Burgasz

2019. szept. 1.2019. szept. 2.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Burgasz területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hotel Burgas, Santa Marina Holiday Village és Marina Cape Vacation Complex. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Burgasz területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Burgasz területén

202 Ft-tól
332 Ft-tól
523 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Burgasz városáról?

9,8
Családos utazók
7,7
Szabadtéri programok rajongói
7,1
Zöld utazók
6,8
Hátizsákosok
6,7
Kalandvágyó utazók
Tagi vélemények (27)
Анна Степанова
Анна Степанова
2019. 03. 12.

Minden gyönyörű volt. Tenger, nap, homok. Tenger gyümölcsei, gyümölcsök. Mire van még szükség a boldogsághoz

fillipa tr
fillipa trСевлиево
2015. 02. 17.

Az Arkutino strand része a Ropotamo folyó megőrzött területének, Bulgária közelében, Burgas közelében. A partot homokos liliomok borítják - védett fajok. Félelmetes tengerparti túrákat végezhet - sétálhat át a dűnékön, úszhat a tengerben, ugrálhat le a sziklákról.

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
2014. 12. 17.

Ez egy szép kikötő város a Fekete-tengeren. Még mindig van szüksége néhány munkára, de sokkal jobb, mint Romániában, és építenek. A vasútállomás ingyenes internettel rendelkezik. Szép terület forgalom nélküli bevásárláshoz.

Rich Carriero
Rich CarrieroLongmont
2014. 06. 18.

Burgasz a Fekete-tenger szélső nyugati végén található, és Bulgária egyik legnagyobb kikötője. 2008-ban itt voltam a feleségemmel egy Törökország határátkelőhelyén. A vándorláson kívül a két fő utcán, amelyeknek néhány szép századi fordulója van, az épületek színes pasztell árnyalatúak, és a part mentén sétáltam (ahol lehetetlen eljutni a daruk és tartályhajók látványa), nem volt sok tennivaló.

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 9 427 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Burgasz városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 14 866 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év augusztus hónapjában átlagosan 10 153 Ft körül alakult. Ez 19%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 12 117 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Burgasz városában az átlagos augusztus havi hőmérséklet 23,0 °C/73,5 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 27,2 °C/81,0 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 1,1 °C/34,0 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Burgasz városához a legközelebb eső repülőtér Burgasz (BOJ) (8,81 km).

Utazás tervezése ide: Bulgária