Az autókölcsönző társaságok felárat számíthatnak fel 25 év alatti vezető esetében, amelyet általában az autó átvételekor kell kifizetni. Egyes helyszíneken korhatár lehet érvényben. Foglalás előtt ellenőrizze az autókölcsönző társaság weboldalát.

Autókölcsönzés Málaga városában - Összehasonlítás a Skyscannerrel

###Autóbérlés Malagában Malagai utazásunk célja legyen akár egy kellemes családi nyaralás, egy fontos üzleti út, vagy éppen a pezsgő éjszakai élet megízlelése, biztos, hogy elvarázsol a hely atmoszférája. Igényes strandok, hangulatos piacok, mesés panorámák – mindez ad egyfajta jóleső szabadságérzetet, amit tovább fokozhatunk, ha bérelt autóval járjuk be a várost és környékét.

Sok autókölcsönző cég is működik Malagában, így bőven van választási lehetőségünk. Például a Goldcar Rental átvételi pontot működtet a repülőtér és a vasútállomás közelében is, amik praktikus megoldást jelentenek, ha már rögtön a városba érkezéskor szeretnénk kocsit bérelni. Akár 9 személyes kisbuszt is bérelhetünk tőlük. Csakúgy, mint a Record Go autókölcsönzőtől, ami a repülőtéren rendelkezik átvételi ponttal. A malagai autókölcsönzők közül érdemes még megemlíteni a Dollart és az Europcart. A bőséges kínálatnak köszönhetően nagy a választási lehetőségünk a gépjármű típusát illetően, és luxus autókból sincs hiány, de akkor sem kell zavarba jöjjünk, ha kifejezetten egy kétszemélyes minivel szeretnénk bebarangolni a várost és környékét.

Malaga mintegy félmilliós lakossága a nyaralási szezonban nem kevés turistával gyarapodik, így előfordulhat, hogy dugóba keveredünk. A reggeli csúcsforgalom jellemzően reggel fél 9 és 10 között van, egyébként pedig nyári időszakban kicsit hektikus és kiszámíthatatlan, mikor mennyire lesz gyors, illetve lassú a városban történő utazás.

Malagában változatos parkolási lehetőségek között válogathatunk, ugyanakkor a városközpontban kicsit nehézkes lehet helyet találni. A város főbb pontjain találhatunk a város által üzemeltetett földalatti garázsokat, de magánüzemeltetésű mélygarázsok is vannak. Ha ezeket használjuk, nagy biztonságban tudhatjuk az autót. Ezeken a lehetőségeken kívül egyébként elég nehéz Malaga utcáin parkolóhelyet találni – főleg hétköznapokon, és szombat délelőtt. Ha találunk, akkor a kihelyezett parkoló automatákból vásárolhatunk jegyet. Malagában a parkolás 2015-ben mintegy 1-3 euró között van óránként. ###Inspirációk 4 keréken, avagy hova utazzunk Malagából bérelt kocsival? Gibraltár: Európa egyik legdélebbi csücske Gibraltár, ami brit tengerentúli terület, és könnyen megközelíthető Malagából – mintegy 1,5 órás utazással kell számolnunk. A város különlegessége a kultúrák elegyedése. Az üzletekben és a közterületeken felfedezhetünk egy cseppnyi Angliát, de mindezt a mediterrán környezetbe burkolva. A természet és az állatok kedvelőinek nagy élmény lehet fellibegőzni a híres gibraltári majmokhoz, akik előszeretettel fosztogatják a turisták élelmiszer-készleteit – ugyanakkor direktbe etetni őket kifejezetten tilos!

Granada: A Malagától mintegy 130 km távolságra fekvő Granadába mintegy 1,5 órás utazás után érkezünk meg, az A92-es úton. A város egyik lenyűgöző látványossága az Alhambra. A mór építésű, gigantikus méretű épületegyüttesben akár egy fél napot is ellófrálgathatunk, gyönyörködve a kert, a palota és az erőd szépségében. Granada történelmi épületei mellett bárokban és éttermekben sem szenved hiányt.

Tarifa: Mintegy 2 órás kocsiút délnyugatra, és máris a gyönyörű Tarifán találhatjuk magunkat. A kontinens legdélebbre fekvő szárazföldi pontja maga a földi paradicsom a mediterrán tájak és a sportok szerelmeseinek. A széljárás miatt ideális szörf-terep, de úszni, lovagolni, búvárkodni és sziklát mászni is ideális. És az az igazság, hogy ha Tarifában járunk, akkor annyira közel vagyunk Afrikához, hogy vétek lenne kihagyni. Mintegy egy órás komputazással juthatunk át a marokkói Tanger városba, ahol magunkba szívhatunk egy kis arab életérzést. Az óváros megtekintése mellett tevéket is simogathatunk, és belakmározhatunk a helyi gasztronómia olyan fogásaiból, mint amilyen például a kuszkusz.

Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis
National Car

Autókölcsönzés a Skyscannerrel

Üdvözli Önt a Skyscanner átfogó autókölcsönzési keresője. Úti célok ezrei között keresünk és autókölcsönzők több ezer ajánlatát hasonlítjuk össze, hogy megtaláljuk önnek a tökéletes autót minél alacsonyabb áron. Igyekszünk utazási költségét minél inkább lefaragni, hogy Ön biztosan jókedvűen üljön az autójába. Jöjjön, vezessen velünk!

Ajánlatok ingyenes összehasonlítása

A Skyscannerrel megtalálja az interneten elérhető legalacsonyabb autókölcsönzési árakat. Ha megtalálta az Önnek tetsző autókölcsönzési ajánlatot, közvetlenül az autókölcsönző cég honlapjára irányítjuk, ahol elvégezheti a foglalást. Soha nem számítunk fel jutalékot, így Ön mindig a legjobb árat kapja.

Keressen a Skyscannerrel

Autót szeretne bérelni? Megtalálta a legjobb helyet. Bárhová szeretne menni, bármilyen autóra van szüksége, nálunk megtalálja hozzá a kulcsot. Egyszerűen adja meg az úti célját, az átvétel és a leadás dátumát, és mi megmutatjuk a vezető autókölcsönző cégek összes ajánlatát, Ön pedig másodpercek alatt összehasonlíthatja azokat és lefoglalhatja autóját.