Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Zürich - Budapest útvonalon!

járatinformációk innen: Zürich ide: Budapest

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

31 655 Ft

Közvetlen légitársaságok

4

Járatok a héten

20

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 803 kilométer

1ó 35p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

SWISS

Budapest

1 repülőtér

Gyakran ismételt kérdések

Budapest csak egy repülőtérrel rendelkezik: Budapest.
A Skyscanneren Zürich indulású, Budapest úti célú járatra talált legjobb ár 31 655 Ft. Ezt a különböző üzemeltetők adatainak összesítésekor találtuk, mely egyúttal a hónap legolcsóbb árának is bizonyult.
1ó 35p az átlagos repülési idő Zürich indulással, Budapest úti célig.
4 légitársaság van, melynek Zürich indulással közvetlen járata van Budapest úti célhoz.
Heti 20, Zürich indulású járat van Budapest úti célhoz július hónapban.

Repülőjáratok Zürichből Budapestre

A cikkben szereplő információk 2015 júliusában aktuálisak biztosan

Járat információk a Zürich – Budapest vonalon

Zürichből könnyen eljuthatunk repülővel Budapestre, mivel közvetlen járatok is vannak a két város között. Közvetlen gépeket a SWISS légitársaság indít. Ezek van, hogy napi több alkalommal is indulnak, így rugalmasan választhatjuk meg az utazásunk időpontját. A gépek a zürichi repülőtérről indulnak, ami Zürichtől mintegy 13 km-re található, Kloten város mellett. Egyébként ez egész Svájc legforgalmasabb repülőtere, 3 terminállal működik. A gépek a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren landolnak. Zürichből Budapestre átszállással is utazhatunk, bár ez csak akkor praktikus igazán, ha a tranzit városban is van valami elintéznivalónk, vagy szívesen megejtenénk ott egy városlátogatást. Átszállhatunk például Bécsben, Párizsban, Londonban és Brüsszelben is.

Terminál információk

A Budapestre induló gépek általában a Zürichi Repülőtér A termináljáról indulnak – de fontos, hogy utazás előtt az indulás pontos helyét mindig ellenőrizzük a jegyünkön! Érdekesség, hogy a reptér termináljai a futópályák által bezárt háromszög alakban helyeződnek, így csak föld alatt lehet közlekedni közöttük. Az A terminál modern és kényelmes, minden adott ahhoz, hogy kellemesen töltsük el itt a várakozás idejét. a terminál duty free shopjában kedvező áron szerezhetünk be ajándékokat és szuveníreket, de magunknak is vásárolhatunk a kozmetikumokból, parfümökből, finomságokból és egyéb termékekből. A terminál kávézóiban pedig felfrissülhetünk, és finom szendvicseket, tésztaételeket is ehetünk. A gyerekkel utazóknak jó hír, hogy a repülőtéren több játszószoba is van, ahol kézműves workshopok, játékok sokasága és számítógépes járékok segítik lefoglalni a kicsiket.

A Zürichből érkező járatok általában a budapesti Liszt Ferenc Repülőtér 2A terminálján landolnak. Innen könnyen eljuthatunk a belvárosba. A 2-es termináltól induló 200E számú buszjárattal elmehetünk például az M3 metróvonal Kőbánya-Kispest megállójáig. A 200E járat elvisz minket Ferihegy vasútállomásra is, ahonnan a Nyugati pályaudvarra mehetünk vonattal. Emellett taxival, vagy bérelt autóval is bejuthatunk Budapest városközpontjába. Ha autót bérelünk, akkor praktikus megoldás azt már az utazás előtt, az interneten keresztül lefoglalni, így biztos, hogy az igényeinknek leginkább megfelelő autóval fedezhetjük fel a környéket.

Hasznos információk

Lényeges és alapvető, hogy érvényes úti okmány legyen nálunk. Ez lehet útlevél, vagy személyi igazolvány. Jó tudni, hogy a régebbi típusú, könyv alakú személyi igazolványt nem minden légitársaság fogadja el, ha ilyenünk van, akkor érdemes lehet az útlevelet is kiváltani a biztonság kedvéért. A repülőtérre minimum 2 órával az utazás megkezdése előtt érkezzünk ki, mert a jegy kezelése, a poggyász feladás, a kézi poggyász átvizsgálása nem kevés időt vesz igénybe. A várakozás fennmaradó idejét pedig vásárolgatással is elüthetjük. Jó tudni, hogy a repülőtér 60 perc ingyenes internetezést biztosít utasainak.

Budapesti infómorzsák

Budapesten landolva óraátállítással nem kell foglalkoznunk, mivel a 2 város ugyanabban az időzónában helyezkedik el. Zürich után Budapesten a nyarak forróbbak lehetnek, a telek viszont enyhébbek.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.