Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Amszterdam Schiphol útvonalon!

Legjobb lastminute repülőjegy-ajánlatok

Spontán akar dönteni? Soha nincs túl késő utazást foglalni. Íme a mi válogatásunk a legjobb, Amszterdam úti célú lastminute járatokról…
Csak becsült legalacsonyabb árak, az elmúlt 14 napban talált árak alapján.

járatinformációk innen: Budapest ide: Amszterdam Schiphol

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

19 161 Ft

Közvetlen légitársaságok

2

Járatok a héten

25

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1168 kilométer

2ó 10p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

KLM

Amszterdam Schiphol

1 repülőtér

Gyakran ismételt kérdések

Amszterdam Schiphol csak egy repülőtérrel rendelkezik: Amszterdam Schiphol.
A Skyscanneren Budapest indulású, Amszterdam Schiphol úti célú járatra talált legjobb ár 19 161 Ft. Ezt a különböző üzemeltetők adatainak összesítésekor találtuk, mely egyúttal a hónap legolcsóbb árának is bizonyult.
2ó 10p az átlagos repülési idő Budapest indulással, Amszterdam Schiphol úti célig.
2 légitársaság van, melynek Budapest indulással közvetlen járata van Amszterdam Schiphol úti célhoz.
Heti 25, Budapest indulású járat van Amszterdam Schiphol úti célhoz október hónapban.

Budapest – Amszterdam Schiphol járatok

A feltüntetett információk 2016 májusban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Amszterdamba

Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről (BUD) a hét minden napján a KLM légitársaság biztosít közvetlen járatokat Amszterdam Schiphol Nemzetközi Repülőtérre (AMS). A Lufthansa, Swiss, LOT, Air France, Alitalia, Austrian Airlines és az Eurowings légitársaságok biztosítanak közvetett légi összeköttetést Budapest és Amszterdam között.

Terminál információk

A budapesti repülőtéren két egymásba nyíló terminál, a 2A és a 2B szolgálja ki az összes induló és érkező járatot. Az Amszterdamba közvetlen járatokat indító KLM gépei a 2A terminálról indulnak. A terminál felső szintjén találjuk a légitársaságok check-in pultjait, ahol a jegykezelés, az úti okmányok ellenőrzése és a poggyászok feladása történik. A pultok előtt a TrueStar Group csomagfóliázó szolgáltatásait reggel 4:00-től este 23:30-ig vehetjük igénybe. A pultokon kívül jegyeinket kezeltethetjük az önkiszolgáló check-in automatákon, valamint még otthonról online formában vagy mobil alkalmazáson keresztül. A jegykezelés és a biztonsági ellenőrzés után a tranzit területén a beszállókapuk nyitásáig számos üzlet, étterem és bár szolgáltatásait élvezhetjük, valamint csatlakozhatunk a repülőtér ingyenes wifi hálózatához. Az igényesebb utasok választhatják a Celebi Platinum, SkyCourt, Menzies Aviation Business és MasterCard prémium várótermek személyre szabott VIP szolgáltatásait is. A beszállókapukat kb. 30 perccel a járat indulása előtt nyitják meg. Itt számolni kell még egy beszállókártya és úti okmány ellenőrzéssel. A tranzit területén divatos kollekciókat és kiegészítőket a Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Desigual, Playersroom, Guess, Calvin Klein és a Victoria’s Secret üzletekben, különleges magyar ajándéktárgyakat, hazai borokat és élelmiszereket a Memories of Hungaryban és a Hungarikum Wine & Fine Foodban, szórakoztató elektronikai cikkeket és utazási kellékeket a tech2goban és a Virginben, újságokat, magazinokat és könyveket a Relayben vásárolhatunk. Kedvező áron parfümöket, kozmetikai cikkeket, delikátesz termékeket, italokat és dohányárut a Heinemann Duty Freeben szerezhetünk be. Ha megéheztünk, könnyed olasz falatokat a Negroniban, házias görög ételeket a Kouzinaban, ázsiai különlegességeket a Yum Chaban, különféle tapasz variációkat a TA.SH.BA-ban, frissen készült szendvicseket és salátákat a Ne'oban, Seasonsban és a Leroyban ehetünk.

Hasznos információk

A belvárostól 22 km-re fekvő repülőtérre a legegyszerűbben taxival vagy a háztól házig közlekedő miniBUD minibuszaival juthatunk el. Autóval a 4-es gyorsforgalmi úton közelíthető meg a repülőtér. A terminál előtt több parkolási lehetőség közül választhatunk, legyen szó akár rövid vagy hosszú távú parkolásról. Ajánlott minimum két órával a járat indulása előtt megérkezni és megkezdeni a jegykezelést. Magyar állampolgárok Budapestről Amszterdamba érvényes személyi igazolvánnyal utazhatnak.

Mire számíthatunk Amszterdamban

Amszterdamban enyhébb telekkel, viszont hűvösebb nyarakkal számolhatunk, mint Budapesten. Télen fagypont feletti értékek, nyáron pedig 20 fok alatti hőmérsékletek a jellemzőek. Az amszterdami repülőtér a város központjától 9 km-re fekszik. Ha tömegközlekedési eszközzel szeretnénk a városba jutni, választhatjuk a 197-es, 310-es és 69-es buszjáratokat vagy az NS vonatokat. A buszmegálló közvetlenül a terminál előtt, a vasútállomás pedig a repülőtér alsó szintjén található.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.