Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - London Heathrow útvonalon!

Legjobb lastminute repülőjegy-ajánlatok

Spontán akar dönteni? Soha nincs túl késő utazást foglalni. Íme a mi válogatásunk a legjobb, London úti célú lastminute járatokról…
Csak becsült legalacsonyabb árak, az elmúlt 14 napban talált árak alapján.

járatinformációk innen: Budapest ide: London Heathrow

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

26 567 Ft

Közvetlen légitársaságok

3

Járatok a héten

24

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1488 kilométer

2ó 40p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

British Airways

London Heathrow

1 repülőtér

Gyakran ismételt kérdések

London Heathrow csak egy repülőtérrel rendelkezik: London Heathrow.
A Skyscanneren Budapest indulású, London Heathrow úti célú járatra talált legjobb ár 26 567 Ft. Ezt a különböző üzemeltetők adatainak összesítésekor találtuk, mely egyúttal a hónap legolcsóbb árának is bizonyult.
2ó 40p az átlagos repülési idő Budapest indulással, London Heathrow úti célig.
3 légitársaság van, melynek Budapest indulással közvetlen járata van London Heathrow úti célhoz.
Heti 24, Budapest indulású járat van London Heathrow úti célhoz december hónapban.

Repülőjáratok Budapestről London Heathrow repülőterére

A cikkben szereplő információk 2015 októberében aktuálisak biztosan

Járat információk a Budapest – London Heathrow vonalon

Népszerű légi útvonalról van szó, így nem meglepő, hogy közvetlen járatokkal is eljuthatunk a magyar fővárosból London Heathrow repülőterére. Átszállás nélkül a British Airways légitársaság gépeivel utazhatunk, amelyek gyakran naponta több alaklommal is indulnak, így könnyen kiválaszthatjuk a számunkra ideális utazási variációt. Ugyanakkor sokféle átszállásos verzió is létezik. A Brussels Airlines gépeivel például Brüsszelben kell átszállnunk, az Air Serbiát választva Belgrádban, a Lot légitársasággal Varsóban, az Air France gépeivel utazva pedig Párizsban kell átszállnunk. A Germanwings gépeivel utazva pedig düsseldorfi átszállás vár ránk. A Heathrow repülőtér Nyugat-Londonban terül el, Hillingdon kerületben.

Terminál információk

A British Airways járatai a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér 2 B termináljáról indulnak, míg a Lot, az Air France, az Air Serbia és a Brussels Airlines gépei a 2 A terminálról közlekednek. Akármelyikről is indulunk, mind a kettő terminál ideális feltételeket biztosít a várakozási idő kellemes eltöltésére. A 2 B terminálon találhatunk ATM automatát (narancssárga felirattal megjelölve), és pénzváltásra is van lehetőség - ha eddig erre nem lett volna időnk. Finomságokat, parfümöket, kozmetikumokat és egyéb termékeket vehetünk a duty free shop-ban – ezzel is könnyebben megy a várakozás. Ha éhesek vagyunk, akkor pedig finom olasz pizzák és tésztaételek, baguettek, szendvicsek és sütemények várnak a terminál vendéglátó egységeiben. A 2A terminál is szinte minden igényt kielégít, modern és kényelmes. Itt is vannak ATM-ek, pénzváltó egységek és még posta is. Vásárolgatással is jól eltölthetjük a várakozás idejét, többek között játékbolt, ruhaboltok és újságos is üzemel a terminálon. A diétázók, illetve speciális étrenden lévők pedig még egészséges reform és bio ételeket is találnak a vendéglátó egységekben.

A British Airways járatai a londoni Heathrow reptér 3-as termináljára érkeznek. A negyedóránként induló Heathrow Express vonatokkal 15 perc alatt London belvárosába juthatunk. A vonatok az 5-ös terminálon található állomásról indulnak, de a 3-as terminálról is elérhető központi állomáson is felszállhatunk rájuk. A menetidejük negyedóra, és 15 percenként indulnak. Az éjjel-nappal induló járatok London Paddington Station-ig közlekednek. Heathrow központi buszpályaudvaráról is továbbutazhatunk, többek között London Victoria Coach Station-ig, Reading Railway Station-ig, vagy Woking Railway Stationig. Taxival és bérelt autóval is továbbutazhatunk a reptérről.

Hasznos információk

Útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal utazhatunk be az Egyesült Királyságba. Mindig ellenőrizzük, hogy úti okmányunk a hazaút dátumakor is érvényes legyen! Indulás előtt legalább két órával javasolt a repülőtérre megérkezni, ahol először is kezeltessük a repülőjegyet, és adjuk fel a poggyászt is (ha nem csak kézipoggyásszal utazunk). Ezután jön a kézi poggyászok átvizsgálása, majd még egy kis várakozás, és szállhatunk is be a gépbe.

Infómorzsák Londonról

Londonban landolva ne feledkezzünk meg az órák átállításáról! Egy órával korábbra kell állítanunk az óráinkat, a legtöbb laptop és okostelefon már önműködő ezen a téren. Ha autót bérlünk, akkor készüljünk fel, hogy kell némi idő, míg megszokjuk a baloldali közlekedést. Az időjárás Londonban meglehetősen változékony. A nyarak általában hűvösebbek, mint Magyarországon, a telek viszont enyhébbek. Londonban sok a csapadék, gyakran van, hogy egész nap szemerkél.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.