Térkép

Bangkok repülőjegy

Bangkok, Thaiföld kapuja

Egy Bangkokba vásárolt repülőjegy elviszi Önt a mosolyok földjére! Bangkok egy vad, káprázatos színek, illatok, látványok és kultúrák érdekfeszítő keveréke, aminek az eredménye ez a burjánzó világváros.

Az utcák bővelkednek az egzotikus étel standokkal és eklektikus piacokkal, nem is említve a legvadabb éjszakai életet egész Ázsiában. Próbáljon ki minél több ételt az utcai árusok kínálatából, hiszen kétség sem fér hozzá, hogy a világ legjobb ételei közé tartoznak az itt felszolgált ínyencségek és az egyik legfőbb attrakciója Bangkoknak.

A 32 méter magas Buddha a Wat Intharawihannál a város spiritualitásáról tanúskodik és csak egyike a város látványosságainak a tiszteletre méltó templom arzenál mellett, főként a Wat Pho-t és a káprázatos Grand Palace-t tekintve.

A kicsit kevésbé mozgalmas estére vágyók bizonyára élveznének egy hajós vacsorát a Chao Phraya folyón hajózva, ahonnan Bangkokra a páratlan rátekintés biztosított.

Látogassa meg a híres Koh San Road-ot, ahol üzletek, butikok, éttermek, hotelek, bárok és mi egyéb szolgáltatások százai sorakoznak.

A sok-sok pártalan mesélnivaló bizonyára irigylésre méltó lesz baráti társaságában és az izgalmas történetek könnyedén felülmúlhatnak bármely szuvenírt. Foglaljon repülőjegyet Bangkokba még ma!

Keressen és foglaljon olcsó repülőjegyet Bangkokba nyugodtan, nincs semmilyen felár sem jutalék, a Skyscanner használata ingyenes!

A Skyscanner egy könnyen kezelhető és rugalmas repülőjegy, autóbérlés és szállás ár összehasonlító keresőmotor. Ha rugalmas utazását tekintve, akkor az egész hónapra, avagy az egész évre meg tudjuk Önnek mutatni a repülőjegy árakat. Nem tudja hova menjen? Mi megmutatjuk, hová tud repülni az Önhöz legközelebbi repülőtérről bárhová.

Rugalmas az úti célját illetően? Keressen rá közeli repülőterekre a nagyobb megtakarításért.

Repülőterek Bangkok közelében

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.