Térkép

Isztambul repülőjegy

Isztambul – Keleti csábítások...

Könnyen érthető, hogy „A világ csábításának városa” elnevezés miért illik Isztambulra: a Közel Keleti miszticizmus és az Európai hangulat érdekfeszítő keveréke. Foglaljon olcsó repülőjegyet Isztambulba Budapestről és fedezze fel ezt az egzotikus várost.

A Görögök kolóniájától, Bizánctól, egészen Konstantinápolyig, Isztambul történelme gazdag és magával ragadja mindazokat akik meglátogatják ezt az érdekfeszítő helyet. Csodálatos látnivalókban gazdagon bővelkedik a város mint például a Hagia Sophia Basilica vagy a Topkapi Palace.

Miért nem kezdi a napot egy török fürdőben, vagy ahogy a helyiek hívják: „Hamam”, majd folytatja napját egy kis alkudozással a Grand Bazaar utcácskáin? Ezután ellátogathat egy hagyományos tea kertbe hogy csillapítsa szomját. Isztambul minden szegmeséből sugárzik a hagyomány, habár a török mecsetek között ott rejtőzik egy burjánzó modern város élénk éjszakai élettel, divatos bárokkal és éttermekkel. Szinte komikus ahogy a BMW-k a szekér húzó szamarakkal versengenek az utcákon a helyért.

Isztambul egy lenyűgöző és izgalmas világváros, ahol a modern és az ősi világ egymással harmóniában él.

Napóleon mondta Isztambulról: „Ha a világ egyetlen ország volna, Isztambul lenne a fővárosa.”

Keressen és foglaljon olcsó repülőjegyet Isztambulba nyugodtan, nincs semmilyen felár sem jutalék, a Skyscanner használata ingyenes!

A Skyscanner egy könnyen kezelhető és rugalmas repülőjegy, autóbérlés és szállás ár összehasonlító keresőmotor. Több mint 600 légitársaságot és utazási irodának az árait hasonlítjuk össze, hogy biztosan megtaláljuk Önnek a legolcsóbb repülőjegy árat!

Ha rugalmas utazását tekintve, akkor az egész hónapra, avagy az egész évre meg tudjuk Önnek mutatni a repülőjegy árakat. Nem tudja hova menjen? Mi megmutatjuk, hová tud repülni az Önhöz legközelebbi repülőtérről bárhová.

Rugalmas az úti célját illetően? Keressen rá közeli repülőterekre a nagyobb megtakarításért.

Repülőterek Isztambul közelében

Gyakran ismételt kérdések

Isztambul 2 repülőtérrel rendelkezik: Isztambul és Isztambul Sabiha.
A feltüntetett Gulf Air, Oman Air, Transavia France, transavia, Nouvelair, GOL Linhas Aéreas, Badr Airlines és Azerbaijan Airlines mind rendelkezik közvetlen járattal Isztambul úti célhoz.
Isztambul repülővel való elérése tekintetében március a legolcsóbb hónap.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.