Az autókölcsönző társaságok felárat számíthatnak fel 25 év alatti vezető esetében, amelyet általában az autó átvételekor kell kifizetni. Egyes helyszíneken korhatár lehet érvényben. Foglalás előtt ellenőrizze az autókölcsönző társaság weboldalát.

Autókölcsönzés New York városában - Összehasonlítás a Skyscannerrel

###Autóbérlés New Yorkban A nagyvárosi nyüzsgés szerelmeseinek bakancslistáján sokszor szerepel New York, ami nem véletlen. Ez az a város, ahol akármerre nézünk, történik valami. A pezsgés mellett pedig a látnivalókból sincs hiány. Nem semmi meglátni például a Hudson-folyó torkolatánál magasodó Szabadság-szobrot, és a nyüzsgő Times Square, az Empire State Building, és a Brooklyn-híd is kihagyhatatlan nevezetessége a városnak. Üzleti útra érkezőknek talán a Wall Street adja meg a nagy élményt, a vásárlás szerelmesei pedig boldogan szabadulnak be a Fifth Avenue luxus shopjaiba. Akármi is utunk célja, bérelt autóval is felfedezhetjük a várost és környékét.

New Yorkban sok igényes és korrekt feltételeket kínáló autókölcsönző működik, közéjük tartozik például az Avis, a National Car Rental, az Alamo és a Budget. Az átvételi helyek között is kedvünkre válogathatunk. Kézenfekvő megoldás lehet, ha a városba érkezve rögtön például a Kennedy repülőtérnél található átvevő pontnál vesszük fel a bérelt kocsinkat, de ugyanezt megtehetjük például a Newark Liberty vagy a La Guardia reptereken is. Egyébként pedig a város különböző pontjan is találunk foglalható bérelt kocsikat, például a Nyugat 77. utcánál és a Charles utcánál. New Yorkban kellemesen bőséges az autókölcsönzők választéka, így könnyen találunk kedvünkre való gépkocsit, legyen szó akár egy terepjáróról, minibuszról vagy egy luxusjárgányról.

Mivel New York a világ egyik legnagyobb városa, ezért természetesen jól jön, ha elegendő vezetési gyakorlattal rendelkezünk. Emellett arra is érdemes felkészülni, hogy ebben a városban sem nehéz hatalmas dugókba keveredni, a csúcsforgalom idején pedig még inkább így van ez. Jellemzően reggel 6 és 10, illetve délután 4 és 8 között tart itt a legforgalmasabb időszak. A városban rengeteg a gyalogos, akikre a kijelölt átkelőhelyeken kívül is, mindenhol érdemes odafigyelni. A város egyes részein tilos a dudát használni, és ezt keményen büntetik is. Amerikában a sofőrök általában nyugodtak, viszonylag kiszámíthatóan vezetnek, de azért sosem árt felkészülni a meglepő megnyilvánulásokra.

Ahogy a többi világvárosban, úgy New Yorkban sem egyszerű történet a parkolás. Az ingyenes parkolást eleve elfelejthetjük például. A belvárosban brutális parkolási díjakkal kell számolnunk, ami a százdolláros óránkénti összeget is simán elérheti, a belvárostól távolabb ennek töredékéből, akár 20-30 dollárból már egész napra is leparkolhatunk. A parkolóházak mellett az utcai parkolással is próbálkozhatunk. ###Inspirációk 4 keréken, avagy hova utazzunk New Yorkból bérelt kocsival?

Hunter: Ha jól esne kicsit kiszabadulni a nagyvárosi közegből, és a természetben átélni valami félelmetesen jó kalandot, akkor ez lesz a jó választás. Hunterben erdőkkel tarkított hegyvidéki tájak felett száguldozhatunk akár 70-80 km/órás sebességgel is, és élvezhetjük, ahogy mindeközben arcunkba csap a szél. Mindezt persze jó 200 méter magasságban, nehogy már kevés legyen az adrenalin. Hunter New Yorktól északi irányba található 200 km-re. Az I 87 S úton át közelíthetjük meg, és jó 2 órás úttal kell számolni.

Stony Brook: Romantikus falucska mintegy 1,5 óra autóútra New Yorktól, aminek történelmi emlékek sokasága és a festői táj adja meg a szépségét. A gourmanoknak tetszeni fog a helyi éttermek kínálata is. A település mintegy 88 km-re van New Yorktól, és az I 495 W úton át érhető el.

Atlantic City: 200 km a parton délre, és máris Atlantic Cityben találjuk magunkat. A kellemes üdülő-település ideális terep egy jó kis lazulásara, és a kaszinóban is izgalmasan eltölthetjük az időt, de ezzel inkább óvatosan!

Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis
National Car

Autókölcsönzés a Skyscannerrel

Üdvözli Önt a Skyscanner átfogó autókölcsönzési keresője. Úti célok ezrei között keresünk és autókölcsönzők több ezer ajánlatát hasonlítjuk össze, hogy megtaláljuk önnek a tökéletes autót minél alacsonyabb áron. Igyekszünk utazási költségét minél inkább lefaragni, hogy Ön biztosan jókedvűen üljön az autójába. Jöjjön, vezessen velünk!

Ajánlatok ingyenes összehasonlítása

A Skyscannerrel megtalálja az interneten elérhető legalacsonyabb autókölcsönzési árakat. Ha megtalálta az Önnek tetsző autókölcsönzési ajánlatot, közvetlenül az autókölcsönző cég honlapjára irányítjuk, ahol elvégezheti a foglalást. Soha nem számítunk fel jutalékot, így Ön mindig a legjobb árat kapja.

Keressen a Skyscannerrel

Autót szeretne bérelni? Megtalálta a legjobb helyet. Bárhová szeretne menni, bármilyen autóra van szüksége, nálunk megtalálja hozzá a kulcsot. Egyszerűen adja meg az úti célját, az átvétel és a leadás dátumát, és mi megmutatjuk a vezető autókölcsönző cégek összes ajánlatát, Ön pedig másodpercek alatt összehasonlíthatja azokat és lefoglalhatja autóját.