Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z London - New York útvonalon!

járatinformációk innen: London ide: New York

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

82 346 Ft

Közvetlen légitársaságok

15

Járatok a héten

226

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 5566 kilométer

7ó 30p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

British Airways

New York John F Kennedy, New York Newark Liberty Intl, New York LaGuardia és Stewart nemzetközi

4 repülőtér

London – New York járatok

A feltüntetett információk 2015. júliusban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Londonból New Yorkba

New Yorkba való eljutáshoz a londoni Heathrow repülőtér a legnépszerűbb kiindulási pont. Az Air India, American Airlines, British Airways, Delta Air Lines, Kuwait Airways és a Virgin Atlantic légitársaságok biztosítanak naponta közvetlen légi összeköttetést London és a New York-i John F. Kennedy Nemzetközi Repülőtér között. A Newark Liberty Repülőtérre a British Airways, Delta Air Lines, United Airlines és a Virgin Atlantic légitársaságok járataival utazhatunk. London második legnagyobb repülőteréről, Gatwickről szintén találunk közvetlen járatokat a J. F. Kennedy Repülőtérre. Ezeket az Air Europa, Turkish Airlines, Iberia és Norwegian Air Shuttle légitársaságok biztosítják. A London City Repülőtérről átszállással a JFK-re és a Newark Liberty Nemzetközi Reptérre juthatunk el.

Terminál információk

A Heathrow repülőtéren öt terminál szolgálja ki az utasokat. A New Yorkba induló Air India és Kuwait Airways járatai a 4-es terminálból indulnak. A terminál területén több ponton is megtalálható a vámmentes World Duty Free üzlete. Kedvelt és népszerű éttermek a Dining Street Restaurant és a Bridge Bar and Eating House.

A 3-as terminálból az American Airlines, Delta Air Lines és a Virgin Atlantic járatai indulnak. Ha tehetjük, ne hagyjuk ki a Caviar House Oyster Bar különleges osztrigákból és tenger gyümölcseiből készült ételeit. A Glorious Britain üzletében pedig angol ajándéktárgyakat vásárolhatunk.

A repülőtér legújabb 5-ös termináljából a British Airways járatai indulnak. A Gordon Ramsay Plane Food étteremben különleges kulináris élményekben lehet részünk.

A 2-es terminálból indulnak az United Airlines járatai. Ez a legrégebbi terminál, amit 2014-ben újítottak fel. A modern környezetben, rengeteg butik, vámmentes üzlet, étterem és bár kapott helyet. A világ harmadik legforgalmasabb reptereként mindent megtalálunk a terminálokon, ami az utazás kényelméhez hozzájárul, legyen az prémium vagy családosoknak kialakított váró, posta, wifi, imaszobák vagy ingyenes mobiltöltő pultok.

A Gatwick Repülőtér két terminálja közül a South Terminál indít járatokat New Yorkba. A terminál területén megtaláljuk az előkelő Harrods áruházat, valamint híres divatmárkákat forgalmazó butikokat. Éttermek terén pedig a jól ismert gyorséttermi láncok mellett válogathatunk tipikus angol pub ételek, amerikai olasz konyha vagy francia bisztró kínálatai közül.

A London City Repülőtér egy kis egyterminálos repülőtér, amit főleg az üzleti utazók használnak és a kínált szolgáltatások is ennek megfelelően lettek kialakítva.

Hasznos információk

A repülőtérre ajánlatos a tengerentúli járatoknál az indulás előtt három órával érkezni. Magyar állampolgárok az USA területére turista vagy üzleti célból 90 napig vízummentesen utazhatnak, ha előzetesen regisztrálnak az ESTA rendszerében.

Mire számíthatunk New Yorkban

New York időjárása igen szélsőséges, kevés csapadék tavasz végén és nyár elején van. Érkezéskor -6 óra időeltolódással kell számolni. A JFK Nemzetközi Repülőtér 31 km-re, a Newark Liberty Repülőtér 21 km-re fekszik a várostól. Legegyszerűbben és leggyorsabban az éjjel nappal közlekedő AirTrain szerelvényeivel juthatunk a városba. De választhatjuk a 15 percenként induló buszokat vagy a terminálok előtt várakozó taxikat is.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.