Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Párizs - New York útvonalon!

járatinformációk innen: Párizs ide: New York

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

73 115 Ft

Közvetlen légitársaságok

14

Járatok a héten

99

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 5819 kilométer

8ó 0p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Air France

New York John F Kennedy, New York Newark Liberty Intl, New York LaGuardia és Stewart nemzetközi

4 repülőtér

A feltüntetett információk 2015. októberben érvényesek

Járatot indító légitársaságok Párizsból New Yorkba

Párizsból a hét minden napján számos közvetlen járattal utazhatunk New Yorkba. A Párizst kiszolgáló repülőterek közül kettőről a Charles de Gaulle Repülőtérről (CDG) és az Orly Repülőtérről (ORY) a legegyszerűbb New Yorkba repülni. A Charles de Gaulle Repülőtérről a New York-i John F. Kennedy Nemzetközi Repülőtérre (JKF) az Air France, Finnair, American Airlines, Delta és a Malaysia Airlines légitársaságok, a Newark Liberty Nemzetközi Repülőtérre (EWR) pedig a Delta, Air Canada, Air France és az United Airlines légitársaságok indítanak közvetlen járatokat. Párizs második legforgalmasabb repülőteréről, az Orly Repülőtérről is indulnak közvetlen járatok a J. F. Kennedy Repülőtérre és a Newark Liberty Repülőtérre is. Ezeket a járatokat a Finnair, American Airlines, British Airways és az US Airways légitársaságok biztosítják. Közvetett Párizs-New York járatokat, egy vagy két átszállással a Turkish Airlines, KLM, Aeroflot Russian Airlines, TAP, Aer Lingus, SAS és az Iberia légitársaságok indítanak.

Terminál információ

A Charles de Gaulle Repülőtérnek három fő (1,2,3) és hét kisebb (2A, 2B, 2C, 2D, 2E, 2F, 2G) terminálja van. A világ második legforgalmasabb repülőterén mindent megtalálunk, ami kellemesebbé teszi az utazást, legyen az prémium váróterem, masszázs szalon, internet hozzáférés, videojáték terem, zene szalon, játszótér, gyógyszertár, banki és pénzügyi szolgáltatás. Minden terminálon számos butik, vámmentes üzlet, ajándékbolt, francia és nemzetközi étterem, bisztró és bár kínálatából is válogathatunk.

Az Orly Repülőtéren két terminál, a déli és a nyugati terminál szolgálja ki az utasokat. Mindkét terminálon különféle üzletek és vendéglátó egységek, valamint pénzügyi, kényelmi, családi, üzleti és multimédiai szolgáltatások állnak az utasok rendelkezésére.

A járatunkra vonatkozó pontos terminálinformációt ellenőrizhetjük a repülőjegyünkön, online jegykezelés esetén a beszállókártyánkon, a repülőtér honlapján, vagy a repülőtéri járatinformációs kijelzőkön.

Hasznos információk

A Charles de Gaulle Repülőtér 23 km-re fekszik a belvárostól. Leggyorsabban kb. 30 perc alatt a TGV vonatokkal és a RER B vonalon közlekedő metróval juthatunk ki a repülőtérre. A terminálok között ingyenes transzfert a CDGVAL szerelvények biztosítanak. A belvárostól 15 km-re fekvő Orly Repülőtérre azAntony RER állomástól induló Orlyval vonatokkal, vagy az Orlybus és az Air France buszokkal utazhatunk. A repülőtérre ajánlatos a tengerentúli járatoknál az indulás előtt három órával érkezni és megkezdeni a jegykezelést. Magyar állampolgárok az USA területére turista vagy üzleti célból maximum 90 napra vízummentesen utazhatnak, ha előzetesen kiváltják a beutazási engedélyt az ESTA rendszerében.

Mire számíthatunk New York-ban

New York klímája igen szélsőséges, nyáron néha 40 fokos is lehet a hőség, télen pedig gyakran jóval fagypont alatti hőmérsékletek vannak. Érkezéskor -5 órás időeltolódással számolhatunk. A John F. Kennedy Nemzetközi Repülőtér 31 km-re, a Newark Liberty Repülőtér 21 km-re fekszik a belvárostól. Mind a két repülőtérről a leggyorsabban az éjjel nappal közlekedő AirTrain szerelvényeivel juthatunk be a városba. De választhatjuk a buszjáratokat vagy a taxikat is.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.