Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z New York - Orlando Florida útvonalon!

járatinformációk innen: New York ide: Orlando Florida

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

33 812 Ft

Közvetlen légitársaságok

12

Járatok a héten

324

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1521 kilométer

2ó 37p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

United

Orlando International és Orlando Sanford Intl

2 repülőtér

A feltüntetett információk 2015. októberben érvényesek

Járatot indító légitársaságok New Yorkból Orlandóba

New Yorkból a floridai Orlandó városába New York mindhárom repülőteréről indulnak járatok Orlandó Nemzetközi Repülőtérre (MCO). Orlandó másik két repülőterére New Yorkból nem indulnak gépek.

A New York John F. Kennedy Nemzetközi Repülőtérről (JFK) közvetlen járatokat indít a Delta Air Lines, JetBlue, US Airways és az American Airlines.

A New York Newark Liberty Nemzetközi Repülőtérről (EWR) közvetlen járatok is elérhetők a JetBlue, United Airlines és Air Canada jóvoltából, valamint egy átszállással az US Airways, Southwest Airlines, Virgin America, illetve az Alaska biztosít járatokat.

A New York La Guardia repülőtér (LGA) és Orlandó között átszállás nélkül repülhetünk a Delta Air Lines és a JetBlue járataival.

Terminál információk

A JFK repülőtéren összesen 9 terminál üzemel. A Delta Airlines Orlandóba tartó járatai a 2-es terminálról, a jetBlue gépei az 5-ösről, a US Airways járatai a 7-esről, az American Airlines gépei pedig a 8-asról indulnak. A terminálok tranzit területén válogathatunk a világmárkákat és egyéb cikkeket forgalmazó üzletek, éttermek, kávézók, bárok kínálatából. Ha időnk engedi, érdemes a repülőtéri plázában (JFK Airport Plaza) is körülnézni egy kicsit, ami a terminálokon kívüli területen kapott helyet.

A Newark Liberty repülőtér A termináljáról indulnak a jetBlue és az Air Canada, a B-ről pedig a United Airlines orlandói járatai. Mindkét terminál bővelkedik éttermekkel, kávézókkal és vonzó üzletekkel. Az A terminál tranzitjában az Auntie Anne’s Pretzels-nél sósperecet vehetünk, amit a B terminálon az 50-57-es kapuknál található belga sörözőben le is öblíthetünk.

A La Guardia repülőtér a másik két New York-i légikikötőhöz képest jóval kisebb. A repülőtér 4 terminállal üzemel. Ezek közül a C és D terminálról indulnak a Delta Air Lines, a B terminál A szárnyáról pedig a JetBlue járatai. A CIBO Express szupermarket jellegű üzletei mindhárom terminál tranzitjában jelen vannak, de itt is megtaláljuk a világkonyha képviselőit vagy akár hamburgerezőt és fánkost is.

Mindhárom repülőtér egész területén fél óráig ingyenesen használhatjuk a wifit, találunk készülék töltő standokat, ATM-eket, pelenkázót és orvosi szobát is.

Hasznos információk

Hasznos a járat indulását megelőző minimum 2 órával a terminálra érkezni, hogy mindenre legyen elegendő időnk. A JFK 31 km-re, a Newark Liberty Repülőtér 21 km-re fekszik a belvárostól. Mind a két repülőtérre a leggyorsabban az éjjel nappal közlekedő AirTrain szerelvényeivel juthatunk el. A La Guardia reptérre buszokkal utazhatunk ki Manhattanből vagy Queensből.

Mire számíthatunk Orlandóban

New York és Orlandó között nincs időeltolódás. A floridai térségben szubtrópusi éghajlattal kell számolnunk, ami páradús és meleg mindennapokat jelent egész évben. A dinamikusan fejlődő város igencsak népszerű a turisták körében, ami a városban és környékén sorakozó szórakoztató parkoknak és a táj természeti szépségeinek köszönhető. Orlandó akár 20-60%-al is olcsóbb, mint New York, legyen szó  éttermekről, szállásról vagy a szórakozás különböző formáiról.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.