Stockholm

2020. febr. 4.2020. febr. 5.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Stockholm területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Best Western Plus Sthlm Bromma, Biz Apartment Gärdet és Elite Palace Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Stockholm területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Stockholm területén

27 308 Ft-tól
35 082 Ft-tól
60 995 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Stockholm városáról?

9,8
Történelemrajongók
9,2
Szabadtéri programok rajongói
8,4
Zöld utazók
8,1
Gasztroturisták
7,6
Művészet & Design kedvelők
Tagi vélemények (322)
Olgha Olgha
Olgha Olgha
2019. 10. 25.

A város hihetetlenül gyönyörű. Az emberek csodálatosak. Mindenki nyugodt. A stockholmi égbolt örökre látható. Nem egészen költségvetési vakáció, de minden eurót megéri. A múzeumok ingyenesek, fizetősek, de egy hét biztosan nem elegendő a város megismeréséhez. A metró önálló műalkotás. Ahhoz, hogy megnézze, mit érez Skandináviában, oda kell mennie. Stockholm örökké a szívedben és az elmédben marad!

Jim Burress
Jim Burress
2019. 10. 05.

Azon kevés hely, amelybe vissza akarok térni, még annak kárára is, hogy valahol új láthatok.

Andrea  Grassi
Andrea Grassi
2019. 09. 08.

Stockholm az északi Velence! Az igazán jellegzetes környezet és a pontosan kedves és barátságos emberek mellett, ami igazán tetszett ebben a városban, a történelmi varázsa és a rengeteg olyan tevékenység, amelyet egy igazán jól szervezett városban végezhet.

Alberto Rodriguez Aguilera
Alberto Rodriguez Aguilera
2019. 08. 05.

Stockholm a Balti-tenger egyik legszebb városa, szennyezettségmentes, ahol élvezheti a szabadtéri tevékenységeket, valamint olyan látnivalókra látogathat, mint például a történelmi központ, a királyi palota, a házmúzeum, a városháza és a múzeum. Nobel-díj, többek között.

GYIK

A legolcsóbb hónap január szokott lenni a maga 36 677 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Stockholm városában a legdrágább tartózkodási hónap május szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 51 826 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 44 251 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Stockholm városában az átlagos január havi hőmérséklet -1,8 °C/28,9 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 22,4 °C/72,3 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga -5,4 °C/22,3 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Stockholm városához a legközelebb eső repülőtér Stockholm Bromma (BMA) (7,22 km). További közeli repülőterek: Stockholm Arlanda (37,76 km)

Utazás tervezése ide: Svédország