Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Bangkok útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Bangkok

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

128 633 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 8251 kilométer

11ó 30p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Qatar Airways

Bangkok Suvarnabhumi Intl és Bangkok Don Meung Intl

2 repülőtér

Budapest – Bangkok járatok

A feltüntetett információk 2015. júniusban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Bangkokba

Budapestről egy vagy két átszállással a Norwegian, Swiss, Qatar, KLM, Airfrance, British Airways, Emirates, Brussels Airlines, Egyptair, Lufthansa, Air China, Turkish Airlines, Finnair vagy az Aeroflot járataival utazhatunk Thaiföld fővárosába. Közvetlen járatokat nem találunk Budapesti indulással. Bangkokhoz két repülőtér tartozik, a Suvarnabhumi (BKK) és a Don Mueang (DMK) nemzetközi légikikötők. A Budapestről induló és általában minden nemzetközi járat a Suvarnabhumi repülőtérre érkezik. A Don Mueang leginkább belföldi és ázsiai fapadosokat fogad.

Terminál információk

A Bangkokba tartó járatok légitársaságtól függően az A vagy a B terminálról indulnak. A jegykezelési és útlevél ellenőrzési folyamat mindkét terminál esetében hasonló. A check-in pultoknál ellenőrzik jegyeinket és úti okmányainkat, valamint csomagjainkat is itt adhatjuk le. Ha tartunk tőle, hogy az átszálláskor vagy az érkezési reptéren poggyászunk megázik, használjuk ki a mindkét terminál kínálta védőfóliázást.

Az utasbiztonsági ellenőrzés után a tranzitban számos ülőhely, valamint kávézók, éttermek, bárok és üzletek széles választékával találkozunk.

A gyerekeknek garantált szórakozást ígér a galérián kialakított játszótér vagy lepjük meg őket a kreatív ötletekkel teli Living Toys játékai egyikével. Ők is, ahogy a felnőttek is, jóízűen falatozhatnak a jól ismert gyorséttermek, szendvicsezők, nemzetközi éttermek kínálatából. Ha indulás előtt hazai ízekre vágynánk, érdemes a Gundel étterem menüjéből válogatni.

Zamatos frissítőket kínál a Dr Juice, de minőségi borokat vagy kedvelt söröket fogyaszthatunk a Bar Wings, Bill Bentley vagy a panorámás The Terrace asztalainál.

A repülőtér egész területén használhatjuk a wifit, a Virgin-nél pedig utazási kellékeket és elektronikai holmikat vásárolhatunk. A hosszú utazás előtt a Relay és Hub üzleteiben vásárolhatjuk meg kedvenc magazinunkat vagy útikönyvünket. A Memories of Hungary, Gift Point vagy Heinemann Duty Free üzleteiben ajándékokat, italokat, parfümöket és dohányárut vehetünk.

Hasznos információk

A 30 napot nem meghaladó, turista célú beutazások esetében a magyar állampolgárok vízummentességet élveznek. A Thaiföldre történő belépéskor egy ún. landing card-ot kell kitöltenünk, aminek érkezési részét elveszik az útlevél ellenőrzésnél, a másik részét, ami az ország elhagyásához szükséges meg kell őriznünk. Győződjünk meg arról is, hogy az útlevélkezelő elhelyezte-e a beléptető pecsétet az útlevélben. Továbbá utazás előtt érdemes az ajánlott védőoltások felől is tájékozódni (hastífusz és kombinált hepatitis ajánlott).

A speciális szükségletekkel élő utasokat repülőtéri személyzet segíti. Igényünket legalább 48 órával az utazás előtt szükséges bejelentenünk.

Mire számíthatunk Bangkokban

Bangkokba érkezve óráinkat 5 órával előrébb kell állítanunk. A hivatalos nyelv a thai, de sokan beszélnek angolul. Az időjárásra leginkább a páradús trópusi meleg jellemző egész évben. Márciustól-júniusig 34-40 Celsius fokra is felmehet a hőmérők higanyszála. Monszun idején (május közepétől-októberig) minden nap előfordulhat hosszabb-rövidebb ideig tartó esőzés. Ilyenkor a hőmérséklet is kissé alább esik, viszont értelemszerűen megugrik a páratartalom.

A repülőtérről taxival, buszokkal - ami hosszadalmas lehet a forgalom miatt - vagy az Airport Rail Linkkel juthatunk be a városba, ami gyors és költséghatékony is.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.