Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z London - Brüsszel útvonalon!

Legjobb lastminute repülőjegy-ajánlatok

Spontán akar dönteni? Soha nincs túl késő utazást foglalni. Íme a mi válogatásunk a legjobb, Brüsszel úti célú lastminute járatokról…
Csak becsült legalacsonyabb árak, az elmúlt 14 napban talált árak alapján.

járatinformációk innen: London ide: Brüsszel

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

17 944 Ft

Közvetlen légitársaságok

6

Járatok a héten

66

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 330 kilométer

0ó 40p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

British Airways

Brüsszel National és Brüsszel Charleroi Bru South

2 repülőtér

Gyakran ismételt kérdések

Brüsszel 2 repülőtérrel rendelkezik: Brüsszel National és Brüsszel Charleroi Bru South.
A Skyscanneren London indulású, Brüsszel úti célú járatra talált legjobb ár 17 944 Ft. Ezt a különböző üzemeltetők adatainak összesítésekor találtuk, mely egyúttal a hónap legolcsóbb árának is bizonyult.
0ó 40p az átlagos repülési idő London indulással, Brüsszel úti célig.
6 légitársaság van, melynek London indulással közvetlen járata van Brüsszel úti célhoz.
Heti 66, London indulású járat van Brüsszel úti célhoz január hónapban.

A cikkben szereplő információk 2015 decemberében aktuálisak

Népszerű légi útvonalról van szó, amelyen több légitársaság gépeivel is utazhatunk. Például az easyJet, a Brussels Airlines, a British Airways és a Lufthansa is indít járatokat Londonból Brüsszelbe. A gépek a brit főváros több repülőteréről szállnak fel. A British Airways, Lufthansa és a Brussels Airlines járatai jellemzően a Heathrow-ről indulnak, míg az easyJet gépei a Gatwickről. A gépek a Brüsszeli Repülőtérre érkeznek, ami mintegy 10 km-re található a várostól, északkeleti irányba.

A Brussels Airlines és a Lufthansa járatai is a Heathrow 2-es termináljáról indulnak, míg a British Airways gépei az 5-ösről. Ez utóbbi terminálon több mint 100 üzletet és éttermet találunk. Divatos ruhák és kiegészítők, kozmetikumok, parfümök, játékok, könyvek és magazinok is szerepelnek az üzletek kínálatban. A terminálon kellemes wellness kezelésekkel is igénybe vehetők, ha jól esne egy kis lazulás az utazás előtt. Ha pedig megéheznénk várakozás közben, akkor a terminál vendéglátóegységeiben japán tésztaételeket, kávékülönlegességeket, meleg ételeket, tengeri herkentyűket és a nemzeti konyha remekeit is megtaláljuk (mexikói, maláj és osztrák fogásokat is). A 2-es terminálon sincs hiány vásárlási és étkezési lehetőségekben. Az easyJet gépei a Gatwick reptér Északi (North) termináljáról indulnak. Az itt működő üzletekben kiegészítőket, lábbeliket, márkás ruhákat, ékszereket és napszemüvegeket is találunk, és még egy vámmentes üzletben is shoppingolhatunk. Az éttermekben pedig megkóstolhatjuk az olasz konyha remekeit, de palacsintát, hamburgert, tengeri herkentyűket és péksüteményeket is kapunk.

A járatok a Brüsszeli Repülőtéren landolnak, ahonnan többféleképp is továbbutazhatunk. Ha a tömegközlekedést választjuk, akkor szóba jöhet a buszozás: az állomást a reptér nulladik szintjén találjuk, ami az érkezési csarnokból könnyen megközelíthető lifttel, illetve mozgólépcsővel. A reptéren belül a De Ljin társaság buszjáratai ingyenesen használhatók. Egyébként több társaság is indít járatokat innen. Az Airport Line buszokkal például fél óra alatt eljuthatunk az Európa-negyedbe. Emellett vonattal, taxival és bérelt autóval is bejuthatunk Brüsszelbe, sőt, még biciklivel is.

Belgiumba magyar állampolgárok érvényes útlevéllel vagy személyivel utazhatnak be. Az országban elvileg a régebbi, könyv alakú személyiket is elfogadják, ugyanakkor mégis javasolt inkább a plasztik kártya típusú személyi használata. Utazás előtt ne felejtsük el időben ellenőrizni, hogy úti okmányunk még a hazautazás időpontjában is érvényes-e.

Infómorzsák Brüsszelről

A csapadékos, borongós London után nem lesz meglepő a sok eső, ami Brüsszelben esik – évente mintegy 200 a csapadékos napok száma, így esernyő, esőkabát sosem árt. A nyarak hűvösek, a téli középhőmérséklet 4 Celsius fok környékén alakul.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.