Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Phuket - Bangkok útvonalon!

Legjobb lastminute repülőjegy-ajánlatok

Spontán akar dönteni? Soha nincs túl késő utazást foglalni. Íme a mi válogatásunk a legjobb, Bangkok úti célú lastminute járatokról…
Csak becsült legalacsonyabb árak, az elmúlt 14 napban talált árak alapján.

járatinformációk innen: Phuket ide: Bangkok

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

9 358 Ft

Közvetlen légitársaságok

12

Járatok a héten

469

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 683 kilométer

1ó 5p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Thai AirAsia

Bangkok Suvarnabhumi Intl és Bangkok Don Meung Intl

2 repülőtér

Gyakran ismételt kérdések

Bangkok 2 repülőtérrel rendelkezik: Bangkok Suvarnabhumi Intl és Bangkok Don Meung Intl.
A Skyscanneren Phuket indulású, Bangkok úti célú járatra talált legjobb ár 9 358 Ft. Ezt a különböző üzemeltetők adatainak összesítésekor találtuk, mely egyúttal a hónap legolcsóbb árának is bizonyult.
1ó 5p az átlagos repülési idő Phuket indulással, Bangkok úti célig.
12 légitársaság van, melynek Phuket indulással közvetlen járata van Bangkok úti célhoz.
Heti 469, Phuket indulású járat van Bangkok úti célhoz szeptember hónapban.

A cikkben szereplő információk 2015 decemberében aktuálisak

Több légitársaság közvetlen járataival is eljuthatunk Phuketről Bangkokba. Az Orient Thai Airlines, az Air Asia, a Thai Lion Air, a Thai Airways, a Bangkok Airways és a Nok Air is gépeket ezen a népszerű légi útvonalon. A gépek Phuket nemzetközi repülőteréről szállnak fel, ami mintegy 30 km-re terül el a központtól. A járatok vagy a Don Mueang vagy a Suvarnabhumi repülőtéren landolnak.

A belföldi járatok a phuketi repülőtér 2-es termináljáról szállnak fel. A reptéren minden adott ahhoz, hogy jól elüthessük a gépünk indulásáig hátralévő időt, sem vásárlási, sem étkezési lehetőségből nincs hiány, sőt, még talpmasszázst és egyéb spa kezeléseket is igénybe vehetünk. Ha valamilyen gasztro élményre vágynánk, akkor a gyorsételek és szendvicsek mellett meleg ételeket, péksüteményeket és jégkrémet is fogyaszthatunk. A duty free shopban kedvező áron juthatunk hozzá például jó minőségű szeszes italokhoz, kozmetikumokhoz, édességekhez és egyéb termékekhez, a többi üzletben pedig vehetünk például ruhákat, szuveníreket, könyveket, kiegészítőket, ékszereket, gyógyászati termékeket és játékokat.

A gépek Bangkok Don Mueang vagy Suvarnabhumi repülőtéren landolnak. A Don Mueang repülőtéren 2011 óta az összes járat az 1-es terminálra érkezik, viszont a tervek szerint 2015 év végétől a 2-es terminált is megnyitják, így utazás előtt mindenképp tájékozódjuk arról, hogy hová érkezik a gépünk. Ha a tömegközlekedést választjuk, akkor a reptérről továbbutazhatunk például busszal. A 29-es járat végállomása Bangkok vasútállomása, de további megállói is vannak (példáuk Laksi, Mor Chit, Sam Yan). Az 59-es járat végállomása Ratchadamnern Sanamlung, a 187-esé pedig Thanam Sipraya. Légkondicionált buszok is indulnak. A speciális A1-es buszjáratok az 1-es terminál érkezési oldalának 7-es számú bejáratától indulnak 20 percenként, végállomásuk pedig a bangkoki buszpályaudvar. Vonattal is továbbutazhatunk, a Don Mueang vasútállomás 500 méterre terül el a reptértől. Egy felüljárón keresztül közelíthetjük meg, ami az 1-es terminál 2. szintjéről indul. Vonattal eljuthatunk a Hua Lumpong vasútállomásra, ahonnan az ország legtöbb területe elérhető vasúti közlekedéssel. Egyes járatok a Suvarnabhumi repülőtérre érkeznek. A két repülőtér között egyébként ingyenes buszjáratok közlekednek. Taxival és bérelt autóval mindkét repülőtérről továbbutazhatunk, és a Suvarnabhumi reptérről is több tömegközlekedési lehetőség áll a rendelkezésünkre.

Belföldi járatról van szó, de egyébként magyar állampolgároknak nem kell vízum ahhoz, hogy beutazzanak Thaiföld területére – de csak akkor van így, ha 30 napot nem meghaladó turista célú beutazásról, és légi határátkelőhelyen történő belépésről van szó. Megfelelő indoklással a vízummentes tartózkodást egyszer meg lehet hosszabbítani.

Infómorzsák Bangkokról

Míg Phuket éghajlata trópusi mondszun, addig Bangkoké trópusi. A levegő hőmérséklete mindkét helyen nagyjából egyenletes eloszlású, és kb ugyanolyan melegre számíthatunk Bangkokban is, mint Phuketen. Ami különbség, az a csapadék mennyisége, míg Phuketen az éves átlagos csapadékmennyiség több mint 2200 mm, addig Bangkokban mindössze mintegy 1500 mm. Phuketen áprilistól novemberig esik sok eső, míg Bangkokban csak a májustól októberig tartó időszak számít csapadékosabbnak.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.