Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Houston - New York útvonalon!

járatinformációk innen: Houston ide: New York

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

43 209 Ft

Közvetlen légitársaságok

8

Járatok a héten

201

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 2286 kilométer

3ó 11p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

United

New York John F Kennedy, New York Newark Liberty Intl, New York LaGuardia és Stewart nemzetközi

4 repülőtér

A cikkben szereplő információk 2015 novemberében aktuálisak biztosan

Járat információk a Houston – New York vonalon

Közvetlen járatokkal is utazhatunk a két város között, például az Iberia légitársaság gépeivel, amelyek a Houston G. Bush nemzetközi repülőtérről szállnak fel, és a John F Kennedy reptérre érkeznek. A Delta légitársaság járatai szintén a Houston G. Bush nemzetközi reptérről indulnak, viszont New York La Guardia repülőterén landolnak. A jetBlue járatai a Houston Hobby reptérről indulnak, csakúgy, mint a Southwest Airlines járatai, és míg az előbbi gépek a John F Kennedy reptérre érkeznek, addig az utóbbiak a La Guardiára, vagy a Newark Liberty repülőtérre. Az United gépek a Houston G. Bush nemzetközi reptérről szállnak fel, és a La Guardia és a Newark Liberty reptérre is érkeznek járatok. Emellett több egy, illetve két átszállásos utazási variáció is létezik.

Terminál információk

A Delta járatai jellemzően a George Bush nemzetközi repülőtér A termináljáról szállnak fel, míg a United gépek általában az E terminálról indulnak. Mindegyik terminálon használhatjuk a reptér reklámmentes, gyors wifi hálózatát - a böngészés és a blogolás mellett még videók nézegetése is belefér a sávszélességbe. Vásárlási és étkezési lehetőségekben sincs hiány a reptéren, az A terminálon vásárolhatunk például szuveníreket, nasikat, könyveket, újságokat, elektronikai cikkeket, a vámmentes üzletben pedig kedvező áron szerezhetünk be parfümöket, kozmetikumokat, dohánytermékeket és szeszes italokat. Az A terminál étterem kínálata is ütős: a gyorsételek mellett saláták, tacos, burritos, enchiladas, pizzák, tésztaételek és frissen sütött pékáruk is szerepelnek a kínálatban. Az E terminálon még több üzletet találunk, itt márkás ruhákat, lakberendezési cikkeket, wellness termékeket, órákat, kiegészítőket és utazási kellékeket is vásárolhatunk. A Houston Hobby repülőtéren is van ingyenesen használható wifi hálózat.

A járatok érkezhetnek New York La Guardia, Newark Liberty és a John F. Kennedy repülőterére is, mindhárom reptérrőlpraktikus megoldást jelentenek a JFK AirTrain vonatok, amik megállnak a termináloknál is, sőt a reptér körüli utat ingyenesen is megtehetjük vele. A Delta légitársaság járatai jellemzően a La Guardia repülőtér C vagy D terminálján landolnak. A reptéren a terminálok között ingyenes buszjáratokkal közlekedhetünk, az éjjeli órákat leszámítva. A La Guardia reptér mintegy 7 km távolságra van Manhattantől, és változatos közlekedési módok állnak rendelkezésünkre a továbbutazásra. A buszjáratokkal elérhetjük New York metróvonalait és vasútállomásait is, illetve a város frekventált pontjait. Bérelt autóval és taxikkal mindhárom repülőtérről továbbutazhatunk.

Hasznos információk

Vízumra mindenkinek szüksége van az Egyesült Államokba történő beutazáshoz, aki nem jogosult az úgynevezett Vízummentességi Program keretében a vízummentes belépésre. A magyar állampolgárok maximum 90 napot tartózkodhatnak az USA-ban vízum előzetes beszerzése nélkül turista és üzleti célból – ha regisztráltak az ESTA rendszerében elektronikus beutazási engedélyért.

Infómorzsák New Yorkról

New York időjárása szeszélyes. A telek hidegek és gyakorta havazik. A tavasz és az ősz kellemesnek számít általában, nyáron pedig nem ritka a 33-38 Celsius fok sem.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.