Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Tokió útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Tokió

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

121 806 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 9073 kilométer

12ó 40p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Lufthansa

Tokió Narita és Tokió Haneda

2 repülőtér

Budapest – Tokió járatok

A feltüntetett információk 2015. szeptemberben érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Tokióba

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről (BUD) jelenleg közvetlen járatok nem indulnak Tokióba. A Narita Nemzetközi Repülőtérre (NRT) a KLM, British Airways, Japan Airlines, Austrian Airlines, Turkish Airlines, Swiss, Air France, Lufthansa, Finnair, Emirates és az Air China légitársaságok indítanak közvetett járatokat. Tokió másik repülőterére a Haneda Nemzetközi Repülőtérre (HND) az Air France, Lufthansa, British Airways, Japan Airlines, Qatar Airways és az Emirates közvetett járataival utazhatunk.

Terminál információk

A budapesti repülőtéren a 2A és a 2B terminál szolgálja ki az összes érkező és induló járatot. A terminálok felső, indulási szintjén találjuk a légitársaságok utasfelvételi pultjait és az önkiszolgáló jegykezelő automatákat. Ezeket az automatákat jelenleg a Lufthansa, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Finnair, Air France, és a KLM utasai vehetik igénybe. Ha gyorsan, sorban állás nélkül szeretnénk a beszállókapuhoz jutni, akkor válasszuk a VIP Fast Check-in szolgáltatást. A szolgáltatást igénybe vevő utasnak elég, ha a járat indulása előtt 45 perccel érkezik a repülőtérre, ahol soron kívül esik át az összes ellenőrzési ponton. A jegykezelést és a biztonsági ellenőrzést követően a két terminál utasai a közös tranzit területre jutnak, ahol számos üzlet és étterem kínálatából válogathatnak. A Heinemann Duty Freeben parfümöket, kozmetikai cikkeket, delikátesz termékeket, italokat és dohányárut vásárolhatunk. Különleges magyar ajándéktárgyakat, minőségi borokat, hagyományos hazai élelmiszereket a Memories of Hungary és a Hungarikum Wine & Fine Food pultjainál keresgélhetünk. Az éttermek és a bisztrók terén is széles körből válogathatunk. Megtaláljuk itt az olasz, görög és az ázsiai konyha tipikus ételeit, valamint a hagyományos magyar ízeket a Gundel étteremben.

Ha exkluzív körülmények között szeretnénk eltölteni a várakozási időt, akkor a Celebi Platinum, SkyCourt, Menzies Aviation Business és MasterCard várók személyre szabott, all inclusive és prémiumszolgáltatásai közül választhatunk.

A terminálon több ATM automata, pénzváltó, kilátóterasz, imaszoba, tárgyalók, játszótér és ingyenes wifi szolgáltatás áll az utasok rendelkezésére.

Hasznos információk

A repülőtérre ajánlatos a járat indulása előtt három órával érkezni. A belvárostól 22 km-re fekvő repülőtérre a leggyorsabban és a legegyszerűbben taxival juthatunk el. Tokióba vízummentesen, érvényes útlevéllel, maximum 90 napos tartózkodás esetén, valamint elegendő anyagi fedezet felmutatása mellett utazhatunk. Indulás előtt ajánlatos egészségügyi ellátást magába foglaló utasbiztosítás kötni, mivel az egészségügyi szolgáltatás magas színvonala mellett nagyon költséges. Tokióban a hivatalos fizetőeszköz a jen. A pénzváltás szempontjából legszélesebb körben elfogadott külföldi valuta az USA dollár.

Mire számíthatunk Tokióban

Tokióban a nedves szubtrópusi éghajlatnak köszönhetően, párás meleg nyarak és enyhe telek vannak. Csapadékkal bármikor lehet számolni, a legtöbb júniustól októberig esik. Budapest és Tokió között +7 órás időeltolódás van. A Haneda Repülőtér a központtól 14 km-re fekszik, ahonnan gyorsan és egyszerűen a Keikyu vonalon közlekedő vonattal utazhatunk a városba. A Narita Repülőtér 65 km-re fekszik Tokiótól, ahonnan leggyorsabban szintén vonattal a Narita Express szerelvényeivel juthatunk Tokióba.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.