Térkép

Thaiföld repülőjegy

Thaiföld – A mosoly szigete

Térjen le a járt ösvényről vagy maradjon a legnépszerűbb úton, és fedezze fel, hogy miért Thaiföld Délkelet-Ázsia legkedveltebb célpontja. Természeti szépséggel körülvéve, a lenyűgöző templomok és a fehér homokos tengerpartok és nem utolsó sorban a nép maga, ami Thaiföldet oly elragadóvá és különlegessé teszi.

Thaiföld déli partja kisebb szigetek valós paradicsoma, félreeső strandjaival amik csak csónakkal közelíthetők meg és a teliholdas buli, amit legalább egyszer ki kell próbálni.

Az északi rész inkább hegyvidéki és buja növényzettel teli. A ködös harmattal ellepett táj, hegyi törzsek falvait meglátogató túrára invitálja az ide látogatókat. Az elefánthajcsár képzések különösképpen népszerűek.

A Thai konyhaművészet világszerte híres, azonban az összetevők hitelessége és az elkészítésre fordított figyelem Thaiföldön felülmúlhatatlan. Foglaljon thai főzés tanfolyamot, és tegyen egy sétát az élelmiszer-piacokon és ismerje meg az ételek hihetetlenül széles választékát.

A legjobb idő a Thaiföldre repülésre valószínűleg november és február között van, amikor a hőmérséklet viszonylag alacsony és tiszta az égbolt. Ez azonban a főszezon, ezért foglaljon jó előre, hogy olcsó repülőjegyet tudjon venni és számítson sok hátizsákos kirándulóra, akik alig várják, hogy új barátságokat kössenek.

A Skyscanner használata egyszerű, gyors és ingyenes! Keressen több mint 600 légitársaság és a legnevesebb utazási irodák repülőjegy ajánlatai között és találja meg a legolcsóbbat! És mindezt teljesen ingyen! Foglalja le most Thaiföldre a repülőjegyét bizalommal, nincs se felár, se járulék!

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.