Autókölcsönzés Bangkok városában - Összehasonlítás a Skyscannerrel

Az autókölcsönző társaságok felárat számíthatnak fel 25 év alatti vezető esetében, amelyet általában az autó átvételekor kell kifizetni. Egyes helyszíneken korhatár lehet érvényben. Foglalás előtt ellenőrizze az autókölcsönző társaság weboldalát.

###Autóbérlés Bangkokban Thaiföld fővárosa a modern és az ősi egyedülálló ötvözete. Jól megférnek itt egymás mellett a buddhista templomok (és nem is kevés – néhány száz található belőlük a városban) és a modern felhőkarcolók. A partyzás hívei is megtalálhatják a számításukat a Patpong Road-nál lévő buli-negyedben. A thai konyha remekei pedig nem véletlenül tartoznak a világ élvonalába, így gasztromán lelkületűeknek is sok okuk van arra, hogy jól érezzék magukat Bangkokban.

Bangkokban több megbízható és igényes autókölcsönző is működik, mindenképpen meg kell említeni közülük a National Car Rentalt, a Budgetet, az Avist, a Bizcar Rentalt és a Thai rent a cart. Több átvételi ponton is lehetőségünk van kocsit foglalni. Ha repülővel érkezünk, akkor adja magát a megoldás, hogy valamely, a Suvarnabhumi Nemzetközi Repülőtéren, vagy a közelében működő átvevőhelyen foglaljunk autót. De ha nekünk valamiért úgy jobb, akkor ugyanezt a város több pontján is megtehetjük: átvételi pontot találunk például a belvárosban és a Bang Kho Laem kerületben is. Ez utóbbinál kellemes sétát tehetünk az Asiatique vízparti sétányon. Bangkokban a bérelt autó kínálat sokféle igényt kielégít, és a hagyományos típusok mellett nagyobb méretű kocsik, minik, minibuszok és szabadidőautók között is válogathatunk.

Ahogy a sokmilliós nagyvárosokban általában, úgy Bangkokban is problémát tud okozni a nagy forgalom, és dugók is kialakulhatnak. A reggeli és esti csúcsforgalom idején erre különösen jó esélyünk van – egész konkrétan reggel 7 és 9, illetve délután 4 és este 8 között. További nehezítő körülmény, hogy a sok vég nélküli úton nagyon könnyű eltévedni, ráadásul az utcák neve gyakran változik egy-egy szakaszukon. És ugye akkor még nem is beszéltünk a táblákról, amelyeken thai írással vannak feltüntetve az utcanevek. Szerencsére a helyzet azért kezelhető, és egy GPS sokat lendíthet az ügyünkön, illetve az is, ha térképen előre tájékozódunk a megtenni kívánt útvonalról.

Fontos, hogy Bangkokban baloldali közlekedés van, amihez a rutinos sofőröknek is kell egy kis idő, míg hozzászoknak. 18 éves kortól szabad vezetni az országban. Parkolóhelyet találni nem éppen a legegyszerűbb, de nem is reménytelen. A vörös-fehér színekkel megjelölt területeken tilos parkolni, a sárga-fehér színek azt jelzik, hogy várakozni ott tilos, és legfeljebb 5 percig szabad ott állni. A fehér téglalappal jelölt területek jelentik a kijelölt parkolóhelyeket, a több átlós fehér vonallal lefestett részen pedig csak motorkerékpárok parkolhatnak. ###Inspirációk 4 keréken, avagy fedezzük fel bérelt autóval Bangkok környékét!

Khao Yai Nemzeti Park: Egyetlen thaiföldi út sem teljes elefántogolás nélkül – erre pedig a Bangkoktól észak-keleti irányba 140 km-re található csodás park megadja a lehetőséget. Vízesés látogatással is kiegészíthető a parkban a kalandozás, ahol nem mellesleg tigrisek, leopárdok és medvék is élnek.

Damnoe Saduak úszó piac: Ez a különlegesség 100 km-re található Bangkoktól nyugatra, és mintegy egy és háromnegyed órás vezetéssel juthatunk el ide. A 19. században épített csatornákon a helyiek csónakokon lebegve kínálják portékáikat: mindenféle színes gyümölcsöt és zöldséget, finom nassolnivalókat, kézműves tárgyakat és szuveníreket. Mi magunk is csónakra szállhatunk, és úgy válogathatunk a portékák között, de akár a partról is beszerezhetjük a nekünk tetsző termékeket.

Ayutthaya: A csodás város 85 km-re található északra Bangkoktól, és mintegy 1 óra 40 perc az út autóval. Régi paloták és csodás templomok adják itt a fő látnivalót, és sztúpákban, továbbá különleges Buddha-szobrokban sincs éppen hiány.

Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis
National Car

Autókölcsönzés a Skyscannerrel

Üdvözli Önt a Skyscanner átfogó autókölcsönzési keresője. Úti célok ezrei között keresünk és autókölcsönzők több ezer ajánlatát hasonlítjuk össze, hogy megtaláljuk önnek a tökéletes autót minél alacsonyabb áron. Igyekszünk utazási költségét minél inkább lefaragni, hogy Ön biztosan jókedvűen üljön az autójába. Jöjjön, vezessen velünk!

Ajánlatok ingyenes összehasonlítása

A Skyscannerrel megtalálja az interneten elérhető legalacsonyabb autókölcsönzési árakat. Ha megtalálta az Önnek tetsző autókölcsönzési ajánlatot, közvetlenül az autókölcsönző cég honlapjára irányítjuk, ahol elvégezheti a foglalást. Soha nem számítunk fel jutalékot, így Ön mindig a legjobb árat kapja.

Keressen a Skyscannerrel

Autót szeretne bérelni? Megtalálta a legjobb helyet. Bárhová szeretne menni, bármilyen autóra van szüksége, nálunk megtalálja hozzá a kulcsot. Egyszerűen adja meg az úti célját, az átvétel és a leadás dátumát, és mi megmutatjuk a vezető autókölcsönző cégek összes ajánlatát, Ön pedig másodpercek alatt összehasonlíthatja azokat és lefoglalhatja autóját.