőjegy árakat New Yorkba Magyarországról. A Skyscanner teljesen ingyenesen összehasonlítja Önnek több mint 600 légitársaság és a vezető utazási irodák legolcsóbb repülőjegyeit, hogy biztosítsa Önnek a legjobb árakat.

Böngésszen az olcsó repülőjegy ajánlatok között vagy használja a keresési mezőt megadva az utazás dátumait, és hagyja, hogy a Skyscanner megkeresse Önnek a legolcsóbb repülőjegyeket New Yorkba. A foglalás közvetlenül az utazási iroda avagy légitársaság weboldalán történik, így a Skyscanner nem számol fel semmilyen felárat vagy jutalékot. Keressen és foglaljon repülőjegyet New Yorkba nyugodtan, a Skyscanner használata ingyenes!

Ha utazásának dátuma rugalmas, akkor megmutathatjuk a hónap vagy akár az egész év legolcsóbb utazási dátumait. Ha pedig kalandozni van kedve, akkor kereshet a Skyscanner használatával választott indulási repülőtérről bárhová.

Legolcsóbb repülőjegyek ide: New York innen...

 New York útikalauz

A soha nem alvó pezsgő, nyüzsgő olvasztótégely, ahol az irodaházak a felhőket súrolják, a Times Square neonreklámban úszik, Manhattan közepén közel 4 négyzetkilométernyi zöldövezet van, ahol a kortárs művészetek Mekkáját találjuk. A Nagy alma mindenki számára biztosít ízletes szeletet, legyen az helikopteres városnézés, múzeumlátogatás, kulináris élvezetek, gardrób frissítés vagy kocsikázás ... New York városkalauz

Képek: Flickr/S J Pinkney

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.