Burgasz

2020. febr. 28.2020. febr. 29.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Burgasz területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Boryana Hotel, Milano Hotel és Aqua Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Burgasz területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Burgasz területén

10 483 Ft-tól
15 724 Ft-tól
34 673 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Burgasz városáról?

9,8
Családos utazók
7,7
Szabadtéri programok rajongói
7,3
Kalandvágyó utazók
7,2
Zöld utazók
6,5
Hátizsákosok
Tagi vélemények (35)
Анна Степанова
Анна Степанова
2019. 03. 12.

Minden gyönyörű volt. Tenger, nap, homok. Tenger gyümölcsei, gyümölcsök. Mire van még szükség a boldogsághoz

fillipa tr
fillipa trСевлиево
2015. 02. 17.

Az Arkutino strand része a Ropotamo folyó megőrzött területének, Bulgária közelében, Burgas közelében. A partot homokos liliomok borítják - védett fajok. Félelmetes tengerparti túrákat végezhet - sétálhat át a dűnékön, úszhat a tengerben, ugrálhat le a sziklákról.

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
2014. 12. 17.

Ez egy szép kikötő város a Fekete-tengeren. Még mindig van szüksége néhány munkára, de sokkal jobb, mint Romániában, és építenek. A vasútállomás ingyenes internettel rendelkezik. Szép terület forgalom nélküli bevásárláshoz.

Rich Carriero
Rich CarrieroLongmont
2014. 06. 18.

Burgasz a Fekete-tenger szélső nyugati végén található, és Bulgária egyik legnagyobb kikötője. 2008-ban itt voltam a feleségemmel egy Törökország határátkelőhelyén. A vándorláson kívül a két fő utcán, amelyeknek néhány szép századi fordulója van, az épületek színes pasztell árnyalatúak, és a part mentén sétáltam (ahol lehetetlen eljutni a daruk és tartályhajók látványa), nem volt sok tennivaló.

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 12 498 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Burgasz városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 16 127 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 13 708 Ft körül alakult. Ez 1%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 13 944 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Burgasz városában az átlagos február havi hőmérséklet 5,0 °C/40,9 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 27,2 °C/81,0 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 1,1 °C/34,0 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Burgasz városához a legközelebb eső repülőtér Burgasz (BOJ) (8,81 km).

Utazás tervezése ide: Bulgária

Burgasz területe és vonzáskörzete