Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Hurghada útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Hurghada

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

83 590 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 2587 kilométer

5ó 25p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Turkish Airlines

Hurghada

1 repülőtér

Budapest – Hurghada járatok

A feltüntetett információk 2015. júliusban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Hurghadába

Budapestről Hurghada Nemzetközi Repülőtérre egy légitársaság indít közvetlen járatokat. A Wizz Air hetente egyszer, szombaton biztosít közvetlen légiösszeköttetést Budapest és az egyiptomi üdülőváros között. Közvetett járatokat a Turkish Airlines, Egyptair, Lufthansa és a Smart Wings légitársaságok indítanak.

Terminál információk

A Hurghadába induló Wizz Air légitársaság közvetlen járatai a budapesti repülőtér 2B termináljából indulnak. A terminál felső szintjén találjuk a légitársaságok check-in pultjait, ahol a jegykezelés, úti okmányok ellenőrzése és a poggyászok feladása történik. A jegykezelést a biztonsági ellenőrzés követi, ahol a ruházatot és a kézipoggyászokat vizsgálják át. Ezek után a tranzitba jutunk, ahol éttermek és üzletek szolgáltatásai teszik kellemesebbé a várakozási időt. Több étterem, gyorsétterem és bisztró közül válogathatunk. Hazai specialitásokat, magyaros ízeket a Gundel étteremben kóstolhatunk, aminek asztalaitól hatalmas kilátás nyílik a repülőtérre. Olasz kávékülönlegességeket a Costa Coffee és a Caffé Ritazza kávézókban fogyaszthatunk. Kisebb vásárlásra is lehetőségünk van még utazás előtt. A Heinemann Duty Free vámmentes üzletében, italokat, édességeket, játékokat vagy parfümöket vásárolhatunk. Ha kis emléktárgyat vagy ajándékot keresünk, akkor látogassunk el a Memories of Hungary, a Gift Point vagy a Hungaricum Wine & Fine Food üzleteibe. Divatcikkeket a Playersroom, Victoria’s Secret, Hugo Boss butikjaiban, ékszereket a Freywille, Michal Negrin, Swarovski pultjainál, játékokat a Living Toysban, újságokat, magazinokat és könyveket a Hub és a Relay üzleteiben vásárolhatunk. A terminálon minden üzletben, étteremben és bárban lehetőség van a forint mellett euróval is fizetni. A terminál egész területén ingyenes wifi szolgáltatás, több ATM automata, pénzváltó, játszótér és prémium kategóriás várótermek állnak az utasok rendelkezésére. Egyelőre hiánycikknek számít a gyógyszertár, a zuhanyzó és a mobiltöltő állomás.

Hasznos információk

A repülőtérre ajánlatos a járat indulása előtt három, minimum két órával megérkezni. Az egyiptomi Hurghadába való utazás során az országba való belépéskor legalább hat hónapig érvényes útlevéllel kell rendelkeznünk. Erre a vízum miatt van szükség. A turista vízumokat az egyiptomi repülőtereken és az Egyiptomi Nagykövetség Konzuli Osztályán igényelhetjük. Vízummentesség csak a diplomata útlevéllel rendelkező utasokra vonatkozik. Utazás előtt ajánlatos nemzetközi utasbiztosítást kötni. Mivel Egyiptom a fokozott biztonsági kockázatot rejtő országok és térségek kategóriába tartozik, ezért hosszabb tartózkodás esetén ajánlatos a Nagykövetség Konzuli hivatalában bejelentkezni.

Mire számíthatunk Hurghadába

Érkezéskor +1 óra időeltolódással kell számolni. A repülőtér a város központjától 10 km-re fekszik. A repülőtérről a leggyorsabban taxival juthatunk a városba. A taxik igen olcsók, sőt általában még alkudni is lehet a fuvardíjból. A transzfer 15-30 percig tart. Hurghadába csak eurót és dollárt fogadnak el, ezért még indulás előtt érdemes pénzt váltani. A Vörös-tenger partján elterülő Hurghadában a szubtrópusi és sivatagi éghajlatnak köszönhetően nagyon enyhe telek és forró nyarak vannak. Számolni kell az éjszakai és nappali hőmérséklet-ingadozással is. Csapadék nagyon ritkán esik, az is csak a téli időszakban. A tenger egész évben meleg, szinte soha nem esik 20 °C alá a hőmérséklete.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.