Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Genf - Zürich útvonalon!

Legjobb lastminute repülőjegy-ajánlatok

Spontán akar dönteni? Soha nincs túl késő utazást foglalni. Íme a mi válogatásunk a legjobb, Zürich úti célú lastminute járatokról…
Csak becsült legalacsonyabb árak, az elmúlt 14 napban talált árak alapján.

járatinformációk innen: Genf ide: Zürich

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

40 561 Ft

Közvetlen légitársaságok

2

Járatok a héten

60

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 230 kilométer

0ó 45p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

SWISS

Zürich

1 repülőtér

Gyakran ismételt kérdések

Zürich csak egy repülőtérrel rendelkezik: Zürich.
A Skyscanneren Genf indulású, Zürich úti célú járatra talált legjobb ár 40 561 Ft. Ezt a különböző üzemeltetők adatainak összesítésekor találtuk, mely egyúttal a hónap legolcsóbb árának is bizonyult.
0ó 45p az átlagos repülési idő Genf indulással, Zürich úti célig.
2 légitársaság van, melynek Genf indulással közvetlen járata van Zürich úti célhoz.
Heti 60, Genf indulású járat van Zürich úti célhoz január hónapban.

A feltüntetett információk 2016 februárban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Genfből Zürichbe

Svájc második legnagyobb városából, Genfből közvetlen és közvetett járatokkal is eljuthatunk Zürichbe. Genf Nemzetközi Repülőtérről (GVA) az Etihad Regional és a Swiss légitársaságok biztosítanak minden nap közvetlen járatokat Zürich Nemzetközi Repülőtérre (ZRH). A Lufthansa, Brussels Airlines, Air France, Austrian Airlines, KLM és az Air Berlin légitársaságok közvetett légi összeköttetést biztosítanak Genf és Zürich között.

Terminál információk

A genfi repülőtéren két terminált találunk. A 2-es terminál csak a téli szezonban üzemel, amikor néhány charter járat indul és érkezik ide. Az összes belföldi és nemzetközi járatot az 1-es, központi terminál szolgálja ki. Ennek megfelelően a Zürichbe induló Etihad Regional és a Swiss járatai az 1-es terminálról indulnak. A légitársaságok utasfelvételi pultjait a terminál alsó szintjén találjuk. A jegykezelést a pultokon kívül intézhetjük még otthonról mobilapplikáción keresztül és online formában, vagy a repülőtéren az indulási csarnokban található Express Check-in automatákon. Ezeket az automatákat a Swiss, Lufthansa, Brussels Airlines, Air France, Austrian Airlines és a KLM légitársaságok utasai vehetik igénybe. A jegykezelést az utasbiztonsági ellenőrzés követi, ami a terminál első emeletén zajlik. A terminálon számos üzlet és étterem kapott helyet. A világ minden tájáról származó teakeverékeket és a teázáshoz szükséges kiegészítőket a Tekoeban, eredeti kézműves svájci csokoládékat, bonbonokat a Martel Chocolate Shopban és a Swiss Chocolateben vásárolhatunk. Ha valami apró ajándéktárgyat, esetleg szuvenírt szeretnénk még indulás előtt beszerezni, látogassunk el a Kiosques AGS, a Schweizer Heimatwerk Swiss Craft & Design vagy a Montreux Jazz Shop üzletekbe. Egyedi ékszereket és órákat az Air Watch Centerben, Chopardban, Hour Passionban, Rolexban és a Swatchban találunk. Étkezési lehetőséget többféle helyi és nemzetközi étterem és bisztró biztosít. Hagyományos helyi ételeket, szezonális finomságokat a Le Bistrot Genèveben, Swiss Chaletben és a Le Chefben, olasz specialitásokat a Pizza & Pastaban, távol-keleti ízeket pedig az Asiaban fogyaszthatunk. A repülőtéren az üzletek és az éttermek mellett, bank, ATM automaták, pénzváltók, internet terminálok, fénymásolók, másfél órán keresztül ingyenesen használható wifi szolgáltatás, prémium várótermek, meditációs szoba, zuhanyzók, dohányzó helységek, játszótér és játszóház állnak az utasok rendelkezésére.

Hasznos információk

A genfi repülőtér a város központjától mindössze5 km-re fekszik. Ha tömegközlekedési eszközzel szeretnénk a repülőtérre jutni, választhatjuk az IR, IC és az ICN vonatokat, vagy az 5-ös, 10-es, 23-as és 28-as buszokat. Vonattal kb. 7 perces, busszal kb. 20-25 perces menetidőkkel számolhatunk. A repülőtérre ajánlatos minimum két órával a járat indulása előtt megérkezni.

Mire számíthatunk Zürichben

Zürichben a nyarak kellemesen melegek, viszont nagyon csapadékosak. Télen gyakori a havazás és fagypont alatti hőmérsékletek a jellemzőek. A repülőtér a központtól 12 km-re fekszik. A belvárosba a leggyorsabban a 10 percenként közlekedő SBB vonatokkal utazhatunk, vagy választhatjuk a villamos és buszjáratokat is. A buszok nem csak a belvárosba, de a környező településekre is biztosítják a transzfert.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.